Jump to content

Nézzük újra!

Ody Mandrell

Recommended Posts

Gondoltam egy merészet, és mi lenne, ha a negyedik évad után közösen elkezdenénk újra megnézni a sorozatot? Az ötödik évadig lesz vagy félév szünet, szóval idő van bőven. Úgy gondoltam, hogy kb. április táján kezdhetnénk bele, és hetente két résszel haladnánk. Lehetne hétvégi időpontokat választani, melyeket ki fogok írni az epizódok alá. Pl: 2012.04.21. 20:00

Mindenki megnézi otthon, és utána beszélgetünk róla a rész topikjában. A lényeg, hogy a megadott időpontot tartsuk be, mert így lesz igazán érdekes az egész. :) Jó lesz újra felfedezni a régi történeteket, főleg úgy, hogy már mennyi minden történt pl. az első évad óta, és sok új fan is csatlakozott. :) Remélem sokan kedvet kaptok majd. :)

Szerintetek milyen formában lenne jó haladni? A fentebb említett hétvégi két rész jó, vagy inkább legyen szombat-szerda ritmusban?

Edited by Ody Mandrell

Szerintem sem rossz ötlet. Mivel a 2x09-nél csatlakoztam a fórumhoz, akad pár epizód, amikhez véleményt se írtam, így ezt is be lehetne pótolni (már ha van kedvetek olvasni :P ). Meg persze érdekes lenne az újabb részek fényében elemezni a régieket, ugyanakkor leírni, mik voltak az első benyomások anno.

A lényeg, hogy részemről oké, én a szombat 2 részre voksolok, hétköznapokon nem sok energiám szokott lenni, hogy 100%-osan odafigyelve tudjam nézni és véleményezni. :)

Elvileg engem is érdekel a dolog, de én inkább úgy tudnék veletek haladni, hogy időnként esetleg kihagyok epizódokat, és azokhoz nem is szólok hozzá. Ha ez így is ok, akkor viszont a kedvenc részeimről szívesen elmélkednék újra. :)

Az ütemezésbe ezért nem is szeretnék beleszólni, majd alkalmazkodom.

Nagyon jó, hogy ennyi embert érdekel. :clap: Majd akkor összehozok egy "TV műsort" és megvitatjuk. :) Addig szerezzétek be az évadot (már akinek nincs meg). :D

Elvileg engem is érdekel a dolog, de én inkább úgy tudnék veletek haladni, hogy időnként esetleg kihagyok epizódokat, és azokhoz nem is szólok hozzá. Ha ez így is ok, akkor viszont a kedvenc részeimről szívesen elmélkednék újra. :)

Az ütemezésbe ezért nem is szeretnék beleszólni, majd alkalmazkodom.

Lehet így is! Nem muszáj minden epizódoz írni ha nem akarsz. :)

Edited by Ody Mandrell

Az nagy hülyeség lenne, ha egy közösen megbeszélt kronológiai sorrend alapján néznénk? Vagy maradunk a bemutatás szerinti sorrendnél? Szerintem érdekes lenne időrendben haladni a sztorival.

Időrendet nem tudunk, így jobb lesz bemutatási sorrendben. :) Már csak a feeling miatt is.

Nagyon jó, hogy ennyi embert érdekel. :clap: Majd akkor összehozok egy "TV műsort" és megvitatjuk. :) Addig szerezzétek be az évadot (már akinek nincs meg). :D

OK, várjuk a műsorrendet. :) Majd bejelölöm a naptáramba, mikor kell feltétlenül ráérnem. :D

Elkészítettem a beosztást, lehet véleményezni. :)

04.28. TCW mozifilm

05.05. 1x01, 1x02

05.12. 1x03, 1x04

05.19. 1x05, 1x06

05.26. 1x07, 1x08

06.02. 1x09, 1x10

06.09. 1x11, 1x12

06.16. 1x13, 1x14

06.23. 1x15, 1x16

07.07. 1x17, 1x18

07.14. 1x19, 1x20

07.21. 1x21, 1x22

Én is benne vagyok, de a mozifilmet nem nézem meg, számomra a legkevésbé tetsző SW alkotás, a története is unalmas, a gyerek szereplőket pedig sosem kedveltem, szóval az animációnál csatlakozom majd! :)

Az animációs mozifilmről volt szó. ;)

Na, erről nem is tudtam! :) Akkor azt le is töltöm addig, mivel még nincsen meg! :)

axxo megint kisegített, meg is van angolul, felirat is van hozzá...akkor ez most az első évad előtti dolgokról szól, vagy mégis hova tegyem időben?

Edited by FlóriBá

Én is benne vagyok, de a mozifilmet nem nézem meg, számomra a legkevésbé tetsző SW alkotás, a története is unalmas, a gyerek szereplőket pedig sosem kedveltem, szóval az animációnál csatlakozom majd! :)

Öm, melyik mozifilmre gondolsz? Baljós árnyak?

Öm, melyik mozifilmre gondolsz? Baljós árnyak?

Nem, a Star Wars the Clone warsra.

Flóribá: Az idővonallal van egy kis kavar, de szerintem időben talán ez játszódik leghamarabb, de vannak nálam ezügyben okosabbak is, akik majd megmondják, hogy hogy is van. :)

Van egy-két első évados rész amiről lehet sejteni, hogy ennél előbb játszódik (például Trespass), de azért a mozifilm eléggé az elején van. Egyébként jó ötlet ez az újranézés. Én pár hónapja végig is mentem rajtuk. Jó volt. Ha majd itt elkezdődik, igyekszem én is hozzászólni az adott részhez.

Van egy-két első évados rész amiről lehet sejteni, hogy ennél előbb játszódik (például Trespass), de azért a mozifilm eléggé az elején van. Egyébként jó ötlet ez az újranézés. Én pár hónapja végig is mentem rajtuk. Jó volt. Ha majd itt elkezdődik, igyekszem én is hozzászólni az adott részhez.

Szuper. :) A mozifilm előtt csak a Christophsisi részek vannak asszem. A Trespass -be ne tévesszen meg, hogy nincs benne Ahsoka. :)

Donát, ha figyelmesen megnézed FlóriBá hsz-eit ebben a topicban, láthatod, hogy ő nem is tudott a TCW mozifilmről. Az Ashoka Tano topcba tegnap írta, hogy csak most nézte meg. Ergo amire én rákérdeztem ott nem a TCW mozifilmre gondolt. Ezért is érdekelt, hogy akkor melyikre is gondolt pontosan.. (Baljós árnyakra tippelek) de egyelőre még nem jött válasz tőle!

Edited by Darth Riddick