Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Holiday Special

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Favreau megcsinálja az új Hollyday Specialt? 

https://variety.com/2019/tv/news/jon-favreau-star-wars-life-day-1203405427/

Egy jó ideje lehet már róla hallani, hogy meg akarja csinálni, ráadásul a "Holiday Special"-ben felbukkant Gormaanda séf már hivatalosan is a Kánon része.

Hozzászólás ideje:

Mire fel ez a rákattanása arra a borzadályra? Komolyan nem értem.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az emberek azt mondták, hogy a PT tönkretette a Star Warst. Hát nem éppen... Az emberek azt mondják, hogy a ST (különösen a TLJ) tönkretette a gyerekkorukat. Hát nem éppen...

Kérdem: ez nem tette tönkre a szeretett univerzumukat? :lol2: Mert... jesus christ... mi ez a... dolog? :?

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

ez a legjobb dolog ami valaha készülhetett. Persze csak ha Itchy-t kérdezed. :D 

Csak hogy tisztázzuk: még mindig nem láttam ezt a csodát. ;) Csak láttam tegnap 2-3 jelenetet belőle. De már az is sok volt. Korábban nem tudtam hova tenni ezt az alkotást. Gondoltam én sok mindenre, de amit láttam belőle... :lol:

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Olyanok készítették ezt a filmet akiknek halványlila gőzük se volt, hogy mi is az a Star Wars

Ő "film"? Hát szerintem a filmkészítésről sem volt fogalmuk. 

2020. 01. 05. - 12:12, Bence1997 írta:

Csak láttam tegnap 2-3 jelenetet belőle.

"Hülye" hater. :lol: Egyébként Bence, van török Star Wars is. Ajánlom, hogy nézd meg. Én láttam mindkettőt, mármint. a HS-t, és török SW-t. Meg különben is idén nem jön SW film, ezek meg ízig-vérig azok. 

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Adrián írta:

Ő "film"? Hát szerintem a filmkészítésről sem volt fogalmuk. 

Amit láttam belőle, hááát... egyáltalán csoda, hogy a kamerával "jól" bántak. :D

5 órával ezelőtt, Adrián írta:

"Hülye" hater. :lol: Egyébként Bence, van török Star Wars is. Ajánlom, hogy nézd meg. Én láttam mindkettőt, mármint. a HS-t, és török SW-t. Meg különben is idén nem jön SW film, ezek meg ízig-vérig azok. 

Adrián, köszönöm a javaslatokat, de kedvesen visszautasítom. Azért egy bizonyos minőséget fenntartok. :D

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Bence1997 írta:

Amit láttam belőle, hááát... egyáltalán csoda, hogy a kamerával "jól" bántak. :D

Nem bántak vele jól.

19 perccel korábban, Bence1997 írta:

Adrián, köszönöm a javaslatokat, de kedvesen visszautasítom. Azért egy bizonyos minőséget fenntartok. :D

Ja, ezek a magas elvárások, aztán, ha nem felel meg neki, a film instant sz*r. A török SW-nak, van magyar felirata, valami mazochista lefordította, úgyhogy a történetről nem maradsz le, de ez egy nagyon intelligens film, gyakorlatilag, mintha a filmet, a Török Nolan rendezte volna, úgyhogy sokszor meg kell nézned, hogy ne legyenek benned kétségek.

Bence amúgy szereted az Indiana Jones filmeket?

Hozzászólás ideje:
39 perccel korábban, Adrián írta:

Nem bántak vele jól.

Igen, ezért írtam a jólt idézőjelbe. :D

40 perccel korábban, Adrián írta:

Ja, ezek a magas elvárások, aztán, ha nem felel meg neki, a film instant sz*r. A török SW-nak, van magyar felirata, valami mazochista lefordította, úgyhogy a történetről nem maradsz le, de ez egy nagyon intelligens film, gyakorlatilag, mintha a filmet, a Török Nolan rendezte volna, úgyhogy sokszor meg kell nézned, hogy ne legyenek benned kétségek.

Már bocs, de egyrészt, nem néztem utána, hogy mi ez a török SW, másrészt azt hittem, hogy hasonlít a HS -höz, mivel hasonló kontextusba hoztad szóba. :) Lehet lecsekkolom.

Az IJ filmekkel én úgy állok, hogy láttam a 4 közül a többségét, a legutóbbin még jót is szórakoztam, de különösebben nem érdekelnek annyira. De elismerem kultúrtörténeti jelentőségét a filmeknek. :)

Hozzászólás ideje:
2020. 01. 06. - 20:33, Bence1997 írta:

Már bocs, de egyrészt, nem néztem utána, hogy mi ez a török SW, másrészt azt hittem, hogy hasonlít a HS -höz, mivel hasonló kontextusba hoztad szóba. :) Lehet lecsekkolom.

Szarkazmusban nyomta Adrián. :lol:

• 3 évvel később...
  • 9 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mostantól 4K-ban és 60 fps mellett is élvezhetjük a franchise legmulatságosabb epizódját, a méltán nem elfeledett (pedig Lucas mindent megtett, hogy örök feledésbe merüljön) Holiday Specialt. :lol2:

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Mostantól 4K-ban és 60 fps mellett is élvezhetjük a franchise legmulatságosabb epizódját, a méltán nem elfeledett (pedig Lucas mindent megtett, hogy örök feledésbe merüljön) Holiday Specialt. :lol2:

Azért ezzel a verzióval van némi gond: valahogy ki van vágva belőle 20 perc, illetve az eleje főcímnél nem a Main Title-t használtak, hanem egy nagyon nem korhű, nem odaillő SW-zenét, ami rögtön levágós, hogy későbbi (Luke-Leia theme is hallható benne). Egy ilyen autentik Retro-dolognál ez fontos. Ahogy a minőség is. Igazából nem baj, ha sz.r VHS-minősége van ennek, én a Youtube-on elérhetők közül erre esküszöm:

Baromi érdekes amúgy, nagyon kevés dolog adja vissza annyira, milyen lehetett a 70-es években Amerikában gyereknek lenni, Kenner figurákat gyűjteni, a folytatásra várni. Hogy milyen korszellem volt akkor, amibe az SW megérkezett 1977-ben, és utána 80-ban a TESB. Azért ez valahol az SW egyik aranykora lehetett. Szerintem ezt a feelinget valahogy minden esetlenségével együtt (vagy éppen elsősorban azzal) a HS tökéletesen visszaadja. Én minden évben megnézem!

Hozzászólás ideje:

Ünnepek alkalmából letudtam ezt a hogyishívjákot. Hogy mit láttam, azt nem tudta az agyam feldolgozni, de megnéztem :D 

My Eyes Pain GIF

Hozzászólás ideje:

Belenéztem az animációs betétbe, de már az is elég szürreális volt. :glasses:

Hozzászólás ideje:

Egyszer látni kell, csak hogy tudjuk, ilyen is volt. :D Utána már csak a best of jelenetek újranézése ajánlatos, baráti körben, csak hogy közösen lehessen derülni nagyokat. :D  

Hozzászólás ideje:

Innen sokunk kedvence lett! Ennyire jó paródiát/vígjátékot keveset találni. :D A megfelelő hozzáállással roppant szórakoztató tud lenni. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A megfelelő hozzáállással

És elfogyasztott italmennyiséggel! :lol:

Amúgy mindig is kíváncsi voltam arra, hogy ha valaki szerint a The Last Jedi és/vagy The Rise of Skywalker a legrosszabb Star Wars film a világon, akkor mit gondolhat erről? :hmm:

Hozzászólás ideje:
54 perccel korábban, Dzséjt írta:

Amúgy mindig is kíváncsi voltam arra, hogy ha valaki szerint a The Last Jedi és/vagy The Rise of Skywalker a legrosszabb Star Wars film a világon, akkor mit gondolhat erről? :hmm:

Megnéztem a Droids-ot, az Ewoks-ot, a YJA-t, még a Visions-t  is (és egyébként utóbbi 2 miatt nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen, de visszasírom a Resistance-t) sőt elolvastam a Legends-es Junior könyv sorozatot is (Zorba, a hutt visszavág és tsai.) de a Holiday Special lesz az az SW produktum, amit az életben nem fogok fogyasztani és erre nem is fog tudni senki rávenni. Ez már annyira sz*r, hogy nem is tartom SW-nek

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.