kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Most jöttem rá, előzőleg miért nem néztem meg. Fel kellene telepíteni egy programot hozzá, és azt inkább nem tenném A fenébe. Mind1. Majd legközelebb. :wink: Más: Tegnap megnéztem az Aeon Flux című filmet Scarlett Johanson (Nem tom h írják a nevét) főszereplésével. Hát vártam mert a bemutató alapján jónak ígérkezett. De...Hát ekkora ratyi filmet rég nem láttam. Egyálltalán nem tudott leköteni. Teljesen zagyva volt, még a főszereplő csaj szép. Alapban szép, mert hát a Szigetben jól néz ki de itt...Nem mondom voltak benne jó ötletek, de hát filmet nem lehet úgy elkészíteni hogy legalább egy jó ötlet vagy poén ne legyen benne. És mégis 13 millával nyitott. (Ami nem túl sok de épp jó). Persze azért egy egyszeri megnézést megér. Viszont az új Pride and Prejudice nekem tetszett. Bár lehet hogy kicsit elfogult vagyok Kiera miatt. De hát ki nem lenne az. Hát az a csaj mindent elfeledtet. Meg is kéne néznem már a Domino-t is. Abban is biztos jó. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Más: Tegnap megnéztem az Aeon Flux című filmet Scarlett Johanson (Nem tom h írják a nevét) főszereplésével. Hát vártam mert a bemutató alapján jónak ígérkezett. De...Hát ekkora ratyi filmet rég nem láttam. Egyálltalán nem tudott leköteni. Teljesen zagyva volt, még a főszereplő csaj szép. Alapban szép, mert hát a Szigetben jól néz ki de itt... Az Aeon Fluxban nem a Szigetes Scarlett Johanson játszik, hanem Charlize Theron (többek között az Ördög ügyvédjében is játszott). Ebben a filmben tényleg nem valami szép, de egyébként ő se egy csúnya teremtés: Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Jól van már én is teljesen hülye vagyok ...Köszi a javítást. :wink: Teljesen igaz! :!: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 7. A Sin City DVD-ről: mivel a filmet digitális kamerákkal vették igy a képminőség itt is döbbenetesen jó; viszont az extrák elég nagy nullák. Igaz ilyen ár mellett, akkor is megérné, ha semmi se lenne rajta a filmen kivül. De akkor is elég vicces, hogy az alig pár perces "magasztaljuk magunkat" werkfilmben néha még ellent is mondanak egymásnak. Először Bruce Willis megállapitja, hogy milyen csodálatos, hogy minden egyes dialógust egy az egyben vettek át a képregényből és semmit se tettek hozzá és hogy ez milyen forradalmi. Ezután jön Mickey Rourke, aki elmondja, hogy Rodriguez milyen óriási iró és hogy volt, hogy pár perc alatt irt meg 5 oldalnyi dialógust... Talán nem ártott volna egyeztetni :wink: Ettől függetlenül nagyon jó vétel! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 8. Hozzászólás ideje: 2005. December 8. Pooterék Jó hogy nem Dooku-t írtál. Korrigáltam... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Sok szó esett itt már a Descent cimű angol horrorról, ami sokak szerint az elmúlt évek egyik legjobbja. Nos nálunk a Budapest Film fogja forgalmazni és február-március körül fogják bemutatni a mozik, illetve rá pár hónapra nálunk is kijön a DVD kiadás. Várjuk Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Tegnap megnéztem a Galaxis utikalaúz stopposoknak című filmet. Régen láttam ilyen agyament filmet (najó, a Zűrhajó és a Rrrrrr!!! azért van ilyen agyament). Bár nem olvastam a könyveket, bejöttek a poénok, jókat nevettem. A lávány se semmi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Tegnap megnéztem a Galaxis utikalaúz stopposoknak című filmet. Szerintem a könyvtől jócskán elmarad. Nekem abszolút nem jött be. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Én a könyvért sem vagyok oda. Valahogy nem az én világom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Voltak benne jó ponénok de a könyvet meg sem közelíti. És hát maga a film sem egy nagy durranás. De a szereplőket nagyon eltalálták! :wink: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hát a könyvet nem olvastam, szóval ahhoz nem is merem hasonlítani, de anélkül nekem tetszett. Ám el akarom olvasni a könyvet, utánna lehet változik az álláspontom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 9. Hozzászólás ideje: 2005. December 9. utánna lehet változik az álláspontom. Nem fog. Mindenkinél az első pozitív benyomás a meghatározó. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Habár még nem láttam, nagyon erőltetettnek tűnik, egy újabb bőrt lehúzni egy sikeres sorozatról, és egy névvel összekötni a dolgot: Pite4 Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Torrent-ről lelehet szedni angolul. Ennél sz*rabb filmet még alig láttam.A legtöbb poénnak szánt dolog hááát...Zagyvaság. A főszereplő gyerek(Stifler öccse) egy nagy Stifler utánzat.Szóval kerülni a filmet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Csak most látom, hogy a King Kong-ot 207 millióból csinálták. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Csak most látom, hogy a King Kong-ot 207 millióból csinálták. Ez rekordnak számít? Ebből amúgy Jackson gázsija állítólag 20 millió, ami a legnagyobb összeg amit rendezőnek fizettek egy filmért... Nem tudom, igaz lehet-e. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. A Titanicot 1997-ben 200 millából csinálták, így szerintem biztos ez a legdrágább film. A rendezői gázsiról nem tudok semmit. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. A Titanicot 1997-ben 200 millából csinálták, így szerintem biztos ez a legdrágább film. A rendezői gázsiról nem tudok semmit. Hát, bevételben nem hiszem, hogy lenyomja a Titanicot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hát, bevételben nem hiszem, hogy lenyomja a Titanicot Azt semmi nem fogja lenyomni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Ha jól tudom az eddigi legdrágább film a Waterworld volt.Több mint 200 millió dollár volt.És iszonyatosat bukott. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Ha jól tudom az eddigi legdrágább film a Waterworld volt.Több mint 200 millió dollár volt.És iszonyatosat bukott. Nem is csoda...mi volt? a füstölők? (asszem) Jujj de rossz volt... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Ha jól tudom az eddigi legdrágább film a Waterworld volt.Több mint 200 millió dollár volt.És iszonyatosat bukott. A Vízivilág 175 millióba került. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hát a Narnia 180ból készült, és nem is nyitott rosszul. 67milla az első hétvégén. Ma este meg is nézem (ha lesz rá időm, de kedden mindenképp) és ha lesz rá igény akkor írok róla beszámolót! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Írjál róla, engem érdekel. Eddig valahogy nem tudott megfogni, kíváncsi vagyok ár, hogy a nézőknek hogy tetszik. Még nem tudom, hogy megnézem-e, de ugyanígy vagyok a King Konggal is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Majd írj róla kudarmubat. A 67 milla nem rossz, de mihez képest? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Az átlaghoz képest. Nagy általánosítással 15-30 között nyitnak az amcsi filmek. Bár ahhoz képest nem is olyan sok... De ma már tuti nem nézem meg. Holnap ZHt írok és még nem igazán tanultam. Szóval holnapra tolódik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. A Narnia nem egy átlagos filmnek készült. Kéz és lábtörést holnapra, és várom a beszámolót. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Meghalt Richard Pryor. Nagyon kedvelem a vígjátékait. Még a Superman 3-ban is játszott. De a Brewster milliói volt a kedvencem. Nyugodjék békében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Meghalt Richard Pryor. R.I.P. Nagyon kedvelem a vígjátékait. Még a Superman 3-ban is játszott. De a Brewster milliói volt a kedvencem.Nyugodjék békében. Az én kedvencem a Dutyi Dili. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Meghalt Richard Pryor.Nagyon kedvelem a vígjátékait. Még a Superman 3-ban is játszott. De a Brewster milliói volt a kedvencem. Nyugodjék békében. Nyugodjék békében. Nekem is a Dutyi dili a kedvencem tőle. De a Suparmen 3-ban is jól alakított: - Megparancsolja a pumpáknak, hogy ne pumpáljanak. - Mit pumpácsoljak a parancsoknak? Ez az egy, amire az S3-ból emlékszek De a Vaklármát is szeretem és még lehetne sorolni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.