Hozzászólás ideje: 2014. Június 29.11 éve De ez csak pletyka volt, nem? Nekem még az rémlik hogy a hivatalos közlemény azt mondta hogy három fiatal karakter lesz a főszereplő.
Hozzászólás ideje: 2014. Június 30.11 éve Szerző Hát, ha csak random látnám a képet, eszembe nem jutna, hogy Harrison Fordot látom. XY vénember. Atyaég, de öreg.
Hozzászólás ideje: 2014. Június 30.11 éve Mondjuk azért elég előnytelen a kép is róla őszintén szólva.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 1.11 éve Hát, ha csak random látnám a képet, eszembe nem jutna, hogy Harrison Fordot látom. XY vénember. Atyaég, de öreg. Ugyanez jutott nekem is eszembe.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 1.11 éve Nekem meg Yoda szavai: "Ha megéred a 900 éves kort, te se leszel jobb bőrben."
Hozzászólás ideje: 2014. Július 6.11 éve Két új színészt jelentettek be, ezek Crystal Clarke és Pip Andersen. Nekem semmit se mondanak ezek a nevek, de ez nem baj. Ford a jövő hónapban újra forgathat.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Crystal Clarke, szimpatikus nem? Lupita és Boyega után újabb afro színész a filmben
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Örülnék, ha nem erőltetnék ennyire ezt az "egyenjogúságot". Két fekete nem volt elég? Star Wars filmet akarok látni, nem Majmok bolygóját...
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Örülnék, ha nem erőltetnék ennyire ezt az "egyenjogúságot". Két fekete nem volt elég? Star Wars filmet akarok látni, nem Majmok bolygóját... Pedig nagyon úgy néz ki, hogy sajna afelé haladunk. Ez nekem is kissé lehűti a filmmel kapcsolatos várakozásaimat.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Szerző Hú, már van három fekete bőrű színész a filmben, tuti niggermozi lesz. Az ep1-2-3-at hogyan bírtátok? Samuel L. Jackson, Achmed Best, Gin Clarke, Hugh Quarshie, Arven Wendik, Jay Laga'aia, Mary Oyaya, Tux Akindoyeni, Lily Nyamwasa, Nalini Krishan, Olive Levi. Tizenegy feka, basszus, undorító! Én már nem is vagyok Star Wars fan, ezennel lemondok. Illetve nem, prequel-heater leszek, mer' az ep4-5-6-ban nem volt feka, vagyis csak egy, illetve három vagy annál is több, de legalább egy felrobbant, ez is bizonyítja, hogy ott még tudták, mi az emberi szín. Eszeteknél vagytok, amikor ilyen marhaságokat írtok össze vagy a gondolkodásra nem terjednek ki az agyfunkciók?
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Két fekete nem volt elég? Star Wars filmet akarok látni, nem Majmok bolygóját... Én meg speciel építő jellegű hozzászólásokat/kritikákat szeretnék ezen a fórumon olvasni. SW filmet igen, viszont téged nem akarlak itt látni (ez nem felhívás akart lenni a moderátorok felé, hanem ez is csak egy egyéni vélemény)!
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Örülnék, ha nem erőltetnék ennyire ezt az "egyenjogúságot". Két fekete nem volt elég? Star Wars filmet akarok látni, nem Majmok bolygóját... Te még itt vagy?
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Érdemes megjegyezni, hogy ez a két új arc a public válogatásból került a filmbe, szóval mégis csak volt értelme megtartani anno.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Remélem remek páros alakítanak majd a trilógia alatt A kis Daisyben én ott látom Han és Leia egyvelegét
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Még mindig csak lesek, hogy mit csináltak Fischerből. Friss képek.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 7.11 éve Ha száműznénk Csak 1 rajongót egy másik planétára, az lenne csak a Majmok bolygója. Feltéve persze, hogy lennének társai. ON Barátságosnak tűnnek a színészek, és kíváncsi lennék, milyen produkcióval győzték meg a castingolókat.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 9.11 éve Donát: Egy parkour-os emberke, akkor ezek szerint elképzelhető, hogy ez megint látványos fénykardpárbaj(oka)t jelent majd (mint anno Darth Maul-nál) A fekete csaj meg kifejezetten szimpatikus, a miértjét nem tudom.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 10.11 éve Darth Vader páncélja pletyka megint felszínre tört http://www.starwars7news.com/2014/07/will-darth-vaders-costume-appear-star-wars-episode-7-rumors-production.html Csak egy visszaemlékezős jelenetben fog szerepelni? Vader’s helmet was spotted on the set. The helmet looked like it was burned. According to the guy it’ll be used in a flashback scene (we know that SW and flashbacks don’t work together but that’s what he said). Szerkesztve: 2014. Július 10.11 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2014. Július 10.11 éve Remélem csak visszaemlékezésben lesz. Bár, ha nagyon akarják egyéb Sith páncélt behozhatnak.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 11.11 éve Ki lesz téve a "Birodalom Múzeumban", ahol majd körbevezetik az ifjú jedi tanítványokat.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 11.11 éve Az a páncél lesz az elrettentő példa azok számára akik esetleg a sötét oldalra akarnának állni.
Hozzászólás ideje: 2014. Július 12.11 éve És arra senki nem gondolt, hogy az új főgonosz is valami hasonló maszkos páncélszerűséget visel majd?
Hozzászólás ideje: 2014. Július 12.11 éve És arra senki nem gondolt, hogy az új főgonosz is valami hasonló maszkos páncélszerűséget visel majd? Vader esetében konkrét szerepe volt a páncélnak, nem jókedvében viselte, bár a páncél a jelképe lett a gonosznak a sagában. Szerintem elég erőltetett lenne az hogy a gonosz most már állandóan páncélt viseljen, vagy rosszarcú legyen. Mi lenne ha angyalarcú, páncélmentes gonoszt csinálnának?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.