Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. (szerkesztve) Csak a klubtagok kaptak ilyen levelet. Sajnos én nem tudok menni, mert 2 ZH-m is lesz azon a héten. De úgy tudom, hogy Phobos megy, mert őt annyira nem hozza lázba a ZH és mert megrendelte a DVD-t. Szerkesztve: 2008. Szeptember 27. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. de ha jól értem, meg lehet venni?! Én nem fizetős dologra gondoltam... Jó ötlet volt ezt tanácsolni neki és igen, pénzért adja. Remélem nem csak egy sima DVD lesz, hanem rak rá valami szitázást meg borítót is rittyent neki, úgy lenne a jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hmm... szerintetek másolásvédett lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Ha másolásvédett is a rippelésnél nem számít az Vagy a CloneDVD még azt is átírja, szal no para Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Remélem azért igazodik a mai igényekhez és lesz rajta DTS-HD hangsáv, továbbá választható kameranézet. Hja és persze Making of..., Kivágott jelenetek és trailerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. (szerkesztve) Remélem azért igazodik a mai igényekhez és lesz rajta DTS-HD hangsáv, továbbá választható kameranézet. Hja és persze Making of..., Kivágott jelenetek és trailerek. Meg minimum az animált menü és a rejtet extrák, köztük a bakiparádé (egek, abból már lehetne egy külön DVD-t csinálni). És persze, hogy hozzák a hangulatot, a PLAY gomb megnyomása után minimum fél órán át semminek sem szabad történnie, hogy hűen visszaadja a késések hangulatát. Az utolsó chaptert (ami a kvízekkel foglalkozik) pedig nem fogja tudni betölteni, mert a fél órás semmittevés miatt (ami természetesen egy szép nagy file keretében került a DVD-re) már nem fért fel a korongra. Szerkesztve: 2008. Szeptember 27. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. És ha az első menüpontot választom, bejön a harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Ne hagyjuk ki a játékot se. Az Extrák közt lesz egy olyan opció ahol kreditekkel végigvásárolhatjuk a 7-es moziterem első sorában felállított butiksort, ahol a cél nem más mint az ősi relikviák felkutatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Meg minimum az animált menü és a rejtet extrák, köztük a bakiparádé (egek, abból már lehetne egy külön DVD-t csinálni).És persze, hogy hozzák a hangulatot, a PLAY gomb megnyomása után minimum fél órán át semminek sem szabad történnie, hogy hűen visszaadja a késések hangulatát. Az utolsó chaptert (ami a kvízekkel foglalkozik) pedig nem fogja tudni betölteni, mert a fél órás semmittevés miatt (ami természetesen egy szép nagy file keretében került a DVD-re) már nem fért fel a korongra. Ez az egyik baj ezzel a klubnappal, ami miatt nagyon sokan már nem akarnak rá járni (ha nem pesti lennék, már nálam is kérdőjeles volna a dolog), hogy nagyon igénytelenül van szervezve. Késve kezdik, és nem tudják soha rendesen befejezni - ez egy program halála... Én 2005 októberében az Ep3 búcsúvetítés alkalmából voltam ott először, és azonnal megfogott a HANGULAT, és azóta járok, de azóta már arra is rájöttem, hogy akkor nem a klubvezetésnek, hanem a közönségnek volt köszönhető az a légkör, ami megfogott. Ezen túl még az az alkalom volt számomra igazán emlékezetes, amikor tavaly novemberben az itteni emberek nagy részével személyesen is megismerkedhettem. A másik nagy baj a lelkesedés hiánya a műsorvezető részéről. Én elhiszem, hogy Barta Zoli nagy SW-rajongó, mert ha nem lenne az, akkor nyilván nem fektetne energiát, időt és fáradságot ezekbe a klubnapokba, a honlapba és pl. a hírlevélbe se. De olyan jó lett volna lelkes beszámolót hallani tőle pl. a londoni CelEu-ról, mely esemény még egy olyan rajongónak is, mint pl. én, aki nem áll ki klubnapot tartani, szóval még nekem is olyan volt mint egy szegény kirekesztett árvagyereknek, aki életében először léphetett be egy csokoládéboltba, és ott mindent megnézhetett, megkóstolhatott, olyasmiket is, amikről eddig csak álmodott! Ezt a lelkesedést előtte is hiányoltam, de azóta még jobban érzem a hiányát. Az annyira feldobná az egész műsort! Persze kérdés, hogy akkor miért megyek mégis? Hát, mert bérletem van, és 600+300Ft-ot még azért így is megér, hiszen SW-ről van szó. Panni is szívesen elnézelődik, meg én is vettem már ott SW-cuccot, angol könyveket és egy SW-monopolyt, amivel nagyon hagulatos dolog játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Ehhez a szervezés dologhoz annyit hozzátennék, hogy még így is Barta szervezi a színvonalasabb klubnapot. Láttad volna a PECSÁban lévőt. :S Ott minden fellépő előtt volt fél óra szünet minimum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Ez jó akkor, de nem értem, miért nem lehet egy évente 3 alkalommal, vagyis évek óta rendszeresen megrendezett rendezvényt rendesen lebonyolítani. Ha valami nem működött egyszer jól, arra lehetne készülni legközelebb... Egyébként minden problémám ellenére én örülök, hogy van egy ilyen rendezvény - lehetne ugyan jobban csinálni, de mivel én nem tudnék ilyenbe belefogni, örülök, hogy valaki legalább csinálja, és én meg elmehetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Láttad volna a PECSÁban lévőt. Tényleg, azzal mi van? Mert emékeim szerint az 2005-ben megszűnt, de azóta volt 2. Mondjuk ezt Barta is eljátszotta 2004-2005-ben, mikor "lemondott", de mint látszik, még mindig itt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Az a klub kifújt. Úgy volt, hogy abbahagyják, aztán jött egy új klubvezető aki összevakarta, de egyedül az egészet. Minőségi volt, hangulatos. Aztán ő egyszercsak kijelentette, hogy nem ér rá többet, és nélküle megszűnik a klub, de ha van aki csinálná, ő nagyon szívesen segít neki. Egy ilyen próbálkozó társaság volt, nem tartott sokáig. Gondolom, kellő lelkesedéssel újra lehetne még csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Én biztos nem megyek. Inkább majd a fórumtalira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 3. Úgy néz ki, megyek a klubnapra. A rendezvényen valószínűleg nem veszek részt, de az utána lévő találkozóban benne vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Nagyon jó, hogy jössz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Jelen állás szerint megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. A klubtali utánra valoszinüleg én is megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Sajnos nem tudok menni, de Oldie és Kardde majd tolmácsolják a jókívánságaimat is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Sajnos nem tudok menni, de Oldie és Kardde majd tolmácsolják a jókívánságaimat is! Te soha nem akarsz jönni semmi ilyesmire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 4. Skandallum! Nem igaz! Oldie tudja tanusitani, hogy létező személy vagyok, bár néha olyan, mint a Colombo felesége. Sajnos ezek a talik mindig suliidőben vannak, mikor tanulni kell hétvégén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Vagy totál beteg vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Sajnos ezek a talik mindig suliidőben vannak, mikor tanulni kell hétvégén. Londonba pl a nyári szünetben mentünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Úgy néz ki, megyek a klubnapra. A rendezvényen valószínűleg nem veszek részt, de az utána lévő találkozóban benne vagyok. Lesz utána találkozó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Hát ha ott leszünk, akkor lesz. Én 4 körül el kell, hogy szedelődzködjek, de addig valszeg leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Én ott leszek magán a klubon is és maradok ha lesz találkozó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Ezek után szerintem lesz, mivel van rá igény Nagyjából mindenkitől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Ezek után szerintem lesz, mivel van rá igény Nagyjából mindenkitől De mennyi az a mindenki? Öt ember? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. De mennyi az a mindenki? Öt ember? Nem a létszám a lényeg. Én eddig több olyan talin voltam, ahol csak páran (öten-hatan voltunk), mint olyanon, ahol ennél többen, és azok is nagyon jól sikerültek. De ezt Te is tudod jól, hiszen ott voltál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 5. De mennyi az a mindenki? Öt ember? Nekem az az öt sem kevés Amúgy meg szerintem több. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.