Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2014. 10. 03. - 9:52, Darth Cupsy írta:

Először úgy raktam akkor csak a linket mutatta utána megpróbáltam linkel nem változott semmi akkor gondoltam mind1, de asszem már tudom mi volt a problem

A https-ből ki kell venni az s-t.

Hozzászólás ideje:

Interstellar:

Átnéztem a Cinema City honlapját és a jön szekcióban nincs benne a film, pedig egy szűk hónap van csak a premierig.

Tud valaki valamit? Ezt a filmet is bukom Baranyában?

Hozzászólás ideje:
  2014. 10. 03. - 21:35, Darth Cupsy írta:

Milyen farkasos filmben? Mi a címe? Egyébként van egy Unknown(Ismeretlen férfi) című filmje az is jó :)

Ha jól emlékszem, The Grey a címe. És valóban, az Unknown is jó film!

Hozzászólás ideje:
  2014. 10. 03. - 13:05, csoli1138 írta:

Interstellar:

Átnéztem a Cinema City honlapját és a jön szekcióban nincs benne a film, pedig egy szűk hónap van csak a premierig.

Tud valaki valamit? Ezt a filmet is bukom Baranyában?

A héten nyitott újra az Uránia :) Hogy konkrétan az Interstellar lesz-e azt nem tudom, de a Majmok bolygója már műsoron van :)

Hozzászólás ideje:
  2014. 10. 04. - 6:30, Darth Krande írta:

A héten nyitott újra az Uránia :) Hogy konkrétan az Interstellar lesz-e azt nem tudom, de a Majmok bolygója már műsoron van :)

Köszönöm, igen ezt tudtam. Remélem menni fog ott, szerettem azt a mozit nagyon.

De normálisak a Cinema City-ék, hogy ilyeneket hagynak ki? Bezzeg a Szexvideót, meg Herkulest meg Maja a méhecskét azt nyomják...

Hozzászólás ideje:
  2014. 10. 04. - 23:04, Wilde írta:

Kinberg megerősítette, hogy a Deadpool film az X-Men univerzumban játszódik majd...

Ennek annyira nem örülök, mert így biztos vissza fognak venni a karakterből (még a PG-13-on túl is), hogy összeilleszthető legyen az X-men filmekkel :para:

Hozzászólás ideje:
  2014. 10. 04. - 15:27, csoli1138 írta:

Köszönöm, igen ezt tudtam. Remélem menni fog ott, szerettem azt a mozit nagyon.

De normálisak a Cinema City-ék, hogy ilyeneket hagynak ki? Bezzeg a Szexvideót, meg Herkulest meg Maja a méhecskét azt nyomják...

Van valakinek infója, hogy kik voltak a star wars jelmezesek a megnyitón?

Hozzászólás ideje:

Megnéztem az Obliviont. Lehet, hogy nem egy nagy sztori, de azon túl egész jól összerakták a filmet, szóval tetszett. Nagyon jópofa volt már képek alapján is a helikopter, de mozgásban látva szinte belezúgtam. A zene sokat dobott a hangulaton, és annak külön örültem,

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2014. 10. 05. - 18:50, A pécsi írta:

Van valakinek infója, hogy kik voltak a star wars jelmezesek a megnyitón?

Lövésem sincs..A nejem épp továbbképzésen volt Pécsen a belvárosban azokon a napokon és készült rá, hogy ebédszünetben elcsípi őket egy fényképre, de nem jött össze.

Érdekes: egy új felső valahogy összejött ennek ellenére az ebédszünetben! :angry:

Hozzászólás ideje:

A Holnap Határa:

Nekem nagyon tetszett, Cruise ütött, na meg Bill Paxton a katonaszerepben. A történet jól összeállt mindig pont annyira vitték előre a filmet amennyire kellett. A poénokon szakadtam.

X-MEN: Az eljövendő múlt napjai.

Nálam vitathatatlanul a legjobb x-men-film az összes közül. Főleg az érzelmessége miatt. Bár kevés akció volt végig lebilincselt, lekötött. Jackman szokás szerint zseniális volt Wolverine szerepében.

Hozzászólás ideje:

Holnap határa

Hozzászólás ideje:
  2014. 10. 07. - 8:07, csoli1138 írta:

Lövésem sincs..A nejem épp továbbképzésen volt Pécsen a belvárosban azokon a napokon és készült rá, hogy ebédszünetben elcsípi őket egy fényképre, de nem jött össze.

Érdekes: egy új felső valahogy összejött ennek ellenére az ebédszünetben! :angry:

Hát már csak ilyenek a lányok, asszonyok. Nekem vannak jelmezes ismerőseim Pesten, szerintem ők voltak, de például vannak helyi ( Pécs, Baranya????) jelmezesek is. Annak idején amikor a kinect Star Warst promotálták a pécs plázában, az Euronics-ban egy kedves házaspárral találkoztam rohamosztagos jelmezben. Ök helyiek voltak, máig bánom hogy nem tudtunk összefutni azóta.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2014. 10. 07. - 17:16, Frenkie írta:

A Holnap Határa:

Nekem nagyon tetszett, Cruise ütött, na meg Bill Paxton a katonaszerepben. A történet jól összeállt mindig pont annyira vitték előre a filmet amennyire kellett. A poénokon szakadtam.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Edge of...:

Addig rágtátok ezt a miért kellett Cage-nek frontra menni dolgot, hogy bennem is felmerült egy kérdés.

Ha Ő a háború egyik reklámarca a médiában, hogyhogy sem Farrel főtörzs, sem a J-rajból valaki, sem Rita nem ismerte fel? :yeah:

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.