Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Flashback gyanú. Mondjuk egy Ep VI-VII közötti időszakra. Vagy az is lehet,hogy spin-off-ra használják majd.

Hozzászólás ideje:

Ezt az esetleges flashback-témát felejtsék el de sürgősen.

Sajna nem sok beleszólásunk van a film készítésének folyamatába, főleg,hogy már az utómunkálatoknál tartunk. Valószínű, hogy hamis pletyiről van szó megint, de ha mégse, hát nem hinném, hogy olyan sok flashbacket látunk majd a filmben, egyet esetleg. Oszt' majd látjuk. :)

Hozzászólás ideje:

Sajna nem sok beleszólásunk van a film készítésének folyamatába, főleg,hogy már az utómunkálatoknál tartunk.

NOOOOO!!!!!! Menten a kardomba dőlök. :D

Van olyan kép, ami emlékeztet Luke-ra, de inkább Michael Biehn-re emlékeztet a Terminatorból.

Biehn-Luke Leiához intézett első mondata: "Jöjjön velem ha élni akar!" :D
Hozzászólás ideje:

Változatlanul nem örülök, hogy a nagy öregek közül kinyírnának valakit.... Velük együtt az ifjúságomat húznák le a klotyón a Disney-s ifjoncok oltárán :-(

Ketten vagyunk. Minimum.

Hozzászólás ideje:

Sajna ez szükségszerű. Minden trilógiának megvannak a saját hősei, és ez magával hozza azt,hogy a régebbiek lassan odébbállnak. Leginkább úgy,hogy meghalnak. A prequel három főszereplőjével is így volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én úgy képzelem, hogy az esetleges flashback-eket Luke látomásaiként fogják tálalni.

A hangsúly a "mikor" -on van. Luke mely életszakaszéra emlékszik vissza? Ha az EPIV -es időkre akkor gáz ezzel az új fejjel. Ha korábbira az meg azért fura mert ha annyira lényeges dolog történt vele korábban akkor ezt eddig miért nem tudtuk? Tudni kellene a célt ezzel de fogalmam sincs mi lehet az. :D

Hozzászólás ideje:

Sajna ez szükségszerű. Minden trilógiának megvannak a saját hősei, és ez magával hozza azt,hogy a régebbiek lassan odébbállnak. Leginkább úgy,hogy meghalnak. A prequel három főszereplőjével is így volt.

Nem a búcsúról van szó, de ezt meg lehet oldani elegánsabban is - pld. Han Madine-féle háttérszerepben, Leia - Mon Mothma, Luke... hát igen, szerintem az új trilógiának is róla kéne szólnia. Részletesebb vélemnényemet lásd a történet topciban.

Hozzászólás ideje:

Mit keresett ott Mark Hamill az első sw.com-os fekete-fehér csoportképen, ahol a forgatókönyvet olvasták, ha tényleg csak 10 mp-et lesz a filmben, és nincs is szövege???

Hozzászólás ideje:

Mit keresett ott Mark Hamill az első sw.com-os fekete-fehér csoportképen, ahol a forgatókönyvet olvasták, ha tényleg csak 10 mp-et lesz a filmben, és nincs is szövege???

Nyugi, ez baromság. A film felénél már benne lesz, és egy nagyon komoly párbaja lesz Rennel a havas bolygón. Aki nem hiszi, nézze meg decemberben. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekesek ezek a könyv megjelenések. Főleg a galaxis helyzetére leszek kíváncsi. Van itt még ez a Rómeó és Júlia szöveg is...háááát. Lehet, hogy visszasírjuk majd Anakin és Padmé románcát? :D Boyega ne megy szépfiús alkat, valahogy nem tudom elképzelni Ridley -vel egy párként.

Hozzászólás ideje:

Boyega ne megy szépfiús alkat, valahogy nem tudom elképzelni Ridley -vel egy párként.

Eddig úgy volt, hogy Isaac-kel lesznek egy pár ... mármint Daisy :)

Hozzászólás ideje:

Érdekesek ezek a könyv megjelenések. Főleg a galaxis helyzetére leszek kíváncsi. Van itt még ez a Rómeó és Júlia szöveg is...háááát. Lehet, hogy visszasírjuk majd Anakin és Padmé románcát? :D Boyega ne megy szépfiús alkat, valahogy nem tudom elképzelni Ridley -vel egy párként.

De a Rómeó és Júlia történet nagyrészt a régi trilógia idején fog játszódni, két teljesen új karakterrel. Nem az ep.7 főszereplőiről fog szólni.

Hozzászólás ideje:

Engem ez a Han Solo halála téma egy kicsit elgondolkodtatott, most igy Harrison Ford balesete kapcsán. Ha az új trilógia története szerint Han Solo karaktere életben lesz az EP VIII és XI-ben is,akkor Fordnak a Disney-el kötött szerződése értelmében (vagy a biztosítása kapcsán amit kötöttek a testi épségére vonatkozólag) nem arra kellene törekednie, hogy a forgatások között ÉLETBEN MARADJON ???????? Elméletileg nem sodorhatná veszélybe az életét szándékosan, a hobbi repülés pedig elég veszélyes mulatság szerintem. Véleményem szerint csak az EP VII-re írt alá, azaz Solo karaktere az ep VII-ben meg fog halni.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg meglehet, és meg is mondják! Gondolom az ilyen szerződéseket egy egész jogász hiéna csapat készíti elő. Semmi nem kerüli el a figyelmüket.

Hozzászólás ideje:

De ha azt vesszük figyelembe, hogy nem Fordnak kell ez a film inkább a filmnek kell Ford akkor már kapásból magasabb tárgyalási pozícióból kezdett. A másik meg, hogy a repülőgép balesetnek kisebb esélye van mint, hogy valakit elüt az autó vagyis akkor menjenek be egy gumiszobába ott biztos nem lesz baj. A következő film még több mint 2 év na már most tegyük fel az egyik fiatalabb színész elvállal egy másik munkát addig, mert miért ne (Ford is letudott egykét filmet az OT szüneteiben), ezen film forgatásához a tengeren túlra kell menni akkor ő majd hajóval megy vagy azt mondja, hogy bocsi srácok mégse tudom eljátszani a karaktert, mert az SW miatt nem repülhetek.

Hozzászólás ideje:

De ha azt vesszük figyelembe, hogy nem Fordnak kell ez a film inkább a filmnek kell Ford akkor már kapásból magasabb tárgyalási pozícióból kezdett. A másik meg, hogy a repülőgép balesetnek kisebb esélye van mint, hogy valakit elüt az autó vagyis akkor menjenek be egy gumiszobába ott biztos nem lesz baj. A következő film még több mint 2 év na már most tegyük fel az egyik fiatalabb színész elvállal egy másik munkát addig, mert miért ne (Ford is letudott egykét filmet az OT szüneteiben), ezen film forgatásához a tengeren túlra kell menni akkor ő majd hajóval megy vagy azt mondja, hogy bocsi srácok mégse tudom eljátszani a karaktert, mert az SW miatt nem repülhetek.

A szerződésekben gondolom elkülönítik a havária helyzeteket, hogy azok önhibából, vagy önhibán kívül következnek-e be. Ha elsüllyedsz a Titanic-kal azért gondolom nem hibáztatnak, de van egy pont amikortól már te vagy a hibás.Egy veterán repülővel repülés nem egy életbiztosítás, más a kockázata mintha repülnél egy G 6-os modern magángéppel. Bár az Istennyila abba is belecsaphat.

Hozzászólás ideje:

A szerződésekben gondolom elkülönítik a havária helyzeteket, hogy azok önhibából, vagy önhibán kívül következnek-e be. Ha elsüllyedsz a Titanic-kal azért gondolom nem hibáztatnak, de van egy pont amikortól már te vagy a hibás.Egy veterán repülővel repülés nem egy életbiztosítás, más a kockázata mintha repülnél egy G 6-os modern magángéppel. Bár az Istennyila abba is belecsaphat.

Szerintem megfelelő karbantartásnál semmivel nincs nagyobb esély, hogy egy veterán gépben bedögöljön valami, mint a g6oson, sőt. És szerintem a veterán gépet könnyebb lerakni motor nélkül, mint a g6ost. De hagyjuk mert ez már sok OFF

Hozzászólás ideje:

Szerintem megfelelő karbantartásnál semmivel nincs nagyobb esély, hogy egy veterán gépben bedögöljön valami, mint a g6oson, sőt. És szerintem a veterán gépet könnyebb lerakni motor nélkül, mint a g6ost. De hagyjuk mert ez már sok OFF

Rendben.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.