csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Tegnap beszereztem a bővített változatot DVD-n, sajnos még csak a kicsomagolásnál járok. Teljesen passzol az előző két részhez, nekem ezzel nincs gondom. Na jó, a LOTR-hoz nem teljesen, de ez nem olyan nagy baj. A filmet már láttam bővítetten, szóval az extra lemezeket fogom megnézni a következő napokban Ja hogy Te csak 3. részre vártál? Én kivártam egyben. És egymáshoz passzol, persze, csak a Lotr-hez nem passzol annyira. És nincsenek külső tokjaim a filmekhez egyesével... Amúgy még így is van eltérés. A lemezek elhelyezése, eltér egy esetben és a egyesetben a digi belsőn a középfölde térkép is az ellenkező oldalon van, mint a többin. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Igen, csak az utolsóra vártam, mindegyik filmet megvettem a maga idejében. Nekem ezek az apróságok annyira nem számítanak. Tegnap este elég sok mindent megnéztem az extrák közül. Nem igazán követtem a filmezés menetét, ezért igazából csak most szembesültem azzal (vagy szimplán nem emlékeztem rá, nem tudom), hogy az öt sereg csatáját teljesen eltolták a pótforgatásra, mert Jacksonnak gőze se volt még a forgatás vége felé sem, hogy mi a fenét csináljanak (előkészületek hiánya miatt). Meg aztán én biztosan nem mertem volna a leges-legutolsó napra hagyni azon jelenetek leforgatását, amelyekkel befejezték a forgatást Nagyon vicces volt Galadriel és Gandalf bolondozása, a jégeső Wellingtonban, a szerencsekerék, a Victoria-kereszt Nagyon tetszett, hogy volt olyan személy, aki azt követte, hogy mindig mindenki megfelelően térjen vissza egy-egy jelenetbe, pl. ha jobb kézbe fogta valaki a kardot, akkor hetekkel később is ugyanúgy legyen. Ennek ellenére Gandalf 3 napig rossz bottal mászkált Suhatagban, amit utána digitálisan kellett javítani. Azok a fránya részletek! Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Hozzászólás ideje: 2015. November 22. HURIN GYERMEKEI kitud rolla valamit erdemes megrendelni es a Boewulf csak teljesseg kedveert Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 22. (szerkesztve) A Húrin Gyermekeit érdemes elolvasni, de nem tudom megmondani, hogy A szilmarilok ismerete nélkül - és emiatt a háttér ismerete nélkül -, mennyire érthető önmagában. Tolkien egyik legszomorúbb története. Szerkesztve: 2015. November 22. - MissKarrde Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Most néztem meg a Két torony-t unalmamban a tv-ben, és eszembe jutottm, hogy megkérdezzem itt, kik azok az emberek, akik Szauronhoz csatlakoztak? Őket akkor látni, amikor Frodóék először a mordori főkapun próbálnak bejutni. Emellett még a film elején olyan barbár-szerű embereket is látni, akiket Szarumán sikeresen lázít fel Rohan ellen. A 3. részben kalózokat mutatnak. Már nagyon rég olvastam a könyveket, azért is kérdem. Még az is felmerült bennem, hogy ezeknek az embereknek mi hasznuk van abból, hogy Szauron és orkjai mellett harcolnak? Elvégre Szauron uralma egyenlő a végítélettel és teljes romlással. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Azt biztosan tudom, hogy a kapunál menetelő alakok az easterlingek, a "keleti népek", bár nem tudom, a könyvekben hogy nevezi őket a magyar változat. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Dúnföldi vademberek voltak.Gyűlölték a Rohírokat, akik kiűzték őket a völgyekből. Azért csatlakoztak Szarumánhoz hogy vissza szerezzék régi földjeiket. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Újra kéne olvasnom már a könyveket. Valami Harad rémlik az emlékeimben, de ezeket már nem tudom hova tenni. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. A haradiak az olifántháton közlekedő úriemberek. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. Hozzászólás ideje: 2016. Január 10. (szerkesztve) Azt biztosan tudom, hogy a kapunál menetelő alakok az easterlingek, a "keleti népek", bár nem tudom, a könyvekben hogy nevezi őket a magyar változat. Rhúnföldieknek is hívják őket, a területeik miatt. A kalózok pedig umbari fosztogatók, ahogy hallottam. Szerkesztve: 2016. Január 10. - Master Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Május 24. Hozzászólás ideje: 2016. Május 24. Ahsoka után Aragorn-hoz is csináltam egy "tribute" videót. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 24. Jó kis videó Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Május 24. Hozzászólás ideje: 2016. Május 24. Nagyon jó lett! Aragorn olyan remek karakterré vált a film-trilógiában, amely felülmúlja a regénybeli önmagát. Igazán megérdemelt egy ilyen összeállítást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 25. Nekem is jobban bejön a filmbeli Aragorn. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 17. Middle-Earth Limited Collector's Edition - 220 ezerért nem rossz 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Azta jó életbe! Csak az vigasztal, hogy ez itthon tutira nem lesz.. Magyar vonatkozás hiányában meg nem lesz összespórolva és beszereve. De győnyörű! Csorog a nyálam.. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Azta jó életbe! Csak az vigasztal, hogy ez itthon tutira nem lesz.. Magyar vonatkozás hiányában meg nem lesz összespórolva és beszereve. De győnyörű! Csorog a nyálam.. Nálunk is megjelenik ha elég előrendelés jön rá össze. Csak nálunk már 250.000 HUF lesz. http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=72971019281410745775662865 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Ritka bosszantó, hogy a bővített Gyűrűk Ura trilógia eddig nem jelent meg itthon Blu-rayen. Erre most jön egy ilyen brutális kiadás, amiben lehet hogy itthon is kiadnák. Meseszépen néz ki, le kalappal a kiadó előtt, de nekem ez így sok. Remélem jön egy simább verzió is, polc meg könyvecskék nélkül. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Szerintem a könyvecskék maguk a tokok, ettől nem lehet eltekinteni. De nagyon szép. Minden lehetséges, a Warner eddig a legkitartóbb a magyar piacon. Még látnak bennünk fantáziát, szorgalmasan adják ki a filmjeiket, amit a kutya sem vesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Kicsit irreális árnak érzem ezt a negyed milliós vételárat. Ennyit még SW -ért se adnék ki. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Ma Magyarországon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ennyi kiadjanak filmes kiadványokra. Valószínűleg ezek között is többen vannak olyanok, akik csak sikkből vennék meg pont ezt. A valódi rajongók meg csak vágyakozhatnak utána. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 18. Hát igen, ez nekem sajnos elérhetetlen dimenzió jelenleg. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Itt is sokan németben is drágálják 820 euró)) most komolyan reális érték 400 euró mindenki ezt mondja Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. R*hadt jól néz ki, és persze a belső tartalom se kutya (nagyjából), időtálló darab. Feladok egy lottót Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 20. Egy unboxing video itt jól lehet látni pontosan milyen is ez a pack. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 21. Köszi, így még szebb a gyűjtemény Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 22. Na most kaptam én is a hírlevelet a termékről.. http://www.xpress.hu/XP/prod.asp?PID=131760 Azthiszem fele ennyiért sem menne..sajnos. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 31. A Lord of the Rings in Concert-turné jövő április 22-én Bécsben is koncertezik. Ennek az a lényege, hogy miközben óriáskivetítőn megy a film, nagyzenekarral és kórussal játsszák alá a zenét. Általános információk itt, jegyek itt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 5. Biztos nagy élmény lehet a star wars hasonló előadásaihoz hasonlóan! Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Hozzászólás ideje: 2016. Október 26. Kerestem a gyűrűk ura könyveket, de úgy látom sehol nem árulják már őket. Sajna hiányoznak még a gyűjteményemből. Jó lenne belőlük egy új kiadás, ha már a filmek is újra jönnek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.