Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megmondom őszintén hogy velem is Brosnan szerettete meg a Bond filmeket még 7 éves koromban. Hogy úgy mondjam az ő Bond filmjein nőttem fel, így nekem ő a kedvenc, persze Craig se semmi. A Brosnan elötti Bond filmeket viszont sajna még nem láttam, majd igyekszem azokat is behozni, de most inkább a régebbi horror filmekre (mint az Élőhalotak éjszakája, A dolog, Kedvencek temetője stb) fókuszálok. Mivel '86-os vagyok így persze én is Brosnan-nel ismertem meg Bondot. Sőt akkor még tetszett is... de utána ahogy megnéztem a Connery-s filmeket, olvastam az '50-es években írt regényeket... megértettem, h ki az igazi Bond. Amitől a producer család jó ideje lekanyarodott, és most ismét visszatért. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Az új Bond-filmnek elég illusztris a stábja eddig. Csak pár Bond-filmet láttam, szóval nem vagyon nagy nézője. A legutóbbihoz volt szerencsétlenségem, szerintem is borzalom, totál elvette a kedvem az egész szériától egy időre. Amit várok, az a Hobbit és az új Batman, más hirtelen nem jut eszembe, ami jövőre jön. Ha pedig nem új filmről van szó, akkor TPM 3D Na igen, ha nem új film, akkor Baljós árnyak 3D áll az első helyen! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. új illusztráció a most készülő Riddick-múvihoz: Diesel állítása szerint R-es besorolású lesz. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. (szerkesztve) Nemsokára láthatjuk majd a The Avengers című filmet. Ebben az szövetségben nem kellene szerepelnie Pókember-nek is? Szerkesztve: 2011. Szeptember 4. - SZKipi Padawan Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Nemsokára láthatjuk majd a The Avengers című filmet. Ebben az szövetségben nem kellene szerepelnie Pókember-nek is? A Pókember filmes jogai a Sonynál vannak. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Nemsokára láthatjuk majd a The Avengers című filmet. Ebben az szövetségben nem kellene szerepelnie Pókember-nek is? Nem, mivel Pókember nem tagja az eredeti csapatnak, csak a Bosszú angyalai felbomlása után létrejövő Új Bosszú Angyalai nevű formációban kap helyet. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Aki megnevezi az összeset kap egy... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Eltolódott a Wolverine forgatása, így Rozsomák csak 2013-ban jön újra a mozikba. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. A majmok bolygója - Lázadás 9/10 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. http://www.youtube.com/watch?v=V7B__KkLCLM&feature Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. interjú a Thelomeris rendezőjével Szakácsi Sándorról Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Asszem ez a jelenet fontos szerepet fog betölteni Batmanusék háza táján. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. interjú a Thelomeris rendezőjével Szakácsi Sándorról Kemény! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. (szerkesztve) Én a halála utáni egyik megemlékezésben leadott, Cella című egyszemélyes börtöndrámából való részleteket keményebbnek találtam. Sajnos olyan volt mintha direkt neki találták volna ki azt a darabot. Szerintem a Thelomeris hasonló érzést fog előidézni mint az az előadás. Szerkesztve: 2011. Szeptember 11. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hanna Csalódás. Nem ezt vártam. Egy lebutított, művészeskedő lázálom volt. Pedig a nyerssége és a durvasága megvolt. Kár érte. A negatív karakterek egyszerűen nevetségesek voltak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hanna Csalódás. Nem ezt vártam. Egy lebutított, művészeskedő lázálom volt. Pedig a nyerssége és a durvasága megvolt. Kár érte. A negatív karakterek egyszerűen nevetségesek voltak. Ez a "Hanna a gyilkos természet"? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Ez a "Hanna a gyilkos természet"? Aha Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Ez a "Hanna a gyilkos természet"? Én is láttam pár hónapja. Nem fogalmaznék ennyire nyersen, mint Oldie, de nekem sem jött be. Elhibázott volt a zene (ennyire rossz filmzenét nem is tudom, hogy mikor hallottam utoljára, már ha hallottam egyáltalán), a tempó és kb. az utolsó negyed nagyon átment valami paródiaféleségbe. Hirtelen jobb szót nem találok rá. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Én is tegnap este néztem meg, de nem is vettem rá az erőt, hogy írjak róla, annyira uncsi volt. Ha ezt összevágják, 90 percbe, még élvezhetőbb lett volna, de így nagyon vontatott volt, és annyira értelmét sem láttam. :S Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megnéztem a Végső állomás 5-öt. 4. rész után már temettem a sorozatot de az utolsó rész még durrantott 1 nagyot. Főleg a vége ami nagyon tetszett Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizek: ha nem is olyan jó, mint a Fekete Gyöngy átka, sorban ez következik utána. Jó sztori, kellően humoros és kalandos, és a három legjobb szereplőt hozták át az első három részből (na jó, Jacket számítva négy ). Barbossa még mindig a legjobb karakter, akárki akármit mond. Jack továbbra is egy ütődött zseni, és természetesen hű barátja, Gibbs sem csúfolja meg magát, talán csak a rumfogyasztást minimalizálta. Will és Elizabeth egyáltalán nem hiányoztak, ellenben a Fekete Gyöngy "hiánya" nem hagyott hidegen, de hát kell valamit a következő rész(ek)re is hagyni. A stáblista utáni jelenet viszont ebben a legjobb. Szegény Jack, rá fog járni a rúd. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. A stáblista utáni jelenet viszont ebben a legjobb. Szegény Jack, rá fog járni a rúd. Nagyot nevettem rajta, érdemes volt megvárni, bár a barátnőm a moziajtóban várt meg, mert nem bírt tovább ülni a stáblista alatt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Jaj de nagyon várom a MESTERT újra látni. Ilyen aranyos és vicces figurát szerintem már sosem fognak kitalálni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Jövőre jön a Top Gun 3D-s változat a mozikba A minap levetítették ezt a négy perces jelenetet: http://www.youtube.com/watch?v=V8rZWw9HE7o Micsoda nosztalgiafeeling lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Jaj de nagyon várom a MESTERT újra látni. Ilyen aranyos és vicces figurát szerintem már sosem fognak kitalálni. Nagyon nagy ez a poszter. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Félelmetes kalóz lehet ez a Captain Scrat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Félelmetes kalóz lehet ez a Captain Scrat. A kis makk vagy mi, a háttérben mindent elmond a frenchise- ról. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. A kis makk vagy mi, a háttérben mindent elmond a frenchise- ról. Kár hogy azt nem tudja elmondani hogy az a kis fazon hogyhogy nem halt még éhen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Nagyon nagy ez a poszter. Szerintem is Mindjárt kedvet is kaptam megnézni egy részt, pl. amit még nem láttam Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.