Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Én megdöbbentem, mikor rájöttem, hogy ő "Edgar". Kicsit megváltozott. Vagy Kafka nyomdokaiba lépve "átváltozott".
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Edgar szvsz becsapós, hiszen 90%-ban maszkot viselt. És nem az emberi oldalára emlékszünk. Én tudtam, hogy ő volt Edgar, de még így sem tudom vele azonosítani, és nem csak a JW-ben, a Daredevilben sem. Annyira más figura.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Én megdöbbentem, mikor rájöttem, hogy ő "Edgar". Köszi, ezt nem tudtam.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 19.10 éve Ne feledkezzünk meg "Pyle" közlegényről sem, a Full Metal Jacket-ből.
Hozzászólás ideje: 2015. Július 2.10 éve Szerző O'Brien a Terminator: Genisys-ben Jameson a Tóbis Pókemberekben
Hozzászólás ideje: 2015. Július 8.10 éve Szerző az új Őrült Max-es múvi Nux nevezetű hadfiúkája volt Hank McCoy/Bestia (X-Men: Az elsők, X-Men : Az eljövendő múlt napjai) Szerkesztve: 2015. Július 8.10 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2015. Július 19.10 éve Nemn igaz, mert ő... http://www.youtube.com/watch?v=2En9weRTI1I
Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29.9 éve A vörös bolygó sunyi gyávája a Mentalista(Simon Baker)! Szerkesztve: 2015. Szeptember 29.9 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2015. November 23.9 éve Szerző Magamtól talán sose jöttem volna rá hogy a "Sly" Dredd bíró által statáriálisan kivégzett bandavezér megformálója Jimmy Remar bátya volt.
Hozzászólás ideje: 2015. December 24.9 éve 1970--ből egy kép. Sergio Mendes brazil zenész színpada elkészült, szorgos munkásoknak köszönhetően. De miért is érdekes ez a kép? Várom a megfejtést.
Hozzászólás ideje: 2015. December 24.9 éve Wow. Egyébként Ken Leung (Lost-ban Miles) is az egyik katonai vezetőt alakította az Ellenállásban. Szerkesztve: 2015. December 24.9 éve - Nute Gunray
Hozzászólás ideje: 2015. December 24.9 éve Igen, Thomas Brodie-Sangster-t már én is kiszúrtam. EpVII Meg is hal, amikor Finn szétlövi a hangárban lévő irányító helységet.
Hozzászólás ideje: 2015. December 24.9 éve Szerző Ez a szintén GoT-os Grenn nevű fazon meg az egyik Ren lovag volt. 1970--ből egy kép. Sergio Mendes brazil zenész színpada elkészült, szorgos munkásoknak köszönhetően. De miért is érdekes ez a kép? Én biztos nem tudtam volna segítség nélkül megfejteni. Szerkesztve: 2015. December 24.9 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2015. December 25.9 éve Igen, Thomas Brodie-Sangster-t már én is kiszúrtam. Én is kiszúrtam, de nekem egyáltalán nem GoT-os karakterként ugrott be, hanem mint Tim Latimer a Doctor Whoból:
Hozzászólás ideje: 2015. December 25.9 éve Igazából én meg először az Igazából szerelemre asszociáltam vele kapcsolatban.
Hozzászólás ideje: 2015. December 25.9 éve A kiscsávó felnőtt és Első Rendes zsarnok lett belőle. Szép életút.
Hozzászólás ideje: 2015. December 25.9 éve Igazából én meg először az Igazából szerelemre asszociáltam vele kapcsolatban. Egyelőre még mindig ez a szerepe jut eszembe a színészről
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.