mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Flashback gyanú. Mondjuk egy Ep VI-VII közötti időszakra. Vagy az is lehet,hogy spin-off-ra használják majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Még csak az kellene, hogy EP6-7 közötti flashbackeket mutassanak más színészekkel. Főleg, hogy Luke is Leia se volt már ennyire fiatal mint ezek a színészek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Ezt az esetleges flashback-témát felejtsék el de sürgősen. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Ezt az esetleges flashback-témát felejtsék el de sürgősen. Sajna nem sok beleszólásunk van a film készítésének folyamatába, főleg,hogy már az utómunkálatoknál tartunk. Valószínű, hogy hamis pletyiről van szó megint, de ha mégse, hát nem hinném, hogy olyan sok flashbacket látunk majd a filmben, egyet esetleg. Oszt' majd látjuk. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Én úgy képzelem, hogy az esetleges flashback-eket Luke látomásaiként fogják tálalni. Válasz
lecsoka Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Van olyan kép, ami emlékeztet Luke-ra, de inkább Michael Biehn-re emlékeztet a Terminatorból. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Sajna nem sok beleszólásunk van a film készítésének folyamatába, főleg,hogy már az utómunkálatoknál tartunk. NOOOOO!!!!!! Menten a kardomba dőlök. Van olyan kép, ami emlékeztet Luke-ra, de inkább Michael Biehn-re emlékeztet a Terminatorból. Biehn-Luke Leiához intézett első mondata: "Jöjjön velem ha élni akar!" Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Hozzászólás ideje: 2015. Február 24. Változatlanul nem örülök, hogy a nagy öregek közül kinyírnának valakit.... Velük együtt az ifjúságomat húznák le a klotyón a Disney-s ifjoncok oltárán :-( Ketten vagyunk. Minimum. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Február 25. Hozzászólás ideje: 2015. Február 25. Sajna ez szükségszerű. Minden trilógiának megvannak a saját hősei, és ez magával hozza azt,hogy a régebbiek lassan odébbállnak. Leginkább úgy,hogy meghalnak. A prequel három főszereplőjével is így volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 25. Én úgy képzelem, hogy az esetleges flashback-eket Luke látomásaiként fogják tálalni. A hangsúly a "mikor" -on van. Luke mely életszakaszéra emlékszik vissza? Ha az EPIV -es időkre akkor gáz ezzel az új fejjel. Ha korábbira az meg azért fura mert ha annyira lényeges dolog történt vele korábban akkor ezt eddig miért nem tudtuk? Tudni kellene a célt ezzel de fogalmam sincs mi lehet az. Válasz
lecsoka Hozzászólás ideje: 2015. Február 25. Hozzászólás ideje: 2015. Február 25. Sajna ez szükségszerű. Minden trilógiának megvannak a saját hősei, és ez magával hozza azt,hogy a régebbiek lassan odébbállnak. Leginkább úgy,hogy meghalnak. A prequel három főszereplőjével is így volt. Nem a búcsúról van szó, de ezt meg lehet oldani elegánsabban is - pld. Han Madine-féle háttérszerepben, Leia - Mon Mothma, Luke... hát igen, szerintem az új trilógiának is róla kéne szólnia. Részletesebb vélemnényemet lásd a történet topciban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. Én remélem, hogy nem odzkódnak majd egy-egy régi trilógiás szereplő megölésétől. Nagyon hamar nagyon súlytalanná válik a történet, ha minden népszerű szereplő halhatatlan lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. Nekem se a régi szereplők halálával van bajom, hanem inkább azzal, hogy tudok róla. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. Ebben van valami. Ilyenkor bánom, hogy nem tudok spoilermentes lenni. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Mit keresett ott Mark Hamill az első sw.com-os fekete-fehér csoportképen, ahol a forgatókönyvet olvasták, ha tényleg csak 10 mp-et lesz a filmben, és nincs is szövege??? Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Mit keresett ott Mark Hamill az első sw.com-os fekete-fehér csoportképen, ahol a forgatókönyvet olvasták, ha tényleg csak 10 mp-et lesz a filmben, és nincs is szövege??? Nyugi, ez baromság. A film felénél már benne lesz, és egy nagyon komoly párbaja lesz Rennel a havas bolygón. Aki nem hiszi, nézze meg decemberben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Érdekesek ezek a könyv megjelenések. Főleg a galaxis helyzetére leszek kíváncsi. Van itt még ez a Rómeó és Júlia szöveg is...háááát. Lehet, hogy visszasírjuk majd Anakin és Padmé románcát? Boyega ne megy szépfiús alkat, valahogy nem tudom elképzelni Ridley -vel egy párként. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Boyega ne megy szépfiús alkat, valahogy nem tudom elképzelni Ridley -vel egy párként. Eddig úgy volt, hogy Isaac-kel lesznek egy pár ... mármint Daisy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Az már egy fokkal jobban hangzik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Érdekesek ezek a könyv megjelenések. Főleg a galaxis helyzetére leszek kíváncsi. Van itt még ez a Rómeó és Júlia szöveg is...háááát. Lehet, hogy visszasírjuk majd Anakin és Padmé románcát? Boyega ne megy szépfiús alkat, valahogy nem tudom elképzelni Ridley -vel egy párként. De a Rómeó és Júlia történet nagyrészt a régi trilógia idején fog játszódni, két teljesen új karakterrel. Nem az ep.7 főszereplőiről fog szólni. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Hozzászólás ideje: 2015. Március 1. Ez azért kicsit megnyugtató. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. http://www.starwars7news.com/2015/03/potential-description-of-star-wars-the-force-awakens-teaser-trailer-2.html Egy kis leíráspletyi a második trailerhez. Kb akármelyik rajongó megírhatta. Remélem, nem bizonyul igaznak... Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. (szerkesztve) Engem ez a Han Solo halála téma egy kicsit elgondolkodtatott, most igy Harrison Ford balesete kapcsán. Ha az új trilógia története szerint Han Solo karaktere életben lesz az EP VIII és XI-ben is,akkor Fordnak a Disney-el kötött szerződése értelmében (vagy a biztosítása kapcsán amit kötöttek a testi épségére vonatkozólag) nem arra kellene törekednie, hogy a forgatások között ÉLETBEN MARADJON ???????? Elméletileg nem sodorhatná veszélybe az életét szándékosan, a hobbi repülés pedig elég veszélyes mulatság szerintem. Véleményem szerint csak az EP VII-re írt alá, azaz Solo karaktere az ep VII-ben meg fog halni. Szerkesztve: 2015. Március 6. - A pécsi Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Szerintem öreg harcos Ford papának nem lehet megmondani, hogy Ne repülj!!! ha ő azt akar. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. Hozzászólás ideje: 2015. Március 6. (szerkesztve) Szerintem meg meglehet, és meg is mondják! Gondolom az ilyen szerződéseket egy egész jogász hiéna csapat készíti elő. Semmi nem kerüli el a figyelmüket. Szerkesztve: 2015. Március 6. - A pécsi Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. De ha azt vesszük figyelembe, hogy nem Fordnak kell ez a film inkább a filmnek kell Ford akkor már kapásból magasabb tárgyalási pozícióból kezdett. A másik meg, hogy a repülőgép balesetnek kisebb esélye van mint, hogy valakit elüt az autó vagyis akkor menjenek be egy gumiszobába ott biztos nem lesz baj. A következő film még több mint 2 év na már most tegyük fel az egyik fiatalabb színész elvállal egy másik munkát addig, mert miért ne (Ford is letudott egykét filmet az OT szüneteiben), ezen film forgatásához a tengeren túlra kell menni akkor ő majd hajóval megy vagy azt mondja, hogy bocsi srácok mégse tudom eljátszani a karaktert, mert az SW miatt nem repülhetek. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. (szerkesztve) De ha azt vesszük figyelembe, hogy nem Fordnak kell ez a film inkább a filmnek kell Ford akkor már kapásból magasabb tárgyalási pozícióból kezdett. A másik meg, hogy a repülőgép balesetnek kisebb esélye van mint, hogy valakit elüt az autó vagyis akkor menjenek be egy gumiszobába ott biztos nem lesz baj. A következő film még több mint 2 év na már most tegyük fel az egyik fiatalabb színész elvállal egy másik munkát addig, mert miért ne (Ford is letudott egykét filmet az OT szüneteiben), ezen film forgatásához a tengeren túlra kell menni akkor ő majd hajóval megy vagy azt mondja, hogy bocsi srácok mégse tudom eljátszani a karaktert, mert az SW miatt nem repülhetek. A szerződésekben gondolom elkülönítik a havária helyzeteket, hogy azok önhibából, vagy önhibán kívül következnek-e be. Ha elsüllyedsz a Titanic-kal azért gondolom nem hibáztatnak, de van egy pont amikortól már te vagy a hibás.Egy veterán repülővel repülés nem egy életbiztosítás, más a kockázata mintha repülnél egy G 6-os modern magángéppel. Bár az Istennyila abba is belecsaphat. Szerkesztve: 2015. Március 7. - A pécsi Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. A szerződésekben gondolom elkülönítik a havária helyzeteket, hogy azok önhibából, vagy önhibán kívül következnek-e be. Ha elsüllyedsz a Titanic-kal azért gondolom nem hibáztatnak, de van egy pont amikortól már te vagy a hibás.Egy veterán repülővel repülés nem egy életbiztosítás, más a kockázata mintha repülnél egy G 6-os modern magángéppel. Bár az Istennyila abba is belecsaphat. Szerintem megfelelő karbantartásnál semmivel nincs nagyobb esély, hogy egy veterán gépben bedögöljön valami, mint a g6oson, sőt. És szerintem a veterán gépet könnyebb lerakni motor nélkül, mint a g6ost. De hagyjuk mert ez már sok OFF Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Szerintem megfelelő karbantartásnál semmivel nincs nagyobb esély, hogy egy veterán gépben bedögöljön valami, mint a g6oson, sőt. És szerintem a veterán gépet könnyebb lerakni motor nélkül, mint a g6ost. De hagyjuk mert ez már sok OFF Rendben. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Március 12. Hozzászólás ideje: 2015. Március 12. "Félig" Off: Ep8 premier: 2017.05.26. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.