Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ody Mandrell, ma Hanga már elvileg játszani fog a montenegróiak ellen. :)

Nabopolasszar, hidd el, érdemes lesz nezni. :) Komoly esélyünk van a 16ba kerülésre. Románok elleni derbi nagy lesz, azt kötelező lesz behuzni.

Szerkesztve: - DarthMaul31

Hozzászólás ideje:

Kritikán aluli volt a mai meccs. Nem az a baj,hogy kikaptunk, hanem hogy mennyivel, illetve milyen pocsékul játszottunk.. Borzalmas volt nézni, semmi nem ment be nekünk, semmi. 72-48-ra nyert Montenegró. Oké, papíron erősebbek, NBA játékosuk is van, de azért ez hatalmas különbség...

Hétfőn 14.00-kor Csehország ellen játszunk,,reméljük addigra följavulunk. M4 Sport természetesen közvetíti.

Szerkesztve: - DarthMaul31

Hozzászólás ideje:

:lol:

Belenéztem a meccsbe Montenegróban... ott örültek. :D Bár ne tettem volna, utálom a kosárlabdát.

De a magyar-románt kedden nézzed!í :D Az nagy lesz. :D

A montenegrói meccs meg tényleg mindennek a legalja.

Hozzászólás ideje:

Én meg azt mondom, hogy ilyen hozzáállással nincs mit szégyellni. A portugálok jobb játékosok, főleg emberelőnyben, ez ellen nem sokat lehetett tenni, de a fiúk ennek ellenére végig küzdöttek. Lovrencsics és Fiola a szívüket-lelküket beleadták, de a többiek is odatették magukat. A piroslapért kár, de még az utolsó pillanatokban is ott volt az esély az x-re (ha máskor nem is :D ). Bárcsak minden meccsen ilyen odaadással játszanának a fiúk...

Hozzászólás ideje:

Én meg azt mondom, hogy ilyen hozzáállással nincs mit szégyellni. A portugálok jobb játékosok, főleg emberelőnyben, ez ellen nem sokat lehetett tenni, de a fiúk ennek ellenére végig küzdöttek. Lovrencsics és Fiola a szívüket-lelküket beleadták, de a többiek is odatették magukat. A piroslapért kár, de még az utolsó pillanatokban is ott volt az esély az x-re (ha máskor nem is :D ). Bárcsak minden meccsen ilyen odaadással játszanának a fiúk...

Az odaadás megvolt, de ennek alapnak kéne lennie, nem pedig megdicsérendő faktornak. A nagy hajtásnak pedig nem kéne automatikusan fegyelmezetlenségbe torkollni... Eddig 3-2-3 a mérleg a sorozatban: jó meccs, elfogadható meccs, blama. Ha 3-2-5 lesz a végére, az nagy gond lesz Storcknak...

Hozzászólás ideje:

Írtátok itt páran, hogy utáljátok a kosarat. Hát, emberek, lehet utálni, de amit ma meg tegnap leművelt a magyar CSAPAT az EB-n,el kell ismerni mindenkinek, hihetetlen volt. :D :D

Tegnap megvertük a cseheket, ezzel 48 év utan először nyertünk meccset kosár Eb-n.

Ma a románokat vertük 80-71-re,és ugyan holnapután játszunk a spanyolok ellen még egy csoportmeccset,de már eldőlt hogy bent vagyunk a legjobb 16-ban!!!!

Szép volt kosarasok! DarthMaul31 nyilván örül most. :D

Így van! Nagyon nagy meccs volt. A románok mondjuk néhol rendesen rám ijesztettek, főleg 71-75-nél, de a lényeg hogy behúztuk. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

22év után a magyar Davis kupa válogatott feljutott a világcsoportba, a legjobb 16 ország közé! Hatalmasat játszott Fucsovics Marci, és Balázs Attila is!

Fucso verte ma a világranglista 32. , 21éves Khachanov-ot 3 játszmában, és tegnap előtt verte az idei Us Open negyeddöntős 37.ranglistás Rublev-et is 5 szettben.

Balázs habár kikapott Khachanov-tól 4 szettben, de ott ő is nagyot játszott, csak sajnos elfogyott erőben, de másnap neki köszönhetően nyertük a párost szombaton.

A többi már csak örömjáték lesz jövőre! :)

Hozzászólás ideje:

22év után a magyar Davis kupa válogatott feljutott a világcsoportba, a legjobb 16 ország közé! Hatalmasat játszott Fucsovics Marci, és Balázs Attila is!

Fucso verte ma a világranglista 32. , 21éves Khachanov-ot 3 játszmában, és tegnap előtt verte az idei Us Open negyeddöntős 37.ranglistás Rublev-et is 5 szettben.

Balázs habár kikapott Khachanov-tól 4 szettben, de ott ő is nagyot játszott, csak sajnos elfogyott erőben, de másnap neki köszönhetően nyertük a párost szombaton.

A többi már csak örömjáték lesz jövőre! :)

A Rublev elleni meccset láttam. Nagyon izgalmas volt. -bár nem szeretem a teniszt..

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nagy troll ez a Storck. Ugrai...a Fradiba se fért be.

Minden "kis" csapat (Izland azóta már nagy csapat lett) aki az EB-n volt, tisztességesen szerepel a VB selejtezőkön. Minket kivéve. Mi sz*rabbak lettünk mint előtte voltunk valaha is.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én már elengedtem a magyar focit (most is csak azért tudtam , hogy meccs volt, mert az Index a pofámba tolta az eredményt). :) A tavalyi EB szép élmény volt, azzal el leszek életem végéig.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Még egy akkora baklövést elkövetni. Mint aki életében nem látott focilabdát. :lol:

Hozzászólás ideje:

148 éves az amerikai foci!

1869. november 6-án rendezték a történelem első amerikaifutball-meccsét, amit két egyetemi csapat, a New Jersey Tigers (a mai Princeton egyetem) és a Rutgers Queensmen játszott.

Mivel a Rutgers volt a házigazda, az ő szabályaik szerint játszottak, vagyis 25 játékos próbálta meg átrúgni a labdát az ellenfél kapuján, a labdával futni, vagy azt passzolni szabálytalan volt.Így nyert a Rutgers 6-4-re.

18711611_f72c51fac155c8e3ed04863cad040fd

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom, követi-e valaki itt az NFL-t, én néha-néha rálesek az eredményekre. Nem vagyok nagy NFL-őrült, csupán Cleveland-rajongó vagyok, így a Cleveland Browns eredményeit természetesen figyelemmel kísérem. Brutális, amit eddig művelnek, de persze nem jó értelemben. :D 0-12-vel állnak, és van hátra még négy forduló. Ciki lenne nagyon, ha nyeretlenül zárnák az idényt, de sajnos benne van a pakliban. Tavaly is eléggé rezgett a léc (1-15). 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.