Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Semmit nem tudunk róla a filmekből, csak amit Palpatine Anakinnak mondott. Palpatine-nak pedig nem kell feltétlenül elhinni mindent, ezt tudjuk. És az egész sztoriban DP volt az első karakter aki rájött a halhatatlanság titkára, egyáltalán nem lenne fura, ha megmentette volna magát, aztán valaki (Kylo?) segített volna neki rehabilitálódni (bár Snoke így is eléggé megtört állapotban lesz, mint tudjuk). Szerintem ennél nagyobb összekötő kapocs nem is lehetne a PT-vel, de ha egy semmiből jött vadi új gonosz erőhasználó nektek jobban fekszik, szívetek joga, én szeretnék minél több kapcsolódási pontot a sztori egészével, és ez még csak nem is lenne erőltetett (mint mondjuk egy Darth Maul feltámasztás, vagy sorolhatnám), mert kb. adja magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Semmit nem tudunk róla a filmekből, csak amit Palpatine Anakinnak mondott. Palpatine-nak pedig nem kell feltétlenül elhinni mindent, ezt tudjuk. És az egész sztoriban DP volt az első karakter aki rájött a halhatatlanság titkára, egyáltalán nem lenne fura, ha megmentette volna magát, aztán valaki (Kylo?) segített volna neki rehabilitálódni (bár Snoke így is eléggé megtört állapotban lesz, mint tudjuk). Szerintem ennél nagyobb összekötő kapocs nem is lehetne a PT-vel, de ha egy semmiből jött vadi új gonosz erőhasználó nektek jobban fekszik, szívetek joga, én szeretnék minél több kapcsolódási pontot a sztori egészével, és ez még csak nem is lenne erőltetett (mint mondjuk egy Darth Maul feltámasztás, vagy sorolhatnám), mert kb. adja magát. Azt a feltámasztást valahol én is olvastam. Agyzsibbadást kaptam tőle.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Az előbb olvastam hogy az a könyv egyáltalán nem hivatalos. Valamiféle rajongói cucc. A képek megkreálója nemcsak Snoke fejzetét mintázta régebbii anyagról. Még cosplayfotók alapján is ügyködött. Kylo az alábbi több hónapos cosplayfotó alapján rajzolódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Más muun Erőhasználó is lehet, nem csak Plagueis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Olyan idegen lény lesz, amit eddig nem láttunk egyetlen filmben sem. Tehát muun nem lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Olyan idegen lény lesz, amit eddig nem láttunk egyetlen filmben sem. Tehát muun nem lehet A bankár klánosok a muunok ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. A bankár klánosok a muunok ugye? Yapp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Ez megmagyarázza, hogy mit keresett a Falcon a Jakku-n (ellopták Han-tól). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Film végi Rey ruha, fénykarddal: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Akkor Rey nem Solo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Ebben a ruciban valahogy jobban bejön a csaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Ebben a kézben akartam látni ezt a kardot!! Végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Olvastam a főoldalon a sztori spoiler 2. részét. Valszeg Dakaron ment a Jakkura a Falconnal, ez lehet a hiteles magyarázat az ottlétére. Rey szerintem sem Skywalker, de az erő úgy akarta, hogy a történet egyik hősévé váljon. Érdekelne hogy a kard honnan a francból került elő. Illetve ha Han tényleg meghal, kíváncsi lennék Leia és Csubi reakciójára. De inkább Finn haljon meg, ha lehet. . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Dakaron helyett Dameron. Telóról vagyok. Bocsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Dameon X-wing-el ment sztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Dameon X-wing-el ment sztem De akkor miért van ott a Falcon, ha Reynek semmi köze a Skywalkerekhez? Ha pedig Rey tényleg Skywalker és véletlenül kerül hozzá BB8 a karddal, az kissé izzadtságszagú. 10 nap és meglássuk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Ha igaz a spoiler story, akkor egyre jobban hasonlít arra az EU-s vagy Legends történetre, aminek Legacy sorozat volt a címe. Jacen (Darth Caedus) és Jaina Solo fénykard csatája újratöltve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. De akkor miért van ott a Falcon, ha Reynek semmi köze a Skywalkerekhez? Ha pedig Rey tényleg Skywalker és véletlenül kerül hozzá BB8 a karddal, az kissé izzadtságszagú. 10 nap és meglássuk... Vagy nem mert azon gondolkodtam hogy a készítők az mondták hogy majd a VIII. részben lesz egy nagy "Én vagy az apád" csavar és ezért elképzelhető amit majd VII. részben állítanak valakiről valamit az lehet nem is valós és később fedik fel az igazságot. Ilyen lehet Rey származása amit lehet hogy a VII. részben egy senkinek fogják beállítani és majd később fedik fel a valódi származását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Colliderék meg azt mondták hogy az a Snoke pofa hivatalos. Bár ne úgy lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Colliderék meg azt mondták hogy az a Snoke pofa hivatalos. Bár ne úgy lenne. A pofája zavar, vagy hogy muun, vagy hogy esetleg Plagueis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. (szerkesztve) Mindhárom. Valami bejövős eredetibbel elégedettebb lennék. Szerkesztve: 2015. December 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Engem az nem zavarna, ha muun lenne. Egyik kedvenc fajom. (és + egy összekötő-kapocs a PT-val) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. (szerkesztve) Szerkesztve: 2015. December 9. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Nagggyon jó képek! Főleg az utolsó tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Mindhárom. Valami bejövős eredetibbel elégedettebb lennék. Engem az nem zavarna, ha muun lenne. Egyik kedvenc fajom. (és + egy összekötő-kapocs a PT-val) Én is örülnék, ha muun lenne. Nem volt olyan sokat képernyőn ez a faj és valóban jó ötlet, hogy ne ember legyen a főgonosz, de ne is egy velociraptor. Számomra Plagueis meséje arc nélküli dolog, el tudnék vonatkoztatni tőle, hogy Ő is elvileg muun. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Lentebb már szóba került, hogy hivatalos forrásból hangzott el, miszerint Snoke egy eddig nem látott, új faj tagja lesz. A muunnok se nem újak, se nem gyíkszerűek. És nem is olyan magasak, mint a leírás szerint Snoke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Legyen új, legyen úgy! Jövő héten meglessük! -Ez a "nem mindegy"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Plagueis csak a régi EU szerint muun, nem? Ezt nem kanonizálták ha jól tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Olyan faj lesz, amit még nem láttunk a mozivásznon, márpedig muun-t már láttunk, az ep2-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Plagueis csak a régi EU szerint muun, nem? Ezt nem kanonizálták ha jól tudom. Luceno találta ki, hogy Plagueis legyen idegen, ez annyira megtetszett Lucas-nak, hogy ő maga határolta be a faját: muun. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.