Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Beküldtem!

Remélem nem baj, hogy egy két esetben lusta voltam és kicsit csacskán fogalmaztam.

Pl.: szörny: Hondo házikedvence, Pantorai hátas, Onderoni paci , vagy jármű: padawanok szállítóhajója stb... ilyenek..

Remélem menni fog így. Azért túl sok nincs. De csak majdnem vagyok elég kocka ezek zerint.. :)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Beküldtem!

Remélem nem baj, hogy egy két esetben lusta voltam és kicsit csacskán fogalmaztam.

Pl.: szörny: Hondo házikedvence, Pantorai hátas, Onderoni paci , vagy jármű: padawanok szállítóhajója stb... ilyenek..

Remélem menni fog így. Azért túl sok nincs. De csak majdnem vagyok elég kocka ezek zerint.. :)

Ezeket amúgy én se tudtam fejből :D , de most kikerestem a wookie-ba és kiokosítottam magam :lol:

Hozzászólás ideje:

Beküldtem!

Engedett a szabad fogalmazás. Max rákérdezek, ha nem sikerül kitalálnom, kire gondolsz. :D

Hozzászólás ideje:

A droid-löveghajók Onderon-ról droidok, űr-, vagy felszíni járművek? Ahsoka menekülése a klónok elől, vagy amikor Ventress-el összeverték Wolffe csapatát azok vehetők csatának?

Hozzászólás ideje:

A droid-löveghajók Onderon-ról droidok, űr-, vagy felszíni járművek? Ahsoka menekülése a klónok elől, vagy amikor Ventress-el összeverték Wolffe csapatát azok vehetők csatának?

Nem az én kunsztom válaszolni ugyan, de megteszem. A HMP-ket a filmekben és a sorozatban csak felszínen láthattuk, de elvileg tudnak repülni űrben is. (Battlefront II.) Meg nem igazán tudom, hogy lehet-e járműnek nevezni, elvégre egy nagy droid.

A kis létszámra való tekintettel szerintem nem, mert ennyi erővel akkor minden harcot lehet csatának titulálni.

Konkrét jelölteket ne írjatok! Befolyásolhatja mások döntését.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nem az én kunsztom válaszolni ugyan, de megteszem. A HMP-ket a filmekben és a sorozatban csak felszínen láthattuk, de elvileg tudnak repülni űrben is. (Battlefront II.) Meg nem igazán tudom, hogy lehet-e járműnek nevezni, elvégre egy nagy droid.

A Bound for Rescue-ban B2-esek űrbeli szállítására használták őket. ;)

Hozzászólás ideje:

A Bound for Rescue-ban B2-esek űrbeli szállítására használták őket. ;)

Huh, ez teljesen kimaradt, de most, hogy felidézted, beugrott. :) Akkor azt hiszem megvan a válaszod. :)

Hozzászólás ideje:

Huh, ez teljesen kimaradt, de most, hogy felidézted, beugrott. :) Akkor azt hiszem megvan a válaszod. :)

Pont azért kérdeztem, mert ez összezavart :hehe:

Hozzászólás ideje:

Főszereplő: az a szereplő vagy szereplők, aki vagy akik egy történet szálban központi szerepet tölt vagy töltenek be. Például, a Darth Maul szálban ilyen Darth Maul, de ugyanebben nem jelölhető főszereplőnek Obi-Wan, mivel a történet nem körülötte forog és nem is szerepel az egész sztoriban.

Obi-Wan nem jelölhető főszereplőnek a Maul-szálban? Pedig a Revivalban és a The Lawless-ben elég meghatározó, nélkülözhetetlen szerepet töltött be. Egyébként más epizódban még ennyi szerepet se kapott, így akkor ki is hullana a kategóriából.

Az ifjoncok (pl.: Katooni) főszereplőnek minősülnek? Mert bár 4 részben szerepelnek, külön-külön nem annyira meghatározó a szerepük, inkább a csapat egészén a hangsúly.

Hozzászólás ideje:

A hétvégén én is összeszedem a jelöltjeimet. :) Szokásos problémám: legjobb járművek. :D Ezekre valahogy sosem figyelek igazán.

Hozzászólás ideje:

Minden, ami az űrben is képes repülni, űrhajó. Ami csak a talajtól emelkedik el, vagy attól el sem tud rugaszkodni, esetleg a víz alatt működik, az "felszíni jármű." Bár talán meghatározóbb lenne a légköri jármű, mert ugye ezeket nem szedjük szét földi, légi és vízi járművekre.

Obi-Wan nem jelölhető főszereplőnek a Maul-szálban? Pedig a Revivalban és a The Lawless-ben elég meghatározó, nélkülözhetetlen szerepet töltött be. Egyébként más epizódban még ennyi szerepet se kapott, így akkor ki is hullana a kategóriából.

Az ifjoncok (pl.: Katooni) főszereplőnek minősülnek? Mert bár 4 részben szerepelnek, külön-külön nem annyira meghatározó a szerepük, inkább a csapat egészén a hangsúly.

Az ifjoncok külön-külön jelölhetőek, mivel mindegyik részben jelentős szerepük volt - hogy most egyben vagy külön, részletkérdés, de ugye az Obi-Wan-Ahsoka-Anakin triót sem szoktuk firtatni, hogy XY sztoriban melyiküknek mekkora a szerepe.

Obi-Wan nem jelölhető főszereplőnek idén. Egyszer sem forgott körülötte a komplett történetszál.

Egy két felszíni járművet és szörnyet tudnátok mondani?

Parancsolj!

Szörnyek:

- Dalgo

- Falumpaset

- Fambaa

- Pikobi

- Ruping

- Tee-muss

- Boma

- Massiff

- Convor (alias nünüke :D)

- Narglatch

- Skalder

- Abafari struccok :)

- Abafari csótány

- Anooba

- Momong

- Sha'rellian toop

- Nuna

- Tooka (nagyon brutál :lol: )

Járművek:

- Aurore osztályú hajó

- Corona osztályú fregatt

- Eta osztályú komp

- Flarestar osztályú támadó komp

- Starhawk robogó

- Turtle tanker

- AAT

- MTT

- Nu osztályú támadó komp

- ComfortRide utasszállító sikló

- XJ-2 sikló

- Delta-7B Aethersprite könnyű elfogóvadász

- Jedi edző hajó (Crucible)

- LAAT/i

- ARC-170

- Arquitens osztályú könnyű cirkáló

- AT-RT

- AT-TE

- BTL-B Y-Szárnyú

- C-9979 leszálló egység

- Klón Z-95 csillagvadász

- Csatasikló

- Slave I

- Twilight

- HCT-2001 Dragonboat osztályú teherhajó

- HH-87 Starhopper

- Pelta osztályú fregatt

- Luxury Jacht 3000

- STAP

- Venator osztályú csillagromboló

- WLO-5 siklótank

- YV-666 könnyű teherhajó

- Gozanti cirkáló

- Hyena osztályú droidbombázó

- Providence osztályú romboló

- Recusant osztályú könnyű romboló

- Sheathipede osztályú transportsikló

- Vulture osztályú droidvadász

- Consular osztályú cirkáló (Charger c70 retrofit)

- Csillagközi vontató

- Balutar osztályú suhanó

- Kom'rk osztályú vadász/transzport

- Sarisa osztályú ágyúnaszád

- Mandalori automata transzport

- Shekelesh osztályú szállító ágyúnaszád

- Droid Tri-vadász

- Eta-2 Actis könnyű elfogóvadász

- Munificent osztályú csillagfregatt

- Praxis Mk. I turbó sikló

- Acclamator I osztályú megszálló hajó

- Consular osztályú cirkáló

- DC0052 sikló

- GS-100 roncsvadász hajó

- A6 Juggernaut

- Rainhawk osztályú transport

-- Taylander komp

- Coruscanti vonat

- Coruscanti rendőrségi sikló

- Coruscanti rendőrségi ágyúnaszád

Remélem tudtam segíteni. :D

Hozzászólás ideje:

Az ifjoncok külön-külön jelölhetőek, mivel mindegyik részben jelentős szerepük volt - hogy most egyben vagy külön, részletkérdés, de ugye az Obi-Wan-Ahsoka-Anakin triót sem szoktuk firtatni, hogy XY sztoriban melyiküknek mekkora a szerepe.

Obi-Wan nem jelölhető főszereplőnek idén. Egyszer sem forgott körülötte a komplett történetszál.

Köszi!

Elméletileg elment a listám. ;)

Hozzászólás ideje:

Dzséjt, szuper, nekem is sokat segítettél! :D Már volt pár járművem és szörnyem, de közel sem elég. :)

Szerk: egyébként most kiderült, hogy a legnehezebb dió mégsem ezek, hanem a Legjobb Jedi kategória. A Jedik finoman szólva nem fényeskedtek ebben az évadban. Alig találok alkalmas jelöltet. :(

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Ne hagyatkozzatok csupán Dzséjt listájára, mert az koránt sem teljes. A HMP is kimaradt, ami sokak kedvence lehetne. :)

Dzséjt! Eddig hány ember jelölt?

Na battya meg. Látod-látod, jó, hogy te is itt vagy. :D

Eddig kilenc, velem együtt. Egyet visszautasítottam, mert mindenhová csak egy jelöltet írt. :roll: Remélem a következő három napban még érkeznek öten, tízen, húszan. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.