Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Donát! Minden szavad igazság! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. "Nem játssza a az Istent. Megtért hozzája." Ennek a filmnek TELITALÁLAT a szinkronja, még több ilyet kéne manapság. Robert Downey meg ebben is k... öhm... hatalmas! "Mert unjuk, hogy caplatunk utánad, játszod itt az egyszemélyes GPS-t. A rossebbe! Eltévedtünk, de szupereltévedtünk! Mond meg neki, Sandusky! Mond meg neki, hány az óra!" Trópusi Vihar az egyik legzseniálisabb film, bár én csak magyarban láttam, de angolban nem is tervezem megnézni. Film legnagyobb alakja Robert Downey, neki van a legtöbb beszólása, és a legjobbak is Azért a szinkronja előtt is le a kalappal, hogy így képes volt hozni ezt a vidékies stílust. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. "Sose nyomjá' full kretént! Nem hiszed el? Kérdezd Sean Pennt! 2001, Nevem Sam. Rémlik? Full kretén vót, Oscar bácsi meg nem gyütt." Hatalmas az a film, ideje lenne már újra megnézni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Megnéztem az összes X-men filmet és végeredményben ugyan nem erős sztorival bírtak és számomra nem tűnnek egyenértékűnek a többi Marveles és ismert filmmel, végeredményben nagy csalódás most sem ért, kivéve az Első osztály hagyott bennem némi rossz szájízt az ellentmondásaival meg az erőltetett történetével. Az viszont tény, hogy a karakterek nagyon bejöttek ebben az előzményben vagy "mi is akart ez lenni pontosan" filmben. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. (szerkesztve) Megnéztem FreddyD videóját a filmes nyereményjátékkal kapcsolatban. Egyetlen dolgot fogadnék el szívesen... és az a Tron Legacy poszter Nekem olyan van, meg Penge II, abból az egyik 2méter*3-as, a fél falat elfoglalja...na jó nem is, negyedét! De van a kisebb 1*1,5ös a fejem fölött. Sok filmhez kaptam pószereket, ismerősöm moziban dolgozott régebben. Ma nem volt kedvem Rambózni, inkább megnézem a Rozsomák filmet. Anno Pécsen láttam moziban, haverral, úgy tetszett. Aztán leszedtem a HD-rip-et amikor kijött és megnéztem megint, úgy már csak elment. A feliratot meg javítottam, mert abban is Farkasnak hívták... Ma meg rájöttem, hogy ez egy igen béna képregény feldolgozás. A reaktor tetején amikor harcolnak, az annyira logikátlan és össze-visszaság, hogy az már fáj. Amikor az ezredest elküldi világ körüli útra, az a film egyik legbénább része. A nő látta mit tett a mutánsokkal, tudja mit akart tenni a húgával, lelövi a férfit, akit szeret és őt is halálosan megsebzi...igen, ilyenkor egy kis mozgás tényleg hatalmas büntetés. A Battleship-es főhős jó volt Gamble szerepében, meg Haspók is aranyos volt, habár ők mind majd a gonosz oldalra állnak át. Ez a testvér belekeverés pedig tényleg nem kellett volna, főleg, hogy az X-men filmekben Kardfog fullra máshogy néz ki, teljesen szőrös lesz, ahogy a képregényben is...Ezt a részét a mai napig nem értettem. Szerkesztve: 2012. Május 4. - FlóriBá Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Még néhány észrevétel - Avengers 1,) Mekkora király volt már, mikor Budapestet emlegetik. 2.) Fantasztikus az a jelenet is, amikor a csatában egyesével végigmennek a hősökön, hogy ki mit csinált. Az iszonyatosan jó hangulatú. 3.) A film végén a Starkból csak egy A maradt, ami az Avengersre utal. Viszont Stark azt ígérte, hogy a következő tornyon Potts lesz. Vajon tényleg? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Még néhány észrevétel - Avengers 1,) Mekkora király volt már, mikor Budapestet emlegetik. Ráadásul az angol verzióban is az van állítólag:) Amúgy amennyire közepes izgalommal vártam a filmet (az általam látott előzmények közül csak a Vasember 1-2 tetszett úgy igazán, a Kapitány és Thor saját filmje szórakoztató volt, de inkább csak elment, a Hulkot nemsokára bepótolom) de ez a film végül megmutatta, milyen a tökéletes nyári popcormozi. Végig lekötött, a lehető legjobban szórakoztatott, a poénjain utólag is spontán elröhögöm magam, a látvány kifogástalan volt - és a 3D is bőven korrekt volt. Remélem a következő filmekhez (akár mint Bosszúállók, akár külön-külön) ez lesz az etalon! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Ráadásul az angol verzióban is az van állítólag:) Ez kérdéses volt? Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Bosszúállók A legjobb kifejezés talán az rá: eszméletlenül szórakoztató. Jobb, mint az összes előzményfilm együttvéve, kiválóan kihasználta a sok egyéniség csapattá kovácsolásában rejlő lehetőségeket. Rengeteg a qrva jó poén, régen röhögtem filmen ennyit. Az előzetes szerencsére becsapós, okos és meglepő módon más is van a filmben, mint a Föld megmentése… ami egyébként egyértelműen a TR3-ra hajaz, a droidvezérlő kapmeca a SW1-re, a zene helyenként SW2 koppintás, de mindez ma nem zavart – mert vagy a látvány, vagy a humor lendített át a holtpontokon. Ja, és az eddigi legjobb Hulk is feltűnt a vásznon… „Gyere Legolas, felviszlek…” – no, ezen majdnem összeszartam magam... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. TDKR Állítólag Bane nem Bruce gerincét, csak a lábát töri el Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Bosszúállók.Amerikai katonák(akik tudjuk a világ legjobbjai( játsztanak benne? Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Bosszúállók.Amerikai katonák(akik tudjuk a világ legjobbjai( játsztanak benne? Nem, igazából ez a széria nem arról szól. Tony Stark és a többiek is merítettek más országok, főleg európai kulutszából. Sose feledjük, hogy a képregények hősei nagy részben akkor születtek, amikor a II.vh tombolt. Tehát azért van annyi náci és németes főellenség, mert a gonosz akkor még a német volt... (Red Skull) Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. A Hét Mesterlövész Újabb zseniális darab. A végén még abban a hitben fogok élni, hogy westernből nem lehet rossz filmet csinálni... Persze ez csak akkor következne be, ha nem lenne tudomásom egy 6 Guns című The Asylum westernről. Mivel az említett filmstúdió rutinból csinál sz*r filmeket inkább sohasem nézem meg. A Bounty Hunters után azt hittem, hogy itt is csak 1 valaki fog meghalni a 7 főszereplő közül, aztán meg elhullott több mint a fele. Egy kérdés... A 19. században hogy jutottak hozzá a szegény, mexikói földművesek ilyen színes bogyókhoz? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Egy kérdés... A 19. században hogy jutottak hozzá a szegény, mexikói földművesek ilyen színes bogyókhoz? Pedig akár hiszed, akár nem, már a XIX. sz. első felében voltak ilyen cukorkák. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. A Hét mesterlövésznek érdemes megnézni az eredetijét is: a Hét szamurájt. Szerintem sokkal jobb. Mondjuk nekem a Hét mesterlövész eleve nem durrant akkorát. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Pedig akár hiszed, akár nem, már a XIX. sz. első felében voltak ilyen cukorkák. Furcsa. Valahogy úgy éreztem, hogy az ilyen újabb cucc és mintha egy kicsit idegen lett volna a környezettől. De ez érdekes infó, köszike. A Hét mesterlövésznek érdemes megnézni az eredetijét is: a Hét szamurájt. Szerintem sokkal jobb. Mondjuk nekem a Hét mesterlövész eleve nem durrant akkorát. Gondoltam rá. Az mikori film? Gondolom még ennél is korábbi, elvégre ez a remake-je. Annak van magyar szinkronos verziója? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Gondoltam rá. Az mikori film? Gondolom még ennél is korábbi, elvégre ez a remake-je. Annak van magyar szinkronos verziója? A hét szamuráj 1954-ben készült. Hogy van-e szinkronos verzió azt nem tudom. Én anno feliratosan láttam. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Hozzászólás ideje: 2012. Május 5. Készült hozzá szinkron. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. http://www.youtube.com/watch?v=WbxQcahzdLw Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Az elején aki beszél, japán elég szörnyű kiejtéssel bír, gondolom a filmben nem sokat kell majd szövegelni, amúgy sem arról fog szólni a dolog. Bruce papa a végén azért vicces, szerintem azt mondja, hogy "Ne szórakozzatok McClane-el" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Jézusom, az Avengers egy hétvége alatt 641 milliót kaszált világszerte. :o Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Hozzászólás ideje: 2012. Május 6. Végre megnéztem a Thort (igen, ezúttal sikerült az eredetit ), és azt kell mondjam, baromi jó lett, talán az eddigi legjobb Marvel-film, amihez szerencsém volt. Tetszett, hogy ilyen tökéletesen vegyítették a tudományt a varázslattal. A szereposztás jó volt, Natalie remek választás. Thor nem semmi karakterfejlődésen ment át a film alatt, kihozták belőle amit lehetett. A sztori nem volt túl komplikált, a film mégis szórakoztató és érdekes maradt végig. A látvány pedig szintén pazarra sikerült. Egy szóval, tetszett! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Bosszúállók.Amerikai katonák(akik tudjuk a világ legjobbjai( játsztanak benne? Persze, ott van benne rögvest Amerika Kapitány, aki annyira amerikai hazafi f*szakatona, hogy magát az USA zászlajába csomgolta. Amúgy a háttérben rohangál egy jelenetben pár terepmintás G. I. Joe, de amúgy a trailerben több szoldzser tűnik fel. Ami nem csoda, ez a film nem egy újabb dicsőitsük az ami haderőt darab. Ez a Bosszúállók csapatáról szól, azok miatt nézd meg, ha megnézed. Nem, igazából ez a széria nem arról szól. Tony Stark és a többiek is merítettek más országok, főleg európai kulutszából. Sose feledjük, hogy a képregények hősei nagy részben akkor születtek, amikor a II.vh tombolt. Tehát azért van annyi náci és németes főellenség, mert a gonosz akkor még a német volt... (Red Skull) És Red Skull-lal ki is merítetted hat film összes "annyi náci és németes" főellenségét. Mert ugye az Iron Man-ben iraki terroristák voltak és egy amcsi üzletember, az Iron Man 2-ben orosz feltaláló és egy másik amcsi üzletember. A Thorban egy földönkívüli félisten, az Avengers-ben ugyanaz a földönkívüli félisten a földönkívüli hadseregével, a The Incredible Hulkban pedig az amerikai hadsereg és egy ruszki származású britt elitkatona volt az ellen. Innét nézve, többször voltak amerikaiak ellenségek, mint más nemzetiségűek. Persze a képregényekben vagy kéttucat náci g*ci van, de a filmek szempontjából ez irreleváns. A Captain America még a képregénynél is USA-giccsesebb, és az Iron Man 1-2 sem marad le sokkal tőle. A The Incredible Hulk és a Thor csak azért nem áll be melléjük, mert az egyikben az USA az ellenség, a másikban meg földönkívüliekről szól a sztori. Végre megnéztem a Thort (igen, ezúttal sikerült az eredetit ), és azt kell mondjam, baromi jó lett, talán az eddigi legjobb Marvel-film, amihez szerencsém volt. Tetszett, hogy ilyen tökéletesen vegyítették a tudományt a varázslattal. A szereposztás jó volt, Natalie remek választás. Thor nem semmi karakterfejlődésen ment át a film alatt, kihozták belőle amit lehetett. A sztori nem volt túl komplikált, a film mégis szórakoztató és érdekes maradt végig. A látvány pedig szintén pazarra sikerült. Egy szóval, tetszett! Na végre, más valaki is, akinek tetszik ez a film. Mondjuk Thor jellemfejlődését még lehetett volna kicsit cincálni, és a Jégoriásoktól is többet vártam a végére, de így is jó volt. Nálam amúgy jelenleg ez a sorrend: Avengers Iron Man 2 Thor Iron Man Captain America The Incredible Hulk Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Ezekben a filmekben igazából a katonaság sosem volt ellenség. a Hulkban is láttuk, hogy az egyetemnél kb.. 3perc alatt szétkapta őket és a nőt is simán megmentette. A Thorban is végigveri a kemény legényeket, akik amúgy sem katonák voltak, hanem a SHIELD, ami egy spec force.A Vasemberekben is annyit szerepelnek, hogy fegyvert vásárolnak, meg repkednek a gépeikkel, de szerintem egyedül az Amerika Kapitányban harcolnak és ott csapnak össze sima, emberi ellenfelekkel, lásd a végjátékot, amikor "bekopogtatnak Svájcba". Ezért írtam így. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Azt jól vettem ki, hogy a 2013-as Thor 2 az 1. rész után és a Bosszúállók előtt fog játszódni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Na végre, más valaki is, akinek tetszik ez a film. Mondjuk Thor jellemfejlődését még lehetett volna kicsit cincálni, és a Jégoriásoktól is többet vártam a végére, de így is jó volt. Sajnos én nem mostanában fogom megnézni, pedig vártam egy ideje (konkrétan már két éve gondoltam rá, hogy milyen jó mozi sülhet ki belőle) Moziba nem jutok el hetekig, netről pedig szerintem megint nem túl esélyes hetekig. Várakozó álláspont Nekem is ez a legnagyobb bajom Thorral, olyan piszok gyorsan jellemfejlődik, hogy azt egy picit rossz nézni még egy ilyen típusú filmnél is. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Én képregényeket nem olvastam, a különböző szuperhősökkel rajzfilmekben ismerkedtem meg és kedveltem meg a történeteiket. Régebben nem voltam nagy moziba járó, úgyhogy a három Pókember és az első három X-Men filmet nem láttam moziban. Aztán valamikor 2010 áprilisában a Vasember első részét adta tv, nagyon tetszett, megtudtam hogy a második rész nemsokára a mozikba kerül, és azóta már moziban nézem a szuperhősös filmeket. (Kivétel a Zöld Lámpás, bár ahogy olvasom nem vesztettem sokat azzal, hogy nem láttam még) A Vasember 2 még jobban bejött mint az első rész. Aztán a Thor-ra úgy mentem el, hogy a karakterről semmit nem tudtam, de ez a film is király volt. A végén esett le, amikor kiírták, hogy Thor visszatér a Bosszúállókban, hogy egyáltalán lesz ilyen film, hogy Bosszúállók. (+ hogy már a Vasember 2-ben is utaltak erre az iniciatívára) Ezután az Amerika Kapitány filmre már szakavatottan mentem el és a változatosság kedvéért ez a film is tetszett. A stáblista végét persze senki nem várta meg, haverom is már ment volna, de mondtam neki, hogy megéri várni. (Így belegondolva a Vasember 2 és a Thor végén sem rohantam ki a teremből) Úgyhogy tűkön ülve vártam az Avengers-t (a premier előtti napokban gyorsan meg is néztem a félisten és a szuper katona filmjét, hogy teljesen képbe legyek; bepótoltam A hihetetlen Hulkot, ami a többi előzményfilmhez képest elég gyengére sikeredett; a Vasember 2 pedig nem igényelt frissítést ), április 26-án rohantam is a moziba, és - ki nem találnátok - ez a film is nagyon bejött. Sőt! Jobban mint az eddigiek. Éreztem, hogy így lesz. Bár volt egy kis aggodalom bennem, hogy nehogy elrontsák. De hál' Istennek nem és még folytatják ezt az egész franchise-t. Dzséjt sorrendje az én sorrendem is lehetne, ha az Amerika Kapitány megelőzné a Vasember első részét. Bár ez utóbbit már régen láttam, előbbi ugye meg friss. Azt jól vettem ki, hogy a 2013-as Thor 2 az 1. rész után és a Bosszúállók előtt fog játszódni? A Bosszúállókat még nem láttad ugye? Leírom a spoiler mögött amit én tudok. A sejtésem szerint azért írod ezt, mert a Bifrost elpusztult, de a Bosszúállókban Thor mégis a Földön van. Nos, az Avengers-ben annyi van erről a dologról, hogy Loki kérdi a testvérétől, hogy a Bifrost pusztulása után milyen sötét mágiához kellett folyamodnia, hogy a Földre jöhessen. De szerintem nem is igazán érdekli, Thor pedig nem is válaszol. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Ezekben a filmekben igazából a katonaság sosem volt ellenség. a Hulkban is láttuk, hogy az egyetemnél kb.. 3perc alatt szétkapta őket és a nőt is simán megmentette. A Thorban is végigveri a kemény legényeket, akik amúgy sem katonák voltak, hanem a SHIELD, ami egy spec force.A Vasemberekben is annyit szerepelnek, hogy fegyvert vásárolnak, meg repkednek a gépeikkel, de szerintem egyedül az Amerika Kapitányban harcolnak és ott csapnak össze sima, emberi ellenfelekkel, lásd a végjátékot, amikor "bekopogtatnak Svájcba". Ezért írtam így. Te most megint miről beszélsz? Attól, hogy Hulk hamar szétverte őket, attól még ellenségek voltak. A SHIELD-et és az Iron Manben lévő katonákat meg baromira nem értem, minek hoztad ide, mivel egy szót sem szóltam róluk. A SHIELD nem ellensége a szuperhősöknek, azt hiszem, nyilvánvaló miért, ugyanez igaz az Air Force-ra az Iron Man 1-2-ben. Ráadásul Frenkie az Avengerst kérdezte, amiben egy fél náci sincs. Szóval ezután végkép nem értem, miről beszélsz. A Captain Americáról senki sem érdeklődött (és még te sem foglaltad bele a mondandódba ). Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. Hozzászólás ideje: 2012. Május 7. A Bosszúállókat még nem láttad ugye? Leírom a spoiler mögött amit én tudok. A sejtésem szerint azért írod ezt, mert a Bifrost elpusztult, de a Bosszúállókban Thor mégis a Földön van. Nos, az Avengers-ben annyi van erről a dologról, hogy Loki kérdi a testvérétől, hogy a Bifrost pusztulása után milyen sötét mágiához kellett folyamodnia, hogy a Földre jöhessen. De szerintem nem is igazán érdekli, Thor pedig nem is válaszol. A Bosszúállókat még láttam, de tervben van... ezért is kezdtem neki a csapattagokhoz kapcsolódó önálló filmekhez (már amiket még nem láttam). Igen, nagyrészt ezért gondoltam rá. Az odáig oké, hogy "vannak más útvonalak is", illetve már a Thor végén ott volt Loki a Földön, de némi magyarázatot elvárnék ennek kapcsán. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.