Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nem bírom a fezsültséget Akkor ne nyalogasd a konnektort Szerkesztve: 2013. Április 6.12 éve - Werebazs
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Legjobb epizód The Lawless 155p Darth Maul ridegen nézett le Ahsoka vékony testére. "Azt hitted megaláztál a szánalmas kis díjaiddal? Most láthatod ki az erősebb! WÁÁÁHÁÁHÁÁHÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!" Szerkesztve: 2013. Április 6.12 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Maul emelt fővel távozhat. Vizsla esetében ez nehézkes lenne.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Nálam a Lawless 2. helyezett volt, de a többi díj fényében megérdemelte az 1. helyezést.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Gut feeling Ezt örömmel hallom, szerintem megérdemelt győzelem volt és Maulnak nincs miért szégyenkeznie, ha azt nézzük, hogy Ahsoka szempontjából egy ilyen erős évadban vitte el végül a legértékesebb díjat!
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve NOOOOOOOO!!!! Szerintem a Maul-szál leggyengébb része volt. Ha valamit, akkor ezt tényleg nagyon összecsapták.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Fode: Maul visszatért közénk! Ez most egy kevésbé idegesítőbb return, mint az előző visszatérése.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Abszolút megérdemelte! A mandalore-i polgárháború, Satine halála, a Twilight pusztulása, Bo-Katan titka, az ominózus párbaj és Savage halála... Egyszerűen túl sok emlékezetes momentum volt benne, ahhoz, hogy ne ő nyerjen
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Maul emelt fővel távozhat. Vizsla esetében ez nehézkes lenne.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Sidius ide is besunnyogott. Szerintem kimondottan inkább miatta, mint Maul miatt nyert ez a rész.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Sidius ide is besunnyogott. Szerintem ez is neki köszönhető. Hiába az öreg egy szavazatmágnes
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Szerző Szerintem is nagyon megérdemelte Maul ezt a díjat! Bár ezt is valószínűleg Sidious -nak köszönheti, meg annak, hogy a két Ahsoka rész is benne volt. Ez a győzelem annyira Sidious -ra hajaz. Míg mások egymással viaskodnak, ő szépen eljut a csúcsra.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve A 'The Lawless'-nek az utolsó pár perce elképesztő volt, emellett persze az egész rész zseniális!
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Fode: A Lawless ezzel kvalifikálta magát a Nagy döntőre! A kommentátor állás ezennel búcsúzik, viszlát akkor! Beed: Putta bantha chudu!
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Hát végülis Sidous-sal szemben talán tényleg nem szégyen veszíteni. Szomorú, de nem szégyen.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Köszönöm a műsort, Ody, Donát! Emlékezetes nap a mai Köszönetet kell, hogy mondjak továbbá az f5 billentyűnek, nagy segítségemre volt
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Gut feeling Ezt örömmel hallom, szerintem megérdemelt győzelem volt és Maulnak nincs miért szégyenkeznie, ha azt nézzük, hogy Ahsoka szempontjából egy ilyen erős évadban vitte el végül a legértékesebb díjat! Azért azt tegyük gyorsan hozzá, hogy szerintem ezt a díjat nem lehet Maul Ahsoka feletti diadalának betudni. Eleve a díj egy egész epizódnak szólt és nem egy karakternek (arra volt pár másik kategória, az eredményeket láttuk ). A Lawlessben pl. Sidious, Obi-Wan és Satine keze is vastagon benne van.
Hozzászólás ideje: 2013. Április 6.12 éve Várom a nagybetűs finálét Szerkesztve: 2013. Április 6.12 éve - zilllosarkany
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.