csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. (szerkesztve) Beküldtem! Remélem nem baj, hogy egy két esetben lusta voltam és kicsit csacskán fogalmaztam. Pl.: szörny: Hondo házikedvence, Pantorai hátas, Onderoni paci , vagy jármű: padawanok szállítóhajója stb... ilyenek.. Remélem menni fog így. Azért túl sok nincs. De csak majdnem vagyok elég kocka ezek zerint.. Szerkesztve: 2013. Március 4. - csoli1138 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Beküldtem! Remélem nem baj, hogy egy két esetben lusta voltam és kicsit csacskán fogalmaztam. Pl.: szörny: Hondo házikedvence, Pantorai hátas, Onderoni paci , vagy jármű: padawanok szállítóhajója stb... ilyenek.. Remélem menni fog így. Azért túl sok nincs. De csak majdnem vagyok elég kocka ezek zerint.. Ezeket amúgy én se tudtam fejből , de most kikerestem a wookie-ba és kiokosítottam magam Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Hozzászólás ideje: 2013. Március 4. Beküldtem! Remélem nem baj, hogy egy két esetben lusta voltam és kicsit csacskán fogalmaztam. Pl.: szörny: Hondo házikedvence, Pantorai hátas, Onderoni paci , vagy jármű: padawanok szállítóhajója stb... ilyenek.. Remélem menni fog így. Azért túl sok nincs. De csak majdnem vagyok elég kocka ezek zerint.. Engedett a szabad fogalmazás. Max rákérdezek, ha nem sikerül kitalálnom, kire gondolsz. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. A droid-löveghajók Onderon-ról droidok, űr-, vagy felszíni járművek? Ahsoka menekülése a klónok elől, vagy amikor Ventress-el összeverték Wolffe csapatát azok vehetők csatának? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. (szerkesztve) A droid-löveghajók Onderon-ról droidok, űr-, vagy felszíni járművek? Ahsoka menekülése a klónok elől, vagy amikor Ventress-el összeverték Wolffe csapatát azok vehetők csatának? Nem az én kunsztom válaszolni ugyan, de megteszem. A HMP-ket a filmekben és a sorozatban csak felszínen láthattuk, de elvileg tudnak repülni űrben is. (Battlefront II.) Meg nem igazán tudom, hogy lehet-e járműnek nevezni, elvégre egy nagy droid. A kis létszámra való tekintettel szerintem nem, mert ennyi erővel akkor minden harcot lehet csatának titulálni. Konkrét jelölteket ne írjatok! Befolyásolhatja mások döntését. Szerkesztve: 2013. Március 5. - Ody Mandrell Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Nem az én kunsztom válaszolni ugyan, de megteszem. A HMP-ket a filmekben és a sorozatban csak felszínen láthattuk, de elvileg tudnak repülni űrben is. (Battlefront II.) Meg nem igazán tudom, hogy lehet-e járműnek nevezni, elvégre egy nagy droid. A Bound for Rescue-ban B2-esek űrbeli szállítására használták őket. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. A Bound for Rescue-ban B2-esek űrbeli szállítására használták őket. Huh, ez teljesen kimaradt, de most, hogy felidézted, beugrott. Akkor azt hiszem megvan a válaszod. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Hozzászólás ideje: 2013. Március 5. Huh, ez teljesen kimaradt, de most, hogy felidézted, beugrott. Akkor azt hiszem megvan a válaszod. Pont azért kérdeztem, mert ez összezavart Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Hozzászólás ideje: 2013. Március 6. Főszereplő: az a szereplő vagy szereplők, aki vagy akik egy történet szálban központi szerepet tölt vagy töltenek be. Például, a Darth Maul szálban ilyen Darth Maul, de ugyanebben nem jelölhető főszereplőnek Obi-Wan, mivel a történet nem körülötte forog és nem is szerepel az egész sztoriban. Obi-Wan nem jelölhető főszereplőnek a Maul-szálban? Pedig a Revivalban és a The Lawless-ben elég meghatározó, nélkülözhetetlen szerepet töltött be. Egyébként más epizódban még ennyi szerepet se kapott, így akkor ki is hullana a kategóriából. Az ifjoncok (pl.: Katooni) főszereplőnek minősülnek? Mert bár 4 részben szerepelnek, külön-külön nem annyira meghatározó a szerepük, inkább a csapat egészén a hangsúly. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Elküldtem a jelöltjeimet. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Én is elküldtem a listám, remélem minden rendben lesz vele Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. Hozzászólás ideje: 2013. Március 8. A hétvégén én is összeszedem a jelöltjeimet. Szokásos problémám: legjobb járművek. Ezekre valahogy sosem figyelek igazán. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Segítség! Egy két felszíni járművet és szörnyet tudnátok mondani? Már csak ezek hiányoznak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Az alábbi oldalon nézz szét. http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_Season_Five Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Maga a szavazási procedúra mikor fog elkezdődni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Március 16 - Április 3 -ig tart majd a szavazási időszak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. A droid-löveghajók Onderon-ról droidok, űr-, vagy felszíni járművek? Ahsoka menekülése a klónok elől, vagy amikor Ventress-el összeverték Wolffe csapatát azok vehetők csatának? Minden, ami az űrben is képes repülni, űrhajó. Ami csak a talajtól emelkedik el, vagy attól el sem tud rugaszkodni, esetleg a víz alatt működik, az "felszíni jármű." Bár talán meghatározóbb lenne a légköri jármű, mert ugye ezeket nem szedjük szét földi, légi és vízi járművekre. Obi-Wan nem jelölhető főszereplőnek a Maul-szálban? Pedig a Revivalban és a The Lawless-ben elég meghatározó, nélkülözhetetlen szerepet töltött be. Egyébként más epizódban még ennyi szerepet se kapott, így akkor ki is hullana a kategóriából. Az ifjoncok (pl.: Katooni) főszereplőnek minősülnek? Mert bár 4 részben szerepelnek, külön-külön nem annyira meghatározó a szerepük, inkább a csapat egészén a hangsúly. Az ifjoncok külön-külön jelölhetőek, mivel mindegyik részben jelentős szerepük volt - hogy most egyben vagy külön, részletkérdés, de ugye az Obi-Wan-Ahsoka-Anakin triót sem szoktuk firtatni, hogy XY sztoriban melyiküknek mekkora a szerepe. Obi-Wan nem jelölhető főszereplőnek idén. Egyszer sem forgott körülötte a komplett történetszál. Egy két felszíni járművet és szörnyet tudnátok mondani? Parancsolj! Szörnyek: - Dalgo - Falumpaset - Fambaa - Pikobi - Ruping - Tee-muss - Boma - Massiff - Convor (alias nünüke ) - Narglatch - Skalder - Abafari struccok - Abafari csótány - Anooba - Momong - Sha'rellian toop - Nuna - Tooka (nagyon brutál ) Járművek: - Aurore osztályú hajó - Corona osztályú fregatt - Eta osztályú komp - Flarestar osztályú támadó komp - Starhawk robogó - Turtle tanker - AAT - MTT - Nu osztályú támadó komp - ComfortRide utasszállító sikló - XJ-2 sikló - Delta-7B Aethersprite könnyű elfogóvadász - Jedi edző hajó (Crucible) - LAAT/i - ARC-170 - Arquitens osztályú könnyű cirkáló - AT-RT - AT-TE - BTL-B Y-Szárnyú - C-9979 leszálló egység - Klón Z-95 csillagvadász - Csatasikló - Slave I - Twilight - HCT-2001 Dragonboat osztályú teherhajó - HH-87 Starhopper - Pelta osztályú fregatt - Luxury Jacht 3000 - STAP - Venator osztályú csillagromboló - WLO-5 siklótank - YV-666 könnyű teherhajó - Gozanti cirkáló - Hyena osztályú droidbombázó - Providence osztályú romboló - Recusant osztályú könnyű romboló - Sheathipede osztályú transportsikló - Vulture osztályú droidvadász - Consular osztályú cirkáló (Charger c70 retrofit) - Csillagközi vontató - Balutar osztályú suhanó - Kom'rk osztályú vadász/transzport - Sarisa osztályú ágyúnaszád - Mandalori automata transzport - Shekelesh osztályú szállító ágyúnaszád - Droid Tri-vadász - Eta-2 Actis könnyű elfogóvadász - Munificent osztályú csillagfregatt - Praxis Mk. I turbó sikló - Acclamator I osztályú megszálló hajó - Consular osztályú cirkáló - DC0052 sikló - GS-100 roncsvadász hajó - A6 Juggernaut - Rainhawk osztályú transport -- Taylander komp - Coruscanti vonat - Coruscanti rendőrségi sikló - Coruscanti rendőrségi ágyúnaszád Remélem tudtam segíteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Köszi Dzséjt a lényeket és járműveket. Ez az összes? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Legjobb tudomásom szerint, igen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Akkor megkíméltél most egy nagy átnyálazástól. Kössssszzzz! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Az ifjoncok külön-külön jelölhetőek, mivel mindegyik részben jelentős szerepük volt - hogy most egyben vagy külön, részletkérdés, de ugye az Obi-Wan-Ahsoka-Anakin triót sem szoktuk firtatni, hogy XY sztoriban melyiküknek mekkora a szerepe. Obi-Wan nem jelölhető főszereplőnek idén. Egyszer sem forgott körülötte a komplett történetszál. Köszi! Elméletileg elment a listám. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. Hozzászólás ideje: 2013. Március 9. (szerkesztve) Dzséjt, szuper, nekem is sokat segítettél! Már volt pár járművem és szörnyem, de közel sem elég. Szerk: egyébként most kiderült, hogy a legnehezebb dió mégsem ezek, hanem a Legjobb Jedi kategória. A Jedik finoman szólva nem fényeskedtek ebben az évadban. Alig találok alkalmas jelöltet. Szerkesztve: 2013. Március 9. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. A szörnyeknél lemaradt a Kavorkian gyíkmajom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. A szörnyeknél lemaradt a Kavorkian gyíkmajom. Hupsz, pedig az volt az első és egyetlen, ami eszembe jutott. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. A szörnyeknél lemaradt a Kavorkian gyíkmajom. Nem vagyok grammar nazi, de kowakian. De mondhatod magyarosan kowakinak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Nem baj KisKósa, most már így marad. Beküldtem én is a listámat, amin igen csak megizzadtam! Sok helyen nagyon sajnáltam a kimaradt jobbnál-jobb dolgokat. De mit lehet tenni, csak hat jelöltet lehet állítani... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. (szerkesztve) Ne hagyatkozzatok csupán Dzséjt listájára, mert az koránt sem teljes. A HMP is kimaradt, ami sokak kedvence lehetne. Dzséjt! Eddig hány ember jelölt? Szerkesztve: 2013. Március 10. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Ne hagyatkozzatok csupán Dzséjt listájára, mert az koránt sem teljes. A HMP is kimaradt, ami sokak kedvence lehetne. Dzséjt! Eddig hány ember jelölt? Na battya meg. Látod-látod, jó, hogy te is itt vagy. Eddig kilenc, velem együtt. Egyet visszautasítottam, mert mindenhová csak egy jelöltet írt. Remélem a következő három napban még érkeznek öten, tízen, húszan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 10. (szerkesztve) Kilenc az nem rossz, de nem is túl jó! Jelöljetek, hogy a Ti kedvencetekre is lehessen szavazni! Még van három nap. Szerkesztve: 2013. Március 10. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.