JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 29. A Vb alatt egy jó kis brazilos Jacko sláger http://www.youtube.com/watch?v=Mp6fKjYn7m0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 6. Ma meghallgattam a The Pretty Reckless mindkét albumát (Light Me Up, Going to Hell). Baromi jók! Bár a Light Me Up valamivel jobban tetszett. Értékeléseim: Light Me Up 99% Going to Hell 83% Ajánlom mindenkinek, aki szereti az alternative valamint a hard rockot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 6. A Walter Mitty előzetese alatt hallottam először ezt a zenét, és sikerült is felkutatnom. Manapság így értesülök a mai zenékről Tegnap újráztam a filmet, és a filmben is ott van ez a zene, bár már nem emlékeztem rá. És hol máshol, mint az egyik leghangulatosabb résznél, az izlandi túránál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. (szerkesztve) Gratulálok Chester Bennington-nak, és az egész Linkin Park-nak. Két számukat hallgattam meg az új albumról az is sok volt. Telenyomva sok felesleges "óóóóó"-zással, elektronikával. Ez minden, csak nem rock. Olyanból kéne még nagyon sok tőlük, mint a Hybrid Theory vagy a Meteora, mert amit 2007-től csinálnak a Minutes To Midnight megjelentetésével az élen, egy óriási nulla. Szerkesztve: 2014. Augusztus 15. - DarthMaul31 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Hát nálam a Linkin Park már a Minutes to Midnight albummal meghalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Hát nálam a Linkin Park már a Minutes to Midnight albummal meghalt. Nálam a Linkin Park albumai: Hybrid Theory: baromi jó Meteor: szintúgy Minutes To Midnight: nem rossz, de gyengébb sokkal az elődeinél A Thousand Suns: -_- Living Things: -_- Bár az utóbbi két albumon is van egy-két jobb szám, de a régi számaikhoz képest nulla. Szerintem a rap/hip-hop/rock/metal jobban állt nekik, mint ez az elektronikus @@&%+%=, amit most játszanak... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 29. Ma meghallgattam a Linkin Park legújabb albumát, a Hunting Party-t. Nem volt rossz ahhoz képest, amilyen előítéleteim voltak vele. Most azért jóval kevesebb elektronikát raktak a számaikba Chester-ék. Szerintem az eddig megjelent stúdióalbumaik közül ez a legjobb a Hybrid Theory és a Meteora után. Tőlem kap egy 76%-os értékelést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Jaj már Indiában is tombol a GoT láz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Most már végképp ki merem jelenteni, hogy az Imagine Dragons az új Linkin Park. http://www.youtube.com/watch?v=-8Ipi_YUbik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Ez zseniális! http://www.youtube.com/watch?v=yFfjUMinFPk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Hát ez remek volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. (szerkesztve) Atya éééég!Ez kegyetlen jóóóóó! Aaaaah! és még nagyon forró is.... köszi! 8) Mondjuk én még ezt sem láttam.... http://www.youtube.com/watch?v=BgAlQuqzl8o Szerkesztve: 2014. Október 1. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Trónok harca főcím feldolgozás trónnal, gitárral (videó) http://sorozatwiki.hu/news.php?readmore=88864 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Mondjuk én még ezt sem láttam.... A harmonikázó Vaderen szakadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 7. Párom elénekelte az I See Fire-t. https://soundcloud.com/sokoraylilla/i-see-fire-ed-sheeran-cover-by-lilla-sokoray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Ez a dal sokkal szebb Lilla hangjával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Párom elénekelte az I See Fire-t. https://soundcloud.com/sokoraylilla/i-see-fire-ed-sheeran-cover-by-lilla-sokoray Nagyon jó hangja van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Benne van az X-faktor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Nagyon szép előadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. A harmonikázó Vaderen szakadtam. Azon én is jót szakadtam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. (szerkesztve) Épp aktuális! Gooooooooooo West http://www.youtube.com/watch?v=SezoGW_z9w0 Szerkesztve: 2014. Október 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. A DM rajongók népes táborához tartozom. Mostanában elkezdtem a vinyl gyüjteményem gyarapítani. A legklasszabb mode-on a japán kiadású construction time again szól. 25 éve hallgatom őket, de bizony meglepődtem, amikor egy tucat új hangot, dallamot fedeztem fel a lemezen. Számomra a pályafutásuk csúcsa a songs of faith and devotion album, A hozzá tartozó turné, a maxilemezek és végül az album live verziója volt. A másik nagy kedvencem ebből a műfajból Alan Wilder, ex-depeche mode tag Recoil nevű próbálkozása. Kérem szépen, számomra ez a non-plus-ulta. Rendkívül nagy kedvencem még a Led Zeppelin! Mostanában adják ki újra audiofil vinylen az albumaikat. Elképesztő, hogy milyen hatással voltak a rock/pop zenére. Őket a legnagyobbak között tartom számon. A Pink Floyd szintén az a zenekar, akiket nagyon szeretek. Még a legújabb, sokak által lehúzott Endless Rivert is nagy örömmel tudom hallgatni. Kicsit más, a filmzenék egyik koronázatlan királya Howard Shore, csakúgy, mint Hans Zimmer! Az ő muzsikájukra mindig kíváncsi vagyok. Az előbbi legjobb munkája a LOTR és a Hobbithoz köthető, míg a germán zeneszerző legjobb munkája az Eredet c. film zenéje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. A DM nálam is favorit (mi az hogy ). A deluxe albumokat akarom beszerezni egyszer. Hozzátenném még, hogy nálam a Mode AW utáni korszaka is nagy kedvenc! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. (szerkesztve) A DM nálam is favorit (mi az hogy ). A deluxe albumokat akarom beszerezni egyszer. Hozzátenném még, hogy nálam a Mode AW utáni korszaka is nagy kedvenc! Egy DM életművet a BOAG, OWILM, Dream On, Wrong nélkül elképzelni sem tudok. És ugye nem beszélve a Home-ról. Szerkesztve: 2015. Február 2. - M.Laci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Akkor ebben is egyetértünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Akkor ebben is egyetértünk. Csak a Peace-től ments meg Uram minket! Valamelyik nap hallgattam a SOTU-t. Nem kedvencem, de vannak rajta baromi jó dalok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Nekem anno nagyon bejött a SOTU, és még ma is szeretem. A Peace -el nekem nincs bajom. Élőben tök jól szólt. Egyébként a Delta egy jóval koherensebb album, az nagyon elöl van a ranglistámon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Nekem anno nagyon bejött a SOTU, és még ma is szeretem. A Peace -el nekem nincs bajom. Élőben tök jól szólt. Egyébként a Delta egy jóval koherensebb album, az nagyon elöl van a ranglistámon. A DelMa nagyon jó album. Igazi karcos muzsika. Nem véletlen, még vinylen is megvettem. Talán annyi a hibája, hogy hiányoznak a dobok a dalokból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Vannak ott dobhangok csak nincsenek az előtérbe tolva, ráadásul az ütemük is elég kifacsart. Igazi különleges DM album. A koncertet megvettem, és abban van BD 5.1 DTS-HD hangzással. Szuper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Üdv, Laci! Jó egy újabb DM rajongót látni közöttünk. Én a DM korszak elején tizenévesen ismertem és szerettem meg a zenéjüket még a 80-as években, aztán másfél évtized szünet után újjáéledt bennem a rajongás ismét, nem utolsósorban annak köszönhetően, hogy a fórumon találtam egy rokon lelket a témában. A kedvenc albumjaim a BC, az Ultra és a DM, de csak ha nagyon választani kell közöttük, mert egyébként minden lemezükön vannak nagy kedvenceim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.