Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Pont most láttam a hírt! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Hozzászólás ideje: 2013. Június 9. Én is már baromira várom. Remélem lesz benne egy kis Radagast is . Amúgy ez a cím csak szerintem hangzik sz*rul magyarul? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. 2-3 nap és jön a Smaug Pusztasága trailer! Köszi, ez egy remek hír Szerintem nem hangzik rosszul ez a cím. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Kész...végem van :yes: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Brutál jól néz ki! Az első rész egyébként is egyre jobban jön föl nálam. Várós. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Na most f*stam le a bokámat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Na most f*stam le a bokámat! Adjak WC papírt? Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Ajj, most már erre is várni kell Nagyon jó trailer, kicsit furcsállom, milyen hosszú Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Felirat nélküli változat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 11. Nagyon jó ez a trailer! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. (szerkesztve) Nagyon tetszik. Na, számomra ez az igazi fantasy. Szerkesztve: 2013. Június 12. - Darth Revan9 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Jó kis előzetes. Nem mondom, hogy moziban nézem meg, de azért jobban érdekel - hála az első résznek - mint eddig bármelyik LotR film. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. (szerkesztve) Érdekesek vagyunk mi itt néhányan amíg általánosságban más filmes oldalakon a megnyilatkozások azt láttatják, hogy sokaknak baromira nem tetszett a Hobbit első része, és a LOTR-hez hasonlítgatják, addig mi itt jó páran azon az állásponton vagyunk, hogy a Hobbit hatására kerültünk közelebb a LOTR-hez és eleve Tolkien világához. Fura. Szerkesztve: 2013. Június 12. - Darth Riddick Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Off Ebben semmi érdekes nincs, ez nem egy átlagos társaság Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Ez rohadt jó lesz! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Első benyomások Benedict Cumberbatch-ról? Hogy tetszik? http://i1.minus.com/iEbAhkrDYfSIj.jpg Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Első benyomások Benedict Cumberbatch-ról? Hogy tetszik? http://i1.minus.com/iEbAhkrDYfSIj.jpg Nekem pont a sárkány az egyedüli ami nem meggyőző, de azért várnék még a végleges itélettel. Az effekteken még biztos csinositanak mire mozikba kerül. Anno az elözetesek alapján még az Avatar is kicsit furának tűnt, moziban meg már csak álleesés volt. Szóval meglátjuk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. A hangulata ennek a filmnek is jó lesz, Legolasnak és Kate-nek örülök, mást meg nem tudtam leszűrni ebből a trailerből. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Annyit még biztosan, hogy a kalandok tovább folytatódnak Amit szeretnék megtudni, hogy bizonyos események melyik részre maradnak, de hát pont ez nem kerül bele egy trailerbe, az marad a mozira Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Amit szeretnék megtudni, hogy bizonyos események melyik részre maradnak, de hát pont ez nem kerül bele egy trailerbe, az marad a mozira Én úgy tudom, hogy a jövőre érkező harmadik részbe kerül az Öt Sereg Csatája Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Én úgy tudom, hogy a jövőre érkező harmadik részbe kerül az Öt Sereg Csatája Na eme jeles esemény miatt lehet elgondolkozom, hogy IMAX-ban nézem az utolsó részt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Én úgy tudom, hogy a jövőre érkező harmadik részbe kerül az Öt Sereg Csatája Ez pl. én is tudom Más érdekelne, de majd megtudom, ha oda kerülünk. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Baromi látványos ez az előzetes, és látszólag az út továbbra is kalandos marad. Az idei év egyik legjobb filmje lesz, ezt már most megmondom. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Ez a baloldali tünde lány már a trailerben is volt. Ő egyébként kinek a kije? Azt tudom, hogy Jacksonék találták ki hogy feldobják a könyv sztoriját, de ezen kívül van róla valami infó? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Ez a baloldali tünde lány már a trailerben is volt. Ő egyébként kinek a kije? Azt tudom, hogy Jacksonék találták ki hogy feldobják a könyv sztoriját, de ezen kívül van róla valami infó? Kb ennyit érdemes tudni róla egyelőre. http://lotr.wikia.com/wiki/Tauriel Meg hogy Legolas hűséges társa. (kérdés milyen kapcsolat) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Kb ennyit érdemes tudni róla egyelőre. http://lotr.wikia.com/wiki/Tauriel Meg hogy Legolas hűséges társa. (kérdés milyen kapcsolat) Köszi! Ezt azért egyelőre nehéz elképzelnem "it is hinted that there will be romance between Tauriel and Kili the dwarf" Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Jó ez a címlap. Thranduil eléggé bejövős, szerintem tündefronton az ő esetében sikerült a leginkább eltalálni a színészt (oks, Galadrielnek is jó választás volt CB). Legalább is látványra, aztán meglátjuk, milyen lesz a filmben. Taurielhez Én is olvastam már erről, és meg kell, hogy mondjam, egyáltalán nem tetszik, de úgy látszik, megint kell egy ilyen egyelőre fölöslegesnek tűnő szál. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.