Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Legjobb epizód

The Lawless 155p

Darth Maul ridegen nézett le Ahsoka vékony testére. "Azt hitted megaláztál a szánalmas kis díjaiddal? Most láthatod ki az erősebb! WÁÁÁHÁÁHÁÁHÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!"

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nálam a Lawless 2. helyezett volt, de a többi díj fényében megérdemelte az 1. helyezést. :):clap:

Hozzászólás ideje:

Gut feeling :D Ezt örömmel hallom, szerintem megérdemelt győzelem volt és Maulnak nincs miért szégyenkeznie, ha azt nézzük, hogy Ahsoka szempontjából egy ilyen erős évadban vitte el végül a legértékesebb díjat! :clap:

Hozzászólás ideje:

Abszolút megérdemelte! A mandalore-i polgárháború, Satine halála, a Twilight pusztulása, Bo-Katan titka, az ominózus párbaj és Savage halála... Egyszerűen túl sok emlékezetes momentum volt benne, ahhoz, hogy ne ő nyerjen :yeah::rock:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem is nagyon megérdemelte Maul ezt a díjat! Bár ezt is valószínűleg Sidious -nak köszönheti, meg annak, hogy a két Ahsoka rész is benne volt. :) Ez a győzelem annyira Sidious -ra hajaz. Míg mások egymással viaskodnak, ő szépen eljut a csúcsra. :D

Hozzászólás ideje:

A 'The Lawless'-nek az utolsó pár perce elképesztő volt, emellett persze az egész rész zseniális! :)

Hozzászólás ideje:

Gut feeling :D Ezt örömmel hallom, szerintem megérdemelt győzelem volt és Maulnak nincs miért szégyenkeznie, ha azt nézzük, hogy Ahsoka szempontjából egy ilyen erős évadban vitte el végül a legértékesebb díjat! :clap:

Azért azt tegyük gyorsan hozzá, hogy szerintem ezt a díjat nem lehet Maul Ahsoka feletti diadalának betudni. Eleve a díj egy egész epizódnak szólt és nem egy karakternek (arra volt pár másik kategória, az eredményeket láttuk ;)). A Lawlessben pl. Sidious, Obi-Wan és Satine keze is vastagon benne van.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.