MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. http://www.origo.hu/filmklub/20180717-timotheechalametlehetadunefoszereploje.html Kedvenc széria, kedvenc rendező, kedvenc színész, mi kell még??? Ok, utóbbi nem 100%, de baromira remélem, amúgy a cikk nem teljesen pontos, de ez most kit izgat? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Villeneuve-től minden jöhet, ez engem is érdekel! Nekem amúgy a Lynch féle agymenés a kedvencem, de ez változhat, változni fog. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. 2018. 07. 16. - 19:16, JakeSully írta: Nathan Fillionnal ès Stephen Lang mint Sully Uncharted film! Simán f*sza lenne nagyfilmben. Bár Fillion kicsit már öregecske, de egy kis edzéssel egy öregebb Nate-t simán eljátszhatna. Lang meg echte Sully. 1 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Nekem is tetszett a film, gondoltam rá, hogy elolvasom a könyvet is. Csak nekem még van előtte hajaj, nem tudom, mennyi más olvasnivaló, de észben tartom. Én most előrébb veszem, mert kíváncsi vagyok, hogy mindez hogyan működik könyvben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Villeneuve-től minden jöhet, ez engem is érdekel! Nekem amúgy a Lynch féle agymenés a kedvencem, de ez változhat, változni fog. Szerintem meg borzasztó volt az a film, szóval most nagyon bizakodó vagyok egy valóban jó adaptáció irányában 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Én most előrébb veszem, mert kíváncsi vagyok, hogy mindez hogyan működik könyvben. Majd írd meg, hogy tetszett, és annak függvényében lehet, hogy én is előrébb veszem Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. Hozzászólás ideje: 2018. Július 17. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Most már csak a könyvet kell elolvasnom, de azt még megelőzi Perszepolisz felemelkedése. Akkor nem kell sokat várnod a RPO-ra, mert a Perszepolisz nagyon olvasatja magát 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. (szerkesztve) Godzilla: King of the Monsters Comic-Con teaser: Szerkesztve: 2018. Július 19. - RacerX Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. És ezért a sok kreativitásért valaki pénzt kapott? Én meg pont tegnap néztem meg az első részt. Másodszorra már nem tetszett annyira, mint elsőre (keveset mutatják Godzót, na, a harc közte és a MUTO-k között sem nagy cucc, pláne a Pacific Rim után), de azért várom a folytatást. Végül is ott már néhány klasszikus monszta is tiszteletét teszi. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. 2018. 07. 17. - 15:25, Dzséjt írta: Ready Player One Örülök, hogy másnak is ennyire bejött. Spielberg tényleg újra ráállhattna a látványfilmekre. 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. A Ready Player One nagyon szórakoztató volt. Ezzel együtt pótoltam a The Post című filmjét is valamelyik héten. Az első felét eléggé untam, de a második fele élvezetes volt a kiszámíthatósága ellenére. Szóval inkább RPO-féle filmeket készítsen 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. RPO: Mekkora lenne már a valóságban egy olyan Oasis ami az SW galaxisát tárná elénk, szigorú Roleplayinggel vagyis a külvilági témák kerülésével. Azt hiszem infúzióra is köttetném magam egy WC felett azonnal 2 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Úgy tűnik indiai barátunk klassz muvit hozott össze. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Ez az unbreakable és a split összegyúrt folytatása? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ez az unbreakable és a split összegyúrt folytatása? Igen. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. (szerkesztve) Nagyon bejön a Glass trailere, remélem, jó film lesz, abszolút várós. Ody, szerintem nem szimplán folytatás, valószínűleg nem véletlenül a harmadik fickó nevét kapta címként Szerkesztve: 2018. Július 21. - MissKarrde 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Engem is érdekel, bár anno az unbreakable nem fogott meg különösebben, a Splitet pedig nem láttam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Nekem tetszett az Unbreakable annak idején. A Splitet pedig pótold, jó film volt. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Nekem is bejövős mindkettő. A sebezhetetlent kicsit jobban bírom. Comic-Con poszter: 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Godzillánk is megjött. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Aztamocskos ez baromi jónak néz ki. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 4 perccel korábban, kudar írta: Aztamocskos ez baromi jónak néz ki. Első napon moziban nezos lesz nálam! Shazam előzetes. Ez is várós. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 9 perccel korábban, luke19 írta: Első napon moziban nezos lesz nálam! Shazam előzetes. Ez is várós. Shazam aranyos, de bízom ebben is. Ez alapján még kicsit hmm...gagyi...de mivel jövő áprilisban jön csak ezért gondolom ez még csak amolyan teaser féle, mert sokat nem mutatott. Nehéz összehasonlítani az aquaman trailerével. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 1 órával ezelőtt, kudar írta: Shazam aranyos, de bízom ebben is. Ez alapján még kicsit hmm...gagyi...de mivel jövő áprilisban jön csak ezért gondolom ez még csak amolyan teaser féle, mert sokat nem mutatott. Nehéz összehasonlítani az aquaman trailerével. Ennyit is várok tőle, egy aranyos filmet, jó poénokkal, ami az előzetes alapján meg is lesz. Mégis csak egy gyerekről van szó felnőtt testben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Godzilla: King of Moster - tetszik a trailer stílusa, a filmmel kapcsolatban pedig az apokaliptikus megközelítés. Ha ilyen megaszörnyek másznak elő, szerintem ez a legjobb megközelítés. Múltkor a Godzilla nézése közben nekem is az jutott eszembe, hogy ez lenne a jó irányvonal. Aquaman: rettentő mű és még rettentő mesterséges is. A DC-nél irányvonalnak szabták meg, hogy mindenről üvöltsön a CGI? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. 5 perccel korábban, Dzséjt írta: Aquaman: rettentő mű és még rettentő mesterséges is. Nekem az Avatar jutott róla eszembe. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem az Avatar jutott róla eszembe. Az jót vagy rosszat jelent? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. Szeretem az Avatart. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. Nem tudom, de nálam valamit a DC nagyon jól csinál, mert eddig minden előzetesük felkeltette az érdeklődésemet. A Marvel előzeteseknél meg mindig elmegy a kedvem. Az Aquaman nagyon jól néz ki. A Shazam kinézetével nem vagyok kibékülve, de a sztori érdekesnek és viccesnek néz ki. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. A hihetetlen család 2. Nagyot ütött A hihetetlen család második része. Nem gondoltam volna, hogy életem legnagyobb animációs film-élményét felnőttként fogom átélni (bár az is lehet, hogy a nosztalgia miatt van az egész). Alapvetően unom kissé, hogy mindenből rebootot meg folytatást csinálnak az utóbbi években, de az Incredibles pont olyan, aminek a folytatására mindig is vártam. Kedvelem az animációs filmeket, mindig is kedveltem, no meg a szuperhősös dolgokért is rajongok gyerekkorom óta, szóval emiatt A hihetetlen család mindig is közel állt a szívemhez. Ebben a részben inkább a gyerekek kerültek előtérbe - legfőképpen a kisbaba, Furi - aminek én nagyon örültem, hiszen rengeteg humoros pillanatot okoztak ők hárman. Emellett kiemelném, hogy nem az átlagos szupergonosz-klisé volt, hanem egy személy a háttérben mozgatta a szálakat. (Kicsit amúgy kiszámítható, hogy ki a gonosz, Spoiler viszont én azt hittem, hogy a csaj meg a fickó is csirkefogó, de csak a csaj volt az. ) És ez (a szupergonosz-klisé mellőzése) tette igazán egyedivé ezt a részt. No meg a humor, a látvány, az izgalom és a tempó is borzasztóan jó volt. Nem beszélve az új karakterekről, akik szerethetőek és egyediek voltak, hozzáadtak egyfajta pluszt a filmhez. Negatívumként annyit tudnék felhozni, hogy volt két olyan jelenet, amelyhez teljesen hasonlót már láthattunk az előző epizódban, és másodikra már nem voltak olyan érdekesek, viccesek. De ezt leszámítva zseniális film, minden korosztálynak bátran merem ajánlani. Ja, és Spoiler a végéből ítélve nagyon úgy fest, hogy kapunk harmadik részt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. Nem úgy volt hogy CCon lesz új Venom trailer is? vagy még lehet? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.