Ugrás a kommentre

J.R.R. Tolkien könyvei, és a hozzájuk kapcsolódó művek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Érdekesek vagyunk mi itt néhányan :) amíg általánosságban más filmes oldalakon a megnyilatkozások azt láttatják, hogy sokaknak baromira nem tetszett a Hobbit első része, és a LOTR-hez hasonlítgatják, addig mi itt jó páran azon az állásponton vagyunk, hogy a Hobbit hatására kerültünk közelebb a LOTR-hez és eleve Tolkien világához.

Fura.

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Első benyomások Benedict Cumberbatch-ról? :D Hogy tetszik? :)

http://i1.minus.com/iEbAhkrDYfSIj.jpg

Nekem pont a sárkány az egyedüli ami nem meggyőző, de azért várnék még a végleges itélettel. Az effekteken még biztos csinositanak mire mozikba kerül. Anno az elözetesek alapján még az Avatar is kicsit furának tűnt, moziban meg már csak álleesés volt. Szóval meglátjuk.

Hozzászólás ideje:

Annyit még biztosan, hogy a kalandok tovább folytatódnak :)

Amit szeretnék megtudni, hogy bizonyos események melyik részre maradnak, de hát pont ez nem kerül bele egy trailerbe, az marad a mozira :)

Hozzászólás ideje:

Amit szeretnék megtudni, hogy bizonyos események melyik részre maradnak, de hát pont ez nem kerül bele egy trailerbe, az marad a mozira :)

Én úgy tudom, hogy a jövőre érkező harmadik részbe kerül

az Öt Sereg Csatája

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ez a baloldali tünde lány már a trailerben is volt. Ő egyébként kinek a kije? Azt tudom, hogy Jacksonék találták ki hogy feldobják a könyv sztoriját, de ezen kívül van róla valami infó?

Kb ennyit érdemes tudni róla egyelőre.

http://lotr.wikia.com/wiki/Tauriel

Meg hogy Legolas hűséges társa. (kérdés milyen kapcsolat)

Hozzászólás ideje:

Jó ez a címlap. Thranduil eléggé bejövős, szerintem tündefronton az ő esetében sikerült a leginkább eltalálni a színészt (oks, Galadrielnek is jó választás volt CB). Legalább is látványra, aztán meglátjuk, milyen lesz a filmben.

Taurielhez

Én is olvastam már erről, és meg kell, hogy mondjam, egyáltalán nem tetszik, de úgy látszik, megint kell egy ilyen egyelőre fölöslegesnek tűnő szál.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.