Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. http://www.youtube.com/watch?v=mvgDhjWSqM4 http://www.youtube.com/watch?v=6REK_HD4WUs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Vegre eljutottam odaig hogy a bovitett valtoztot megnezhessem . nagyon kiraly igy mostmar ertheto az egesz es sokkal jobb mint az elso Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Az 141 perc ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Mi a franc? Harci disznókon mennek csatába a törpök? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Jon az Uj ev tudod. A vegen nagy buli lrsz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Ilyen harci disznókon lovagoló törpökről más fantasy könyvekben is olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Praktikus. Kisebb, mint egy ló vagy póni és elég nagyot is tud harapni az ellenbe, ha szükséges Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Akkor várható egy Szilmarilok trilógia?Legalább 9 óra? A szilmarilokból nem lehet 9 órás trilógiát készíteni. Túl kevés még úgy is, ha nem Jackson készíti. Ötletes az Empire öt címlapja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. A szilmarilokból nem lehet 9 órás trilógiát készíteni. Túl kevés még úgy is, ha nem Jackson készíti. Ne becsüld alá Peter Jackson erejét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Harcimalac powaaa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Harcimalac powaaa! Na ez az!Simán megoldja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Ne becsüld alá Peter Jackson erejét. Ha ő készítené, akkor még nagymama koromban is járnék a moziba Tolkien-filmet nézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Az 141 perc ugye? 3 ora 6 perc 36 masodperc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 27. 3 ora 6 perc 36 masodperc Na ne maaaar...nem is talaltam ncoreon olyan hosszut.... akkor kereshetek ujat.:-/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Dejó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Királyak ezek a még nem uruk-hai, de már aközeli páncélzatú orkok! Ez a war pig meg haláli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 27. http://www.youtube.com/watch?v=DbBNNYB4pkA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Ha valakit esetleg érdekelnek MTT-s programok A hobbit 3. részével kapcsolatban, itt találhat kettőt: http://tolkien.hu/index.php/mtt/rendezvenyek/tolkien-szueletesnapok/egy-reg-vart-utazas-2015/item/3005-a-hobbit-otsereg-premier-a-magyar-tolkien-tarsasaggal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Most fejeztuk be a 2-t 3 gyiibe! Nem volt rossz!Egyszer meg lehet nezni...de hogy hova huzzak mar meg mindig??? ;D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Jól fest az a páncél Bilbón Nézem az extrákat, és van egy-két meglepetés számomra. Bevallom, nem vettem észre, hogy az 1. rész elején kicserélték a sárkányt a DVD-s verzióra. Na jó, azon is meglepődtem, hogy az első film készítése során még nem tudták pontosan, milyen lesz a sárkány, mondjuk a LOTR-filmek esetén is különbözik Gollam az első részben, mert az utómunkák alatt variáltak át mindent. Kissé félelmetes ez a fajta munkamorál, ami Tolkien-filmek háza táján ment. Kicsit viccesnek tartom, hogy időnként úgy tűnik, mintha Jackson és társai egy házi videót készítenének, amibe minden őrültség belefér A hangulat a forgatáson ettől biztosan nagyon jó, de azért kár, hogy emiatt egy-két h*lyeség is bekerült a filmekbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 2. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=BqxQbLLWQcM Jól fest az a páncél Bilbón Hol? Merre? Én sehol se láttam páncélos Bilbót. Szerkesztve: 2014. December 2. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 3. Hol? Merre? Én sehol se láttam páncélos Bilbót. Az egyik képen látható abban a mithril páncélingben, amit A Gyűrűk Urában Frodónak ad. Az első GyU-filmben elhangzott Gandalftól, hogy Bilbó azt Thorintól kapta, és többet ér, mint a Megye mindenestől. Szerintem az van rajta, bár lehet, hogy megtéveszt a szemem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 3. Az egyik képen látható abban a mithril páncélingben, amit A Gyűrűk Urában Frodónak ad. Az első GyU-filmben elhangzott Gandalftól, hogy Bilbó azt Thorintól kapta, és többet ér, mint a Megye mindenestől. Szerintem az van rajta, bár lehet, hogy megtéveszt a szemem Nagyon valószínű hogy ebben a részben kapja meg Bilbo azt a cuccost. Klassz lenne ha úgy lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 5. Hát nagyon remélem, hogy csak az előzeteseben volt Stohl és a filmben Rékasi lesz, mint eddig is! Én is szívből remélem! Állítólag a film csak 144 perces lesz. 40 oldalból? Ez is bravúr..És bővített is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 5. (szerkesztve) Nyilván nem csak az a 40 oldal lett felhasználva, ami még hátra van a Hobbit regényből... de egyébként 5 Jackson féle Középfölde-film után és egy Jackon féle King Kong után mégis kinek újdonság ez? A fickó iszonyúan tudja nyújtani a dolgokat, az érdekes (a magam részéről) ebben az egészben az, hogy hiába van elnyújtva, a hangulat és az atmoszféra, amit teremt feledteti a hosszú játékidőt. Bár ha maraton tekintetében választanom kellene a 3 Gyűrűk Ura film (bővített változat) és az eddigi 6 élőszereplős Star Wars mozifilm között, egyértelmű, hogy az utóbbit választom. Időben kb ugyan ott van mindkettő, csak az egyik 3 film, a másik 6!!! Szerkesztve: 2014. December 5. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.