JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Hozzászólás ideje: 2015. December 29. Azok a kínos tablóképek... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Hozzászólás ideje: 2016. Január 3. Nem is olyan vészes. Talán kicsit lányos. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. A DiCaprio család 74 környékén Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Hát ez inkább későbbi kép lehet. DiCaprio 1974 novemberében született. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Mindannyian ismerjük, szeretjük, szerettük filmjeit. Fiatal korából egy kép. Na de ki? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Alan Rickman. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Mindannyian ismerjük, szeretjük, szerettük filmjeit. Fiatal korából egy kép. Na de ki? Alan Rickman Sajnos egy befejett pályafutás az övé. Hans Gruber mindent visz. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Ody, pont egyre gondoltunk ugyanabban a pillanatban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Valóban. Egyébként elég jellegzetes arca volt, könnyű felismerni. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. (szerkesztve) És ő ki lehet: Szerkesztve: 2016. Március 29. - A pécsi Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Hozzászólás ideje: 2016. Március 29. Bravó, bravó, bravó. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Rávitt a lélek, hogy megnézzem a Daredevil sorozatot feliratosan, a második évad 8. részében feltűnik egy ezredes (Clancy Brown) Megtorló régi parancsnoka amikor megláttam egyenruhában, nagyon ismerős volt, úgy látszik nagyon mennek neki ezek a katona szerepek ugyanis a Flash című sorozatban is egy katonát játszik, ott mondjuk tovább vitte a tábornoki rangig. Valamint Ő volt a Hegylakó I-ből Kurgan, ezentúl egy rakat szinkronszerepe van DC/Marvel animációs filmekben, nem mellesleg ő volt Savage Opress eredeti hangja a TCW-ben és Ryder Azadi-é a Rebelsben + kisebb szerepek az előbbi 2-ben. Ő lenne az: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Ha már Clancy Brown katonaszerep, ez a verhetetlen: http://www.youtube.com/watch?v=FNhYJgDdCu4 Szemléltetésből első osztályú. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Úristen, nagyon rég láttam már a Starship Troopers-t. Imádom azt a filmet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. A remény rabjaiban is felejthetetlen volt, mint börtönőr! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Basszus a fotó óta gondolkodtam, hogy honnan ismerős, aztán rájöttem, hogy ő volt a Lost-ban Kelvin Inman. Alig találtam meg IMDB-n, a csóka jó sok szerepet vállal. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Talán mozis berkekben is felgyúl (újra?) a csillaga, mert a Warcraftban is szerepelni fog Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Most vettem csak észre, hogy a Flash sorozatban a Barry apját játszó színész(John Wesley Shipp) nem más mint aki ugyancsak Flash-t játszotta a régi sorozatban. (1990-91) Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Nem lesz nehéz kitalálni, hogy végül kiből nem lett rögbi világsztár Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Cumberbath, vagy hogy írják. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. Hozzászólás ideje: 2016. Április 18. (szerkesztve) Kiskölöknek aranyos volt, de hogy miért kínálnak neki gonosz szerepeket, ej hát én ez nem is értem. Itt még nem látszik rajta hogy milyen autentikus gonosz is tud ő lenni. Szerkesztve: 2016. Április 18. - A pécsi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Hozzászólás ideje: 2016. Április 21. Gandalf! Neeeeee! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. (szerkesztve) Rávitt a lélek, hogy megnézzem a Daredevil sorozatot feliratosan, a második évad 8. részében feltűnik egy ezredes (Clancy Brown) Nekem kicsit gondolkoznom kellett mire leesett hogy ki is az az ezredes. Én Kurgan-t és Zim-et bírom tőle a legjobban. Durva hogy Kurgan-t 27 évesen játszotta. Kinéz vagy 40-nek. Pluszba még ott van az a hangzat amivel dumált. Szerkesztve: 2016. Április 25. - Rog Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Nekem kicsit gondolkoznom kellett mire leesett hogy ki is az az ezredes. Én Kurgan-t és Zim-et bírom tőle a legjobban. Durva hogy Kurgan-t 27 évesen játszotta. Kinéz vagy 40-nek. Pluszba még ott van az a hangzat amivel dumált. Nekem is csak az tűnt fel mintha a Flash-ben is ő játszott volna egy katonai szerepet aztán amikor megnéztem imdb-n, hogy biztos legyek a dolgomban akkor láttam a többi szerepet Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 26. Nem kizárt hogy én is jártam már így. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Ezt a Banshee-s FBI csajt először valaki másnak hittem és egy kis utánanézés után kiderült hogy mégis ismerős. Mégpedig a Két tűz közöttből. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Ezt a Banshee-s FBI csajt először valaki másnak hittem és egy kis utánanézés után kiderült hogy mégis ismerős. Mégpedig a Két tűz közöttből. Elizabeth Dushku Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.