Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

J.R.R. Tolkien könyvei, és a hozzájuk kapcsolódó művek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Vegre eljutottam odaig hogy a bovitett valtoztot megnezhessem . nagyon kiraly igy mostmar ertheto az egesz es sokkal jobb mint az elso

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor várható egy Szilmarilok trilógia?Legalább 9 óra? :)

A szilmarilokból nem lehet 9 órás trilógiát készíteni. Túl kevés még úgy is, ha nem Jackson készíti.

Ötletes az Empire öt címlapja :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ne becsüld alá Peter Jackson erejét. :D

Ha ő készítené, akkor még nagymama koromban is járnék a moziba Tolkien-filmet nézni :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jól fest az a páncél Bilbón :)

Nézem az extrákat, és van egy-két meglepetés számomra. Bevallom, nem vettem észre, hogy az 1. rész elején kicserélték a sárkányt a DVD-s verzióra. Na jó, azon is meglepődtem, hogy az első film készítése során még nem tudták pontosan, milyen lesz a sárkány, mondjuk a LOTR-filmek esetén is különbözik Gollam az első részben, mert az utómunkák alatt variáltak át mindent. Kissé félelmetes ez a fajta munkamorál, ami Tolkien-filmek háza táján ment.

Kicsit viccesnek tartom, hogy időnként úgy tűnik, mintha Jackson és társai egy házi videót készítenének, amibe minden őrültség belefér :lol: A hangulat a forgatáson ettől biztosan nagyon jó, de azért kár, hogy emiatt egy-két h*lyeség is bekerült a filmekbe.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hol? Merre? Én sehol se láttam páncélos Bilbót.

Az egyik képen látható abban a mithril páncélingben, amit A Gyűrűk Urában Frodónak ad. Az első GyU-filmben elhangzott Gandalftól, hogy Bilbó azt Thorintól kapta, és többet ér, mint a Megye mindenestől. Szerintem az van rajta, bár lehet, hogy megtéveszt a szemem :)

Hozzászólás ideje:

Az egyik képen látható abban a mithril páncélingben, amit A Gyűrűk Urában Frodónak ad. Az első GyU-filmben elhangzott Gandalftól, hogy Bilbó azt Thorintól kapta, és többet ér, mint a Megye mindenestől. Szerintem az van rajta, bár lehet, hogy megtéveszt a szemem :)

Nagyon valószínű hogy ebben a részben kapja meg Bilbo azt a cuccost. Klassz lenne ha úgy lenne.
Hozzászólás ideje:

Hát nagyon remélem, hogy csak az előzeteseben volt Stohl és a filmben Rékasi lesz, mint eddig is!

Én is szívből remélem!

Állítólag a film csak 144 perces lesz.

40 oldalból? Ez is bravúr..És bővített is lesz.

Hozzászólás ideje:

Nyilván nem csak az a 40 oldal lett felhasználva, ami még hátra van a Hobbit regényből... de egyébként 5 Jackson féle Középfölde-film után és egy Jackon féle King Kong után mégis kinek újdonság ez? A fickó iszonyúan tudja nyújtani a dolgokat, az érdekes (a magam részéről) ebben az egészben az, hogy hiába van elnyújtva, a hangulat és az atmoszféra, amit teremt feledteti a hosszú játékidőt.

Bár ha maraton tekintetében választanom kellene a 3 Gyűrűk Ura film (bővített változat) és az eddigi 6 élőszereplős Star Wars mozifilm között, egyértelmű, hogy az utóbbit választom. Időben kb ugyan ott van mindkettő, csak az egyik 3 film, a másik 6!!! :D

Szerkesztve: - Darth Riddick

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.