Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem is rendben vannak. Nyilván leeresztettek kicsit a forgatás óta, plusz azért egy "hétköznapi" színpadra nem úgy sminkelik az embert, mint a filmbe.Ahhoz képest rendben vannak teljesen. Nem fiatalok, na. És most jöjjön a teaser!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yeah::rock:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Korribant miért nevezték át Morrabandra?

Mert akkora csata volt rajta hogy minden őslakos meghalt :D Ezt a Tatooine-nak kinéző nem-Tatooine-t azért majd szokni kell... de nem most, mert most akkora a hype hogy nálam legalábbis tök mindegy :D

Jaja. Ha valamit nagyon találni kellene akkor ezt mondanám, hogy b*ssza a csőröm. :D Anakin fénykardját már elfogadtam, szerintem arra találnak valami frappáns húzást. Gondolom nem véletlen kerül elő.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A stream nekem ekkor még nem töltött be, van már neve is ennek a bolygónak vagy csak annyit mondtak, hogy nem a Tatooine az?

Hozzászólás ideje:

Köszönöm! Érdekes név meg kell hagyni, elég ősinek tűnik, mintha egy buckalakó település neve lenne.

Hozzászólás ideje:

De kár, hogy normális net híján lemaradtam az egèszrõl! :(( A promóciós képekig sikerült így csak eljutnom, amikrõl azt kell mondjam, elképesztõen jók lettek! Kylo Ren maszka sokkal jobb, mint a concept art-okon! A krómosztagos alapötlete sose tetszett(fõleg ha mèg fénykardja is lesz), de a képen baromi jól mutat. Alig várom, hogy a második teasert meg tudjam nézni, bàr sajnos lehet, várnom kell :( Az viszont eszméletlen, mekkora lett a hype... örülök, hogy ezt èn is átèlhetem, mint anno sokan mások az elõzménytrilógia elõtt! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sinistra. És még csak most kezdődik. :)

Bomarr. Iszonyú jó képek. Ez a Kylo Ren gyerek nagyon pöpec így élőben. A képeken annyira nem volt fenyegető de így már más. Hihetetlen, hogy mindig ki tudnak találni valami k*rva jól kinéző gonoszt. Az se semmi, hogy képesek voltak egy egész lángszórós hadosztályt felállítani. :D Durvulnak a csökevények. :D egyébként Te még mindig Birodalmi beállítottságú vagy?

Hozzászólás ideje:

A keresztkard markolatát látva biztosabbnak tűnik az a teória, hogy ez egy ősi fénykard, sokkal jobban örülnék ennek mint a másik verziónak miszerint Kylo Ren ügyetlen próbálkozása miatt lett ilyen.

A trailerben látott birodalmi lobogóról, nekem a régi kommunista zászlók jutottak eszembe, és talán nem véletlen a hasonlóság. Szerintem jó esély van arra amit korábban is tárgyaltunk, hogy kétpólusú lesz a galaxis és egyfajta hidegháborús helyzet áll fenn, amely mint ami világunkban is volt, csak a központi részeken hideg, és más kisebb világokon zajlanak a pusztító harcok.

Hozzászólás ideje:

A fénykardmarkolat így jobban megvizsgálva szerintem megerősíti a tákolt kard elméletet, lóg a bele rendesen.

Hozzászólás ideje:

egyébként Te még mindig Birodalmi beállítottságú vagy?

Olyan értelemben már nem, mint a régi starwars.hu idején, de Nute kollégával egyetértve, igen a designhoz nagyon értenek. Semmi narancssárgás szerencsétlenkedés az egyenruhákkal (:P). Ha lőni is úgy tudnának mint egyenruhát tervezni sose kapnak ki :D

Hozzászólás ideje:

A keresztkard markolatát látva biztosabbnak tűnik az a teória, hogy ez egy ősi fénykard, sokkal jobban örülnék ennek mint a másik verziónak miszerint Kylo Ren ügyetlen próbálkozása miatt lett ilyen.

Nekem, meg pont most tűnik tákolmánynak. Kint vannak a drótok több helyen..Egy ősi kard, amit egy a profi készített, csak kinézne valahogy..

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.