Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve Bár nagyon nem megy nekem, nem állok le: Németország-Olaszország: 1-2
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve Ennyit a nagy Belgákról... Mi nem bírtuk el Fiola és Kleinheisler hiányát. Németország - Olaszország 2-0
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve Bár nagyon nem megy nekem, nem állok le: Németország-Olaszország: 1-2 Nem is kell Szurkolunk ezért az eredményért!
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve Nagy tornán még soha nem tudta legyőzni Németország az olaszokat, most talán ez is megváltozik... Németország - Olaszország: 1 - 0
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve A belgák ellőttek minden puskaport ellenünk, mert tőlünk féltek a legjobban!
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve Németország - Olaszország 1-1 Németország jut tovább Vajon a végén bejutok a top3-ba? Szerkesztve: 2016. Július 2.9 éve - Rajmesz
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve A balgák is jól el lettek picsázva. Bár minden vágyam úgy teljesülne. Németország - Olaszország: 2 - 2 - Olaszország jut tovább
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve Ezek a tizenegyesek te jó ég. szerk: Azért, akiknek elvileg nem kellett volna lőniük azok szépen belőtték. Szerkesztve: 2016. Július 2.9 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve A tippjeim, mostantól anti-tippnek számítanak jó? Bármit írok, a visszájára sül..
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve A tippjeim, mostantól anti-tippnek számítanak jó? Bármit írok, a visszájára sül.. Nyugi, én is sz*r vagyok.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve Németország - Olaszország 1-1 Németország jut tovább Vajon a végén bejutok a top3-ba? Grat! már a 2. vagy
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve Bezony. Kösz. ööőőő, meddig is kell tippelni? Mindegy is. Franciaország - Izland 2-0 Szerkesztve: 2016. Július 2.9 éve - Rajmesz
Hozzászólás ideje: 2016. Július 2.9 éve Én rámegyek a meglepetésre Franciaország - Izland 0-1 Csak nehogy Wales - Izland döntő legyen, mert az lenne az igazi Tűz és Jég dala: a Tél szülöttjei a Sárkányok ellen Szerkesztve: 2016. Július 2.9 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2016. Július 3.9 éve Kösz, BATE.. Még mindig nem tört meg az átok. Szerkesztve: 2016. Július 3.9 éve - Rajmesz
Hozzászólás ideje: 2016. Július 3.9 éve A tegnapi meccsben a 11-es párbaj többet ért mint az egész 120+ perc.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 3.9 éve Én rámegyek a meglepetésre Franciaország - Izland 0-1 Csak nehogy Wales - Izland döntő legyen, mert az lenne az igazi Tűz és Jég dala: a Tél szülöttjei a Sárkányok ellen Vagy lehetne Vikingek vs GOT is. Franciaország - Izland 3-1
Hozzászólás ideje: 2016. Július 3.9 éve A tegnapi meccsben a 11-es párbaj többet ért mint az egész 120+ perc. De az is csak azért, mert az is ugyanolyan rossz volt, mint a meccs
Hozzászólás ideje: 2016. Július 3.9 éve De az is csak azért, mert az is ugyanolyan rossz volt, mint a meccs De izgalmasabb is.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 3.9 éve Igaz, hogy már a futball EB már közelít a végéhez, de kedvet kaptam én is, hogy csatlakozzak a tippelőkhöz. Franciaország - Izland 1-2
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.