Ugrás a kommentre

A szereplők


Dzséjt

Ajánlott hozzászólás

A kor az SW univerzumban nem játszik...idegen fajok. Sehol nem említették, hogy a dathomiri népek életciklusát is emberi mértékkel kéne mérni. Jelenleg még azt sem tudjuk, hogy meddig él egy klón! Az EU baromságokat pedig ugye el lehet felejteni. Ez a Lupita akár Ventress lánya is lehet....vagy maga Ventress, vagy egy teljesen más karakter is. Mondjuk az arcformája alapján tényleg hajaz Ventressre, aki eredetileg is negroid ember lett volna.

 

AsajjConcept_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

Mondjuk az is egyértelmű, hogy ezt a Lupitát sem véletlenül castingolták.....elég árulkodó az arcformája. Szerintem is Ventress lesz, vagy abból a fajból egy új szereplő.

Nem zörög a haraszt ha nem zörgeti a paraszt....ez az én verzióm.

 

Lupita-Nyongo-In-J-Mendel-2013-Hollywood-Film-Awards_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem ha lesz akkor új karakter lesz, csak Ventress a kiinduló pont hozzá.

Már az ep 2 óta tervben a egy női gonosz, lehet hogy úgy érzik ideje meglépni ezt mozifilmben.

És ha nem is Ventress, valszeg hajazna rá( :lol: kopaszon mi?), de akár Zééé koros érvelése is helytálló lehetne,

bár a köznép számára gyenge lábakon álló magyarázat.

Egyébként Ventress szuper karakter (lett), de eleget láttuk! Újdonságra számítok!

 

szerk.: a filmuniverzumon most olvasom, hogy Serkis esetleg Zeb lehet, Oscar Isaac meg Kanan..remélem nem..

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Na azért ne egy OT kopit kapjunk csak azért, mert az OT felé jobban hajló rajongóknak is kedvezni akarnak. Ott az a sok kevésbé ismert színész, új ember, új karakter. Annyi origi szereplőt lehet kitalálni az EU formális korszakból való kiiktatásával, hogy ihaj. Ilyenkor esik le, hogy a Story Group döntésével szabadabb kezet kaptak Abramsék, és javarészt eltűntek a korlátok.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem jobb, ha bizonyos karakterek megmaradnak saját korszakuk hőseiként, vagy antihőseiként. Teljesen fölösleges azért átemelni egy Ventresst, egy Ahsokát, vagy egy Mault az Ep7-be (akik amúgy lennének vagy 80 évesek, miután eddigi ismereteink szerint a humanoidokra általában az emberekre érvényes biológiai szabályok igazak az SW-ben), hogy ismerős arcokként árasszák az SW hangulatot. Rég rossz, ha azt a puszta mű nem hordozza önmagában azt (a cselekménnyel, új karakterekkel, zenével, stb.), arról nem is beszélve, hogy Luke-ék személyében bőven elég ismerőst kapunk ahhoz, hogy ne egy merüljön fel azon gondolat csírája se, hogy mondjuk egy Star Trek filmet nézünk.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Mondjuk nem csodálom, ő hírhedten nem szerette a Star Wars filmeket. Az unokaöccsét is le akarta beszélni, hogy eljátssza Obi-Want az ep1-2-3-ban. Mázli, hogy McGregor nem hallgatott a nagybátyjára. :) Bár komálom Wedge-t, rá aztán tényleg nincs szükség az ep7-ben. "Csak" egy pilóta volt, még ha a Lázadók legjobbja, akkor is. Legfeljebb valami katonai főparancsnok szerepében tudnám elképzelni, de oda meg inkább ne menjen.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Elég sznob megnyilvánulás volt ez tőle. Annyiban örülök neki, hogy nem kell minden mellékszereplőt visszarángatni. Jól nézünk ki, ha még 30 év után is szinte minden régi szereplő egymás s*eggében van egy ekkora galaxisban...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nem, hanem a Star Wars-hoz való hozzáállása miatt. ;) Ha hatalmas színész lenne, talán megérteném ezt a nagyképűséget, de a legtöbb ember őt gyakorlatilag csak Wedge Antilles-szel azonosítja, így nem értem. Egyébként meg miből gondolod, hogy a karaktere felesleges lenne? A sztoriról egyelőre nem lehet tudni semmit. Én eltudnám képzelni őt komoly katonai vezetőnek a Birodalmat felváltó új galaktikus államban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

És akkor mi van, ha ő a legtöbb ember számára csak Wedge Antilles? Elnézve eddigi karrierjét, nem a híd alatt kuporog, és onnan utasította vissza ezt az ajánlatot, miközben nagyon valószínű, hogy itt is csak egy kis mellékszerepe lenne, ahogy az előző három filmben is. Mert ugye ott is olyan jelentőség teljes szerepe volt, hogy ha a rajongók nem szeretik meg, az ep6-ban már fel sem tűnik. Nyilván nem kecsegtették dollármilliókkal, nem húzónév és igencsak meglepődnék, ha jelentősebb szerepe lenne annál, mint amit eddig kapott: ülni egy fülkében és felmondani pár sort, hogy aztán szerepeljen két percig a vásznon. Nem éppen a színészi álommeló, hidd el. Ettől még nem lesz idióta, sőt, feltétlen nagyképű sem (annak ellenére, hogy így hangzik, sőt, a korábbi kijelentései is nagyon úgy hangzanak, hogy magasabban hordja az orrát, mint kellene), mert lehet tényleg csak arra gondolt, hogy unatkozna a forgatáson, a fenti okok miatt.

És azért biztos, hogy jelentéktelen lenne a szerepe, mert Wedge jelentéktelen karakter. Ha tábornoki szerepbe teszik, ott sem lenne több szerepe, mint Madine-nek volt vagy Dodonnának. Ezek olyan karakterek, akik csak színesítik a sztorit, de éppen ennyire vannak csak kidolgozva. Néha kinövik magukat, de ha Wedge-nek erre nem volt elég három film, vicces lenne hirtelen jelentős szerepben találni. A sztori tőlük aztán simán továbbgördülhet. Elég csak arra gondolni, hogy az ep6-ban az eligazításon egy ember eltudná mondani szóról szóra ugyanazt, amit három ember szájába adtak. Csak ki kéne venni annyi szöveget, amikor átadják egymásnak a szót.

És Ody jól írta, nem kell harminc év után is egymás s*ggében lennie minden szereplőnek. Pláne, hogy két, egymástól kisebb időintervallumra lévő filmben is szépen tűntek el szereplők. Még sokkal jelentősebb szereplők is, mint Bail Organa.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Dzséjt-nek igaza van abban, hogy a fickónak minden joga és lehetősége megvan ahhoz, hogy visszautasítsa a szerepet. Ettől még nem lesz kisebb vagy nagyobb ember. Nem tudjuk mennyire vázolták neki az alapötletet, valószínűleg nem egy potenciális főszerepre mondott nemet.

 

Abban viszont egyetértek Nute-tal, hogy nem bölcs dolog így nyilatkozni. Még ha igaza is van az embernek, egy ilyen kaliberű felajánlásra illik visszafogottabb és elegánsabb választ adni, ha az negatív is. Nem kell feleslegesen mézesmázoskodni, de ilyen sértődöttnek tűnő választ adni se.

 

Wedge amúgy tényleg nem volt egy nagy karakter, de én el tudtam volna képzelni az új trilógiában. Nyilván nem főszereplőként, de juthatott volna neki az OT-ban betöltöttnél komolyabb szerep is. Ugyanakkor könnyeket senki nem fog hullajtani miatta, aligha fog érződni a hiánya.

 

Abban pedig igazat adok Ody-nak, hogy nem kell minden egyes biszem-baszom mellékszereplőnek csak azért feltűnni az új filmekben, hogy ezzel rágják a szánkba, ez bizony a SW. Ha jól megágyaznak neki vagy érdekes lehet a sztori szemszögéből (lásd Boba), akkor felőlem Lando, Wedge vagy Watto is (ha él még) előkerülhet, de amúgy felesleges (lásd Jabba vagy Chewie).

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azért olyan sokan nem fognak visszatérni, szóval szerintem Wedge szerepeltetése nem okozott volna tumultust. Ráadásul, mivel a Lázadás egyik hőse volt, akár fényes katonai karriert is befuthatott később. Mindenesetre remélem, egy fél mondat erejéig legalább utalnak rá. Aztán a többihez meg ott lesznek a könyvek, képregények...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nekem nagyjából minden szereplő szimpatikus, egy-két kivételtől eltekintve. Ezzel az Adam Driver-rel pl. nagyon nem vagyok megbékélve... Annak viszont örülök, hogy Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill valamint Peter Mayhew szerepelni fognak.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.