Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

De az azért ugye megvan, hogy Vasember a Bosszúállók legfőbb ellensége, csak senki sem veszi észre. Mert hát...

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 08. - 14:39, JakeSully írta:

Remélem most mindenki izgalomban jön!

Én tutira nem. Felőlem akár örökké ülhetnének Jimmy-ék a témán. Már az első eresztés bemutatóját követő néhány hónap alatt kihűlt nálam a dolog. Azt is csodálom hogy pár percet nézek belőle ha valamelyik adón véletlenül elkapom.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Pont ez a jó a CA:CW-ban, hogy egyik tábornak sincs igaza. Stark és Rogers ellen is lehet felhozni bőven érveket.

Ennek ellenére én még mindig "Team Iron Man" vagyok. Tony a saját bőrén tapasztalta meg, és látta be, milyen az ha extrém képességű egyének a saját szakállukra hoznak rossz döntést, még ha a döntés a jó érdekében történt is. Steve ennek ellenére nem tanult abból, és továbbra is az érzelmeire hagyatkozik.

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 08. - 18:12, Dzséjt írta:

Rogers amúgy már tett olyat, amivel jól kib*szott a Földdel.

Felesleges gúnyolódni. Nem áll jól neked. Gondold át még egyszer a történteket a filmben aztán ha lehigaddtál lehet róla diskurálni. Kezdheted Bucky tetteinek vizsgálatával.

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 08. - 21:29, Nabopolasszar írta:

Pont ez a jó a CA:CW-ban, hogy egyik tábornak sincs igaza. Stark és Rogers ellen is lehet felhozni bőven érveket.

Erre utaltam én is. Mindkettejük mellett szóltak érvek pro és kontra.

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 08. - 19:26, Dzséjt írta:

De az azért ugye megvan, hogy Vasember a Bosszúállók legfőbb ellensége, csak senki sem veszi észre. Mert hát...

Ez is szép csokor! Bár az okok azért sok esetben firtathatóak!

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 08. - 22:37, Darth Sky írta:

Erre utaltam én is. Mindkettejük mellett szóltak érvek pro és kontra.

Frenkie, ne csak azt nézd, hogy mi volt a filmben, hanem azt is hogy az adott körülmények között mi is történhetett volna.

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 08. - 22:18, Frenkie írta:

Felesleges gúnyolódni. Nem áll jól neked. Gondold át még egyszer a történteket a filmben aztán ha lehigaddtál lehet róla diskurálni. Kezdheted Bucky tetteinek vizsgálatával.

Én már nagyon sokszor átgondoltam a történteket, és nagyon nyugodt is vagyok. De te elfelejtettél néhány apróságot hozzácsapni az írásodhoz, ami alapból ellehetetleníti a diskurzust. Úgy hívják ezeket, hogy érvek. Miért egy halálra érdemes vadbarom Stark? No okfejtés. Miért kéne Bucky-t felmenteni a tettei alól? No okfejtés. Miért van Rogersnek igaza? No okfejtés. Bocsi, de úgy nincs értelme diskurálni, hogy az egyik fél nem fejti ki az álláspontját érdemben, csak leírja az első gondolatait, aztán csók, én meg fogadjam el, mert csak.

2016. 09. 09. - 7:58, Nabopolasszar írta:

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 09. - 12:50, Dzséjt írta:

Én már nagyon sokszor átgondoltam a történteket, és nagyon nyugodt is vagyok. De te elfelejtettél néhány apróságot hozzácsapni az írásodhoz, ami alapból ellehetetleníti a diskurzust. Úgy hívják ezeket, hogy érvek. Miért egy halálra érdemes vadbarom Stark? No okfejtés. Miért kéne Bucky-t felmenteni a tettei alól? No okfejtés. Miért van Rogersnek igaza? No okfejtés. Bocsi, de úgy nincs értelme diskurálni, hogy az egyik fél nem fejti ki az álláspontját érdemben, csak leírja az első gondolatait, aztán csók, én meg fogadjam el, mert csak.

Hozzászólás ideje:

Civil War

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2016. 09. 09. - 17:22, Fulcrum írta:

Géza nem rossz filmet csinált.

2016. 09. 09. - 20:04, MissKarrde írta:

Tetszetős a trailer.

Ígéretes író/rendező ez a Géza gyerek. Nem tartom kizártnak hogy valamikor rendezői és/vagy önálló írói Oszkárt fog kapni.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

X-men - Apokalipszis:

Mintha egy kicsit nehezen állt volna össze, de végül nagyon összeállt!

Önmagával is, és legfőbb, hogy a korábbi filmekkel is. Nem tudom, hogy ezt Brian Synger-nek köszönhetjük-e, de remek volt.

A cameo is ütős volt. A szereplők is jól játszottak. Mondjuk a CGI orgia szembetűnő volt. Az alkalmazása messze nem olyan finom, mint ep7-é volt.

A szereplők közül nem a játékával, de kinézetével kapcsolatban: Sophie Turner egy kicsit jobban is hasonlíthatna Famke Janssen-re..

Tehát az immár összekevert idővonal ellenére jó működik az X-széria! :clap:

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 11. - 7:26, csoli1138 írta:

X-men - Apokalipszis:

Sok helyen brutális utálatnak örvend ez a film, de nekem is tetszett. Korábban írtam is itt róla egy hosszabb szösszenetet. Sajnálom, hogy a gondolati tartalmasság fokozatosan kikopik ebből a szériából, de valószínűleg valamit fel kellett áldozni a pozitív változásokért. Az új X-Men széria már más filmeket jelent, van amiben jobb, van amiben rosszabb. Azt az egyet nem értem, hogy akik akkora lendülettel húzzák le az új részt, azok közül miért is tetszett olyan sokaknak pl. bármelyik Bosszúállók rész.

A szereplők közül nem a játékával, de kinézetével kapcsolatban: Sophie Turner egy kicsit jobban is hasonlíthatna Famke Janssen-re..

Igen, ott szerintem eléggé félrement a casting.

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 11. - 9:27, pb69 írta:

Sok helyen brutális utálatnak örvend ez a film, de nekem is tetszett. Korábban írtam is itt róla egy hosszabb szösszenetet. Sajnálom, hogy a gondolati tartalmasság fokozatosan kikopik ebből a szériából, de valószínűleg valamit fel kellett áldozni a pozitív változásokért. Az új X-Men széria már más filmeket jelent, van amiben jobb, van amiben rosszabb. Azt az egyet nem értem, hogy akik akkora lendülettel húzzák le az új részt, azok közül miért is tetszett olyan sokaknak pl. bármelyik Bosszúállók rész.

Én abszolúte szűz voltam a kérdésben. Teljesen spoilermentesen, kritikák olvasata nélkül néztem meg és írtam meg a hsz-t is.

Szóval érdekes infó, amit írsz.

Hozzászólás ideje:

X-Men: Apokalipszis

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 11. - 14:17, Wilde írta:

X-Men: Apokalipszis

Hozzászólás ideje:

X-men - Apokalipszis:

Önmagával is, és legfőbb, hogy a korábbi filmekkel is. Nem tudom, hogy ezt Brian Synger-nek köszönhetjük-e, de remek volt.

A cameo is ütős volt. A szereplők is jól játszottak. Mondjuk a CGI orgia szembetűnő volt. Az alkalmazása messze nem olyan finom, mint ep7-é volt.

Tehát az immár összekevert idővonal ellenére jó működik az X-széria! :clap:

Nálam az év egyik legnagyobb élménye volt a film.

Hozzászólás ideje:

Warcraft

A játékokkal sosem játszottam, miután a stratégiai játékokat ki nem állhatom, de a filmre kíváncsi voltam. Egyáltalán nem volt ez rossz, a lehúzó vélemények miatt sokkal gyengébbre számítottam. Látványos két órás kikapcsolódás egy (számomra eddig viszonylag ismeretlen) fantasy világban. Nem mondom, hogy hibátlan, de bőven szórakoztató. A karakterek közül a fél-ork csaj volt a legkiemelkedőbb,

A sztori viszonylag egyszerű, de ezzel nincs baj, nem kell mindent agyonbonyolítani. Sok kérdésre nem kaptunk választ, de "A kezdetek" magyar alcím arra utal, hogy folytatást akarnak, ezek után pedig nem is vártam el, hogy mindent azonnal megmagyarázzanak. Egy ekkora világot eleve nem lehet két órában normálisan kibontani. A CGI szépen kidolgozott, igényes, nem éreztem "műanyagnak", csak mert olykor szembetűnően eltért az e világi sablonoktól. A zenével sem volt semmi probléma. A vége után csak egyetlen zavaró kérdés merült fel bennem: mitől is olyan rossz ez a film? Nem egy korszakalkotó kategória (mégis ki várja azt minden egyes filmtől), de teljesen korrekt alkotás. Lényeg a lényeg, nekem bejött, remélem folytatják.

Hozzászólás ideje:

Nagyon kapkod. Nincs idő bemutatni rendesen semmit, hanem inkább 10 percenként a képünkbe vágnak egy expozíciót. A jelenetek sokszor mindenféle építkezés nélkül lettek egymásra dobálva. Ragnaron és Durotánon kívül nem ismerünk meg senkit, ami az embereknél nem is akkora baj (mert ott legalább külsőre könnyű megkülönböztetni őke), de az orkoknál és össze vissza kevertem, hogy ki kicsoda. Nekem főleg ezek voltak a problémáim a filmmel.

Hozzászólás ideje:

Közben megnéztem a Zootropolist. Amellett, hogy felhőtlenül szórakoztam, megvolt az a plusz mondanivaló is, ami miatt nálam a legnagyobbak közé emelkedik. Remélem minél többen felfogják végre, hogy a gyűlölet nem pálya. :clap: 10/10!

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 11. - 18:57, Nabopolasszar írta:

Nagyon kapkod. Nincs idő bemutatni rendesen semmit, hanem inkább 10 percenként a képünkbe vágnak egy expozíciót. A jelenetek sokszor mindenféle építkezés nélkül lettek egymásra dobálva. Ragnaron és Durotánon kívül nem ismerünk meg senkit, ami az embereknél nem is akkora baj (mert ott legalább külsőre könnyű megkülönböztetni őke), de az orkoknál és össze vissza kevertem, hogy ki kicsoda. Nekem főleg ezek voltak a problémáim a filmmel.

Mármint Lothar? Bár a Vikings után nekem is Ragnar marad. :P

A fontosabb orkok (Gul'dan, Blackhand, Orgrim, Durotan) külső megkülönböztetése szerintem működött, én legalábbis nem kavarodtam össze.

Az általad említett két karakter mellett Garona is kapott bőven játékidőt (ezáltal a többieknél valamelyest jobban megismerhettük), de Khadgarral és Medivh-vel is próbáltak kezdeni valamit, több-kevesebb sikerrel. Amennyiben ez egy nagyobb szabású világépítés első filmje volt, nekem nincs komolyabb hiányérzetem.

Hozzászólás ideje:
  2016. 09. 11. - 21:48, Darth Sky írta:

Mármint Lothar? Bár a Vikings után nekem is Ragnar marad. :P

Mivel itt is kb. ugyanazt a szerepet játszotta, ezért nem is vesződtem a nevének a kiguglizásával :P

Gamorával igazad van, de Khadgarról sem tudunk meg olyan sokmindent, és sokszor csak azért van a vásznon, hogy lehessen kin röhögni, de neki tényleg van valamicske íve. Medivhről meg tudjuk, hogy ő az őrző, és a végén feltörik belőle valami, de kb. ennyi.

A nagyobb szabású világépítésről meg annyit, hogy a box-officet ellátva nagyon csodálkoznék, ha lenne folytatás. Sajnos nem egy jó filmet kaptunk, hanem egy jó alapozót, csak az a különbség, hogy a jó alapozó nem biztos, hogy becsalja az embereket a moziba...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.