Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. A Timothy Zahn-os Terminatort a Delta elvileg a DVD megjelenésre időzítette volna. De mivel a Salvation regényváltozata katasztrófálisan rosszul fogyott letettek róla. Jelen állás szerint a megjelenés bizonytalan.Az első Halo könyv, ha minden jól megy 2010. első félévében megjelenik. Csesszék meg. Olvasna az ember, erre nem engedik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. A Delta Vision nyílvánosságra hozta 2010-es terveit. A Terminator Salvation: From the Ashes című Zahn regény sajnos csak a járulékos címek között van, ami azt jelenti, hogy a jövő évi megjelenése erősen kétséges, inkább valószínűbb a 2011-es megjelenés (ha nem tesznek le időközben a megjelenésről) A biztos címek: DRAGONLANCE Margaret Weis, Tracy Hickman: Az ikrek ideje (Sárkánydárda legendák 1.,) Margaret Weis, Tracy Hickman: Az ikrek háborúja (Sárkánydárda legendák 2.) Margaret Weis, Tracy Hickman: Az ikrek próbája (Sárkánydárda legendák 3.) Margaret Weis, Tracy Hickman: Dragons of the Dwarven Depths (The Lost Chronicles I.) Margaret Weis: Amber and Iron (A sötét tanítvány II.) FORGOTTEN REALMS Paul. S. Kemp: Árnyékbirodalom (Alkonyháború III.) R. A. Salvatore: The Ghost King (Átmenetek III.) Lisa Smedman: Heirs of Prophecy (Sembia) Lisa Smedman: Venom's Taste (House of Serpents I.) RAVENLOFT Christie Golden: A ködök vámpírja (Ravenloft) SIR TERRY PRATCHETT Érdekes idők (Korongvilág) Maskerade (Korongvilág) Equal Rites (Korongvilág) Feet of Clay (Korongvilág) Hogfather (Korongvilág) DAVID GEMMELL Lord of the Silver Bow (Troy I.) - D. Gemmell életmű Shield of Thunder (Troy II.) - D. Gemmell életmű M.A.G.U.S. Karr-Khazad kapui (antológia) Karnevál 1.-2. (klasszikusok) Kígyófészek (Kalandorkrónikák 2.) + 7 meglepetés EGYÉB MŰVEK R. A. Salvatore: The Highwayman (Saga of the First King I.) Brandon Sanderson: Well of Ascension I. (Ködszerzet 3.) Brandon Sanderson: Well of Ascension II. (Ködszerzet 4.) Robin Hobb: Az orgyilkos küldetése (Látnok III.) Greg Keyes: Hollóisten (A Váltott Isten gyermekei II.) KÉPREGÉNYEK Juki Kaori: Angyalok menedéke 5. Juki Kaori: Angyalok menedéke 6. Juki Kaori: Angyalok menedéke 7. Miura Kentaró: Berserk 6. Miura Kentaró: Berserk 7. Warcraft: Legends 1. Warcraft: Legends 2. Warcraft: Legends 3. Pak Csonggi: Sámánharcos 3. Pak Csonggi: Sámánharcos 4. A járulékosak: DRAGONLANCE Margaret Weis, Tracy Hickman: Dragons of the Highlord Skies (The Lost Chronicles II.) Margaret Weis, Tracy Hickman: Dragons of the Hourglass Mage (The Lost Chronicles III.) FORGOTTEN REALMS Lisa Smedman: Viper's Kiss (House of Serpents II.) Lisa Smedman: Vanity's Brood (House of Serpents III.) EGYÉB MŰVEK R. A. Salvatore: The Dame (Saga of the First King II.) R. A. Salvatore: The Ancient (Saga of the First King III.) Robin Hobb: A bűvös hajó (Élőhajók I.) David Gemmell: Fall of Kings (Troy III.) Anne McCaffrey: Dragonsdawn Raoul Renier: A hitehagyott (Sötét Mersant I.) Raoul Renier: A kárhozott (Sötét Mersant II.) Raoul Renier: A kívülálló (Sötét Mersant III.) Gene Wolfe: The Citadel of the Autarch (Az Új Nap könyve IV.) Laura Gallego García: Triáda I. (Az Idhún emlékezete 2.) Laura Gallego García: Triáda II. (Az Idhún emlékezete 3.) Timothy Zahn: From The Ashes (Terminator Megváltás ? Prequel) KÉPREGÉNYEK Juki Kaori: Angyalok menedéke 8. Juki Kaori: Angyalok menedéke 9. Miura Kentaró: Berserk 8. Miura Kentaró: Berserk 9. Starcraft: Frontline 1. Metabárók kasztja II. (Metabárók) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Terry Pratchett mióta Sir? Mindenesetre gratula neki, megérdemelt cím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Úgy tudom idén ütötték lovaggá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Mártinak köszönöm az Anna-könyveket, megkaptam őket, szóval lesz mit olvasnom mostanában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. A karácsonyossal kezd, tele van szívmelengető történetekkel! Én is köszönöm az Anne filmeket, már jócskán el is mélyültem bennük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Köszi, akkor azzal kezdem Nagyon jó, ha már belenéztél Ezek szerint a lemezzel semmi gond. Sajnos a Kaméleonhoz újra meg kellett pár részt szereznem, mivel az egyik lemezem nem olvassa be a lejátszó De időben meglettek, így hiánytalan No meg magamnak is újra ki kellett írnom, hogy meglegyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. "Itt van a harcos által említett könyvből egy kis részlet http://browseinside.harpercollins.ca/index...3=9780061896750 " No egy ilyet kérek magyar nyelven Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. No egy ilyet kérek magyar nyelven Kérni kér7sz, de nem kapsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Lenne egy kérdésem.Tegnap este enyhén illuminált állapotban bementem az Alexandrába a Nyugatinál, és sikerült egy olyan könyvet vennem ami megvan.Szerintetek ha visszaviszem és veszek egy másikat, azt megengedik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Lenne egy kérdésem.Tegnap este enyhén illuminált állapotban bementem az Alexandrába a Nyugatinál, és sikerült egy olyan könyvet vennem ami megvan.Szerintetek ha visszaviszem és veszek egy másikat, azt megengedik?Azt meg hogy sikerült? Ha megvan a blokk és sértetlen a könyv, kicserélik. Viszont vedd elő a szép mosolyodat, mert nem igazán akarodzik majd nekik, de kicserélik, mert 3 napig szó nélkül ki KELL cserélniük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Apropó, könyves téma inkább. Szerintetek ezek után több esély van arra, hogy ha lesz Avatar könyv Camerontól, az nálunk is megjelenjen? Nem tartom teljesen kizártnak, de még mindig kevés az esélye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. No egy ilyet kérek magyar nyelven Nekem jó lenne angolul is, mondjuk letölthető pdf-formátumban Csak legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Azt meg hogy sikerült? Ha megvan a blokk és sértetlen a könyv, kicserélik. Viszont vedd elő a szép mosolyodat, mert nem igazán akarodzik majd nekik, de kicserélik, mert 3 napig szó nélkül ki KELL cserélniük. Na de ökör vagyok.Tök elfelejtettem, hogy ezt megkérdeztem.Kösz a választ.Hát a 3 nap már lejárt. Neten szerintem elpasszolom. Ma elolvastam az Angyalok és Démonokat.Iszonyúan jó, még jobb mint a Da Vinci-kód.Hihetelen jó történetvezetés, eszméletlen logika, baromi izgalmas, alig lehet letenni.Ez az ember egy írózseni.Viszont nem értem, hogy miért a Da Vinci-kód után lett világhírű, hisz az Angyalokat és Démonokat 2000-ben írta, és amit én olvastam(kölcsönkönyv) 2003-as kiadás.Hogyhogy akkor nem lett ez már bestseller? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. (szerkesztve) A Da Vinci azért lett best-seller, mert az egyház keményen tiltakozott ellene, így hírverést csaptak neki és így mindenki kíváncsii volt rá. Viszont Brown könyvei közül a legjobban nekem a Digitális Erőd amire Pildi hívta fel a figyelmem. Nagyon jó könyv, ajánlom elolvasásra én is Szerkesztve: 2009. December 23. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Ma elolvastam az Angyalok és Démonokat.Iszonyúan jó, még jobb mint a Da Vinci-kód.Hihetelen jó történetvezetés, eszméletlen logika, baromi izgalmas, alig lehet letenni.Ez az ember egy írózseni. Tényleg jobb könyv az Angyalok... több embernek is ez a véleménye, ahogy látom Egyszerűen csak jól tud szórakoztató könyveket írni A Digitális erődöt még nem olvastam, de itt van a gépemen, egyszer csak elő veszem azt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 24. Most kezded a Pottert? Jó olvasást Kedden kezdtem, de köszi. Eddig egész jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Jó olvasmányos könyvek, remekül ki lehet kapcsolódni velük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Kedden kezdtem, de köszi. Eddig egész jó. Tesóm Potteről frászt kapott, mert csapból is az folyt. Én az első kötetet ajándékba kaptam, akkor 4 már megjelent. Elolvastam, aztán felolvastam a tesómnak az első könyv első fejezetét. Két nap alatt megvolt minden kötet, és olvastuk ezerrel. Nekem ez könyvben egyértelműen jobban tetszik, pedig a filmben a karakterek el vannak találva, nekem inkább a varázsvilág megjelenítésével, illetve nem megjelenítésével akadnak gondjaim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. A HP kötetekből nekem csak a 2. van meg (a többire még nem volt pénzem), de letöltöttem ebookban mind a hetet. Anno tíz nap alatt kivégeztem őket... Azóta persze többször is újra olvastam, és egyáltalán nem unalmas még mindig. Hasonlóan mély összefüggések vannak benne, mint az SW-ben, és nekem 2. számú kedvenc lett. Jelenleg ott tartok, hogy Mo. egyik legnagyobb HP-s fanfic oldalának vagyok oszlopos tagja, és már több száz fanficet olvastam el egy év alatt. (ez kb 6 millió szó, ami kb 80 ezer oldal... és úgy 10%-a az összes HP-s írásnak az oldalon...) Emellett az oldalon "hivatásos" kritikaíróvá léptettek elő, ami azt jelenti, hogy a kritikáim megfelelnek egy elvárt színvonalnak az írók segítése szempontjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. A HP kötetekből nekem csak a 2. van meg (a többire még nem volt pénzem), de letöltöttem ebookban mind a hetet. Anno tíz nap alatt kivégeztem őket... Azóta persze többször is újra olvastam, és egyáltalán nem unalmas még mindig. Hasonlóan mély összefüggések vannak benne, mint az SW-ben, és nekem 2. számú kedvenc lett. Jelenleg ott tartok, hogy Mo. egyik legnagyobb HP-s fanfic oldalának vagyok oszlopos tagja, és már több száz fanficet olvastam el egy év alatt. (ez kb 6 millió szó, ami kb 80 ezer oldal... és úgy 10%-a az összes HP-s írásnak az oldalon...) Emellett az oldalon "hivatásos" kritikaíróvá léptettek elő, ami azt jelenti, hogy a kritikáim megfelelnek egy elvárt színvonalnak az írók segítése szempontjából. hmm, Merengő? Shadow most a nagy kedvenc, illetva a Nem csak Granger, és az Aylno saga amiket rendszeresen olvasok. Első egyébként - és sosem felejtem el, az az Igéret Winternek volt, másik nagy kedvenc Tira nogtól Idő-járás, és folytatása. Az pedig az első Slash volt, amit olvastam. Enahma is remek természetesen! Szóval mindig van mit olvassak! Neked meg kitartást ehhez a remek feladathoz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Tesóm Potteről frászt kapott, mert csapból is az folyt. Anno én is hasonlóan voltam, aztán tessék A HP kötetekből nekem csak a 2. van meg (a többire még nem volt pénzem), de letöltöttem ebookban mind a hetet. Anno tíz nap alatt kivégeztem őket... Emellett az oldalon "hivatásos" kritikaíróvá léptettek elő, ami azt jelenti, hogy a kritikáim megfelelnek egy elvárt színvonalnak az írók segítése szempontjából. Nekem még egyre sem volt eddig, de majd igyekszem, e-bookban hasonlóan megvannak, viszont kicsit tovább tartott elolvasni őket, de szerintem csak pár nappal Eddig csak egyszer olvastam el mindet, pedig folyton készülök a következőre Gratula a feladathoz és sok sikert hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. hmm, Merengő? Shadow most a nagy kedvenc, illetva a Nem csak Granger, és az Aylno saga amiket rendszeresen olvasok. Első egyébként - és sosem felejtem el, az az Igéret Winternek volt, másik nagy kedvenc Tira nogtól Idő-járás, és folytatása. Az pedig az első Slash volt, amit olvastam. Enahma is remek természetesen! Szóval mindig van mit olvassak! Neked meg kitartást ehhez a remek feladathoz! Igen, Merengő Örülök, hogy nem csak én ismerem. A Shadow nekem is nagy kedvenc. Az első mű nekem 1Exmemoriamtól a Harry Potter és a halál erekjéi - Alternatív befejezés volt, ami a folytatásával együtt nagy kedvenc. Emellett a Kalandorok 1-2, a Tekergőknek áll a világ, a Süssünk, süssünk... és még sok másik is favorit. A most futók közül még a Hami-trilógia és Jan Collie-tól a Janlight-saga, a legnagyobb kedvenc. Persze ezek olvasásához nem árt ismerni a Disaudio bűbájt, mivel sokaknál visítozós, fetrengős röhögőgörcsöt okoznak. Igen, mindig van mit olvasni ott. Ha a HP-n kívüli műveket is számolom (Privet Drive), több mint 8000 írás van fent, aminek közel fele egész jó írás. Egyébként jópár SW-s írás is van fent. Köszi, de nem olyan rettenetesen nagy feladat ez a kritizálás. Nincs elvárt kritikamennyiség, és a színvonal pedig abból áll, hogy a "Jajj, de jóóó! Fooolytíííít!!!!" helyett ténylegesen ki kell fejteni, hogy mi volt jó és mi nem volt jó szerintünk. Ez sokat segít az íróknak, így sokat tanulunk egymástól minden tekintetben. Nekem még egyre sem volt eddig, de majd igyekszem, e-bookban hasonlóan megvannak, viszont kicsit tovább tartott elolvasni őket, de szerintem csak pár nappal Eddig csak egyszer olvastam el mindet, pedig folyton készülök a következőre Gratula a feladathoz és sok sikert hozzá A HP2-t egy kiárusításon sikerült megvennem jóval olcsóbban az eredeti árától, csak ezért van meg. Érdemes többször elolvasni, és nem sietni az olvasással, mert akkor látni meg a mélyebb összefüggéseket a történetben és az egyes részek között. (Aztán jöhet a fanficek végeláthatatlan sora... ) Neked is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Fanficeket egyelőre kihagyom, előbb jöjjön egy újra olvasás, hogy össze tudjam rakni a könyvekben, amit össze kell De még előtte van egy rakat másik könyvem, szóval ez se maholnap lesz, inkább majd tavasz, vagy nyár eleje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Fanficeket egyelőre kihagyom, előbb jöjjön egy újra olvasás, hogy össze tudjam rakni a könyvekben, amit össze kell De még előtte van egy rakat másik könyvem, szóval ez se maholnap lesz, inkább majd tavasz, vagy nyár eleje Én ezért szűkítettem le (az anyagi okokon kívül) az érdeklődési körömet az SW-re és a HP-re. Képtelen lennék szélesebb körben kellő mélységig belemerülni a különböző témákba, így inkább kerülöm a felszínességet, és maradok a kedvenceknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Jól teszed, nekem is azt kéne Csak nehéz belőlük választani, így aztán olvasni olvasom őket, de fórumokon csak ezt követem, ahol vagyok Nagy ritkán jutok el máshova. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Dzséjt, tetszett a Jogában áll... az Új galaxisból, remek kis novella Jó a végén Callahan utolsó mondata A többit is el fogom olvasni a kiadványból, jó a téma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Dzséjt, tetszett a Jogában áll... az Új galaxisból, remek kis novella Jó a végén Callahan utolsó mondata Köszi szépen, örülök, hogy tetszett Sajnos én még mindig nem kaptam meg a tiszteletpéldányom, ami kicsit nevetséges. Pedig kíváncsi vagyok, miket írtak a többiek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Köszi szépen, örülök, hogy tetszett Sajnos én még mindig nem kaptam meg a tiszteletpéldányom, ami kicsit nevetséges. Pedig kíváncsi vagyok, miket írtak a többiek.Vedd meg a boltban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Vedd meg a boltban. Tényleg, odatipegek a bótoshoz, felcsapom a novimnál, és azt mondom: én írtam, megkapom ingyen? Bár valószínűleg valami ilyen válasz érkezne: persze, miután kifizette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.