Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

"Nahát! Hiszen őt ismerem!"

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Mindannyian ismerjük, szeretjük, szerettük filmjeit.

Fiatal korából egy kép. Na de ki?

CeutOIAW8AANUF3.jpg

Alan Rickman Sajnos egy befejett pályafutás az övé. Hans Gruber mindent visz.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Rávitt a lélek, hogy megnézzem a Daredevil sorozatot feliratosan, a második évad 8. részében feltűnik egy ezredes (Clancy Brown)

Megtorló régi parancsnoka

amikor megláttam egyenruhában, nagyon ismerős volt, úgy látszik nagyon mennek neki ezek a katona szerepek ugyanis a Flash című sorozatban is egy katonát játszik, ott mondjuk tovább vitte a tábornoki rangig. :D Valamint Ő volt a Hegylakó I-ből Kurgan, ezentúl egy rakat szinkronszerepe van DC/Marvel animációs filmekben, nem mellesleg ő volt Savage Opress eredeti hangja a TCW-ben és Ryder Azadi-é a Rebelsben + kisebb szerepek az előbbi 2-ben.

Ő lenne az:

68b7a3b4727cdac93a2f269735aa8c1e.jpg

Hozzászólás ideje:

Most vettem csak észre, hogy a Flash sorozatban a Barry apját játszó színész(John Wesley Shipp) nem más mint aki ugyancsak Flash-t játszotta a régi sorozatban. (1990-91)

Hozzászólás ideje:

Kiskölöknek aranyos volt, de hogy miért kínálnak neki gonosz szerepeket, ej hát én ez nem is értem. Itt még nem látszik rajta hogy milyen autentikus gonosz is tud ő lenni.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rávitt a lélek, hogy megnézzem a Daredevil sorozatot feliratosan, a második évad 8. részében feltűnik egy ezredes (Clancy Brown)

Nekem kicsit gondolkoznom kellett mire leesett hogy ki is az az ezredes. Én Kurgan-t és Zim-et bírom tőle a legjobban. Durva hogy Kurgan-t 27 évesen játszotta. Kinéz vagy 40-nek. Pluszba még ott van az a hangzat amivel dumált.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nekem kicsit gondolkoznom kellett mire leesett hogy ki is az az ezredes. Én Kurgan-t és Zim-et bírom tőle a legjobban. Durva hogy Kurgan-t 27 évesen játszotta. Kinéz vagy 40-nek. Pluszba még ott van az a hangzat amivel dumált.

Nekem is csak az tűnt fel mintha a Flash-ben is ő játszott volna egy katonai szerepet aztán amikor megnéztem imdb-n, hogy biztos legyek a dolgomban akkor láttam a többi szerepet :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezt a Banshee-s FBI csajt először valaki másnak hittem és egy kis utánanézés után kiderült hogy mégis ismerős.

Xsxyu5n.jpg

Mégpedig a Két tűz közöttből.

SIJRZGu.jpg

Hozzászólás ideje:

Ezt a Banshee-s FBI csajt először valaki másnak hittem és egy kis utánanézés után kiderült hogy mégis ismerős.

Xsxyu5n.jpg

Mégpedig a Két tűz közöttből.

SIJRZGu.jpg

Elizabeth Dushku

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.