Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Doomsday rajzfilm nekem annyira nem jött be, valahogy sosem voltam oda DDért, de a Smallvilleben király volt. Mondjuk én is jobban megnéztem volna őt, vagy Brainiac-et az új filmben mint megint Zod-ot...őt már úúúúgy unom. De nem volt annyiszor, mint Luthor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. A Disney szinkronok valóban nagyon jók, ami most így kapásból eszembe jut, az a Szépség és a Szörny, amiben még a dalokat is pazarul lefordították. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Depp Jani kézenfekvő választás lehetett ehhez a múvihoz. Gondolom teljesen rákapott már a rumra és a karibi helyszínekre http://www.youtube.com/watch?v=BEqaYN8Rok4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Igen, a folyton változó hangokkal és a harcásszal - hogy csak a leghihetetlenebb ferdítést írjam az ezeregy elfordításból - valóban a sorozaté a jobb, nem a film legalább az ep2-3-hoz hű szinkronja. Hát nekem az baromira nem jön be a filmben, hogy eleinte Anakin és Ahsoka olyan hanghordozással beszél, mint egy 10 éves gyerek. A sorozatban ennek legalább nincs nyoma. Félrefordítások egyébként a mozifilmekben is vannak. Viszont az is igaz, hogy a TCW mozi szinkronizálására jóval több idő volt, mint a sorozat egy-egy epizódjára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Amikor a rajzfilmet láttam, még azt sem tudtam, kicsoda az a Chuck Bartowski, így nem kerestem ismerős dolgokat. De ezt igazán könnyű pótolni, és meg is teszem. Amikor elhatároztam, hogy meg kellene nézni, még én sem Aztán mostanában megnéztem. Ami még nagy elmaradásom, az a Fel!. Nagyon érdekelt, de még mindig nem láttam. Depp Jani kézenfekvő választás lehetett ehhez a múvihoz. Gondolom teljesen rákapott már a rumra és a karibi helyszínekre Az előző ehhez kapcsolódó agymenésben is ő játszott, évek óta olvasom (lehet annak már vagy 5 éve is), hogy egyszer csak megcsinálják ezt a Rum diaryt. Úgy látszik, végre sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Az előző ehhez kapcsolódó agymenésben is ő játszott Asszem a félős-rettegős Las Vegas-osról van szó. Épp délelőtt olvastam hogy annak köze van a rumoshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Rango Egy szó: fantasztikus! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Asszem a félős-rettegős Las Vegas-osról van szó. Épp délelőtt olvastam hogy annak köze van a rumoshoz. Mindkettő eredetije könyvben Hunter S.Thompson újságíró műve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. A Disney szinkronok valóban nagyon jók, ami most így kapásból eszembe jut, az a Szépség és a Szörny, amiben még a dalokat is pazarul lefordították. Igaz, és a másik ilyen gyöngyszem a "régi" klasszikusok közül az Aladdin. Amikor elhatároztam, hogy meg kellene nézni, még én sem Aztán mostanában megnéztem. Ami még nagy elmaradásom, az a Fel!. Nagyon érdekelt, de még mindig nem láttam. A Fel!-t még én sem láttam, de valahogy nem is nagyon akartam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Mindkettő eredetije könyvben Hunter S.Thompson újságíró műve. A másik film címével együtt nagyjából ez is kiderült délelőtt. Egyedül a manusz foglalkozása új infó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 26. Igaz, és a másik ilyen gyöngyszem a "régi" klasszikusok közül az Aladdin. Nagy kedvenc volt nálunk régen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Hohóóó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Förtelmes főnökök Kb. a negyvenedik perctől pörgettem... nagyon nem jött be. Az meg életszerű volt, hogy egy nimfomán fogorvost, aki ráadásul nagyon jól néz ki, visszautasít egy fickó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Egy kis kedélyborzolás. "Jelenleg Justin Lin melegíti a Terminator ötödik részének a rendezői székét, a Moviehole oldalnak sikerült beszélnie az úriemberrel, akinek abszolút nem tetszett, hogy a T3-ban Sarah Connort egyszerűen csak kiírták a történetből, szóval elképzelhető, hogy vissza fogják hozni. "Sarah Connornak nagy szerepe van ebben a franchise-ban. Eléggé meglepő volt, ahogyan a harmadik részben csak úgy....egy mondatban volt szó róla és ezzel le is tudták." - mondta Lin, aki örvendetesnek tartja, hogy a sztoriban rendelkezésére áll az időutazás lehetősége. Meg lehet tenni, hogy figyelembe veszi az eddigi történéseket, de lehetőség van arra, hogy egy teljesen új idősíkot hozzon létre. A rendező szeretné helyrehozni az utóbbi két rész hibáit. Egyelőre még nincs forgatókönyv, ráadásul először a Halálos iramban hatodik részére koncentrál, ami 2013-ban száguld be a mozikba." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. http://www.youtube.com/watch?v=TxwWYJUnDn0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Förtelmes főnökök Felirat még sehol, a végén még moziban nézem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 27. Rango Nem volt akkora durranás mint amire számítottam volna, de egy-két beszóláson jót röhögtem. Az animáció viszont első osztályú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Azt sajnálom, hogy az Igazság Ligája még nem áll olyan szinten, mint a Bosszú Angyalai. Nagyon szeretem a szuperhősös filmeket, így az egyik szemem sír a másik nevet. Remélem jövőre vagy utána, beindulnak a DC-nél is dolgok! Nagyon jó lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Prometheus-os járgány plusz járgányemelő (vagy mifene) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. A járgány egész jó, hasonlít kicsit az APC-re az Aliensből (érdekesség: eredendően azt is nyolckerekűre tervezték). Az alsó képen viszont szerintem a Prometheus leszállótalpa van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. A járgány egész jó, hasonlít kicsit az APC-re az Aliensből (érdekesség: eredendően azt is nyolckerekűre tervezték).Akkor épp ideje volt már egy nyolckerekű járgányt is csinálni. Az alsó képen viszont szerintem a Prometheus leszállótalpa van. Valami olyasmi úrhajócucc lehet. Az űrben lebegős kép jobb oldalán láttam még ahhoz hasonlót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 28. Valami olyasmi úrhajócucc lehet. Az űrben lebegős kép jobb oldalán láttam még ahhoz hasonlót. Jaja, én is amiatt gondolom, hogy ez a hajó talpa lehet. Mintha azon is ilyesmit (vagy pont ezt?) láttuk volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Az alapjául szolgáló "Az éhezők viadala" regényt nem ismerem de a filmet lehet hogy megnézem. "Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal – számára a túlélés a mindennapok része. Ha győzni akar, olyan döntéseket kell hoznia, ahol az életösztön szembe kerül az emberséggel, az élet pedig a szerelemmel." Jaja, én is amiatt gondolom, hogy ez a hajó talpa lehet. Mintha azon is ilyesmit (vagy pont ezt?) láttuk volna. Jó lenne ha magáról a Prometheus-ról is feldobnának majd egy képet mert így szinte sehogy se tudom elképzelni hogy milyen pozícióban is lehet azon a képen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 29. Rio Nagyon aranyos kis film, bájos és kedves nem utolsósorban szórakoztató. Nagyon sokat nevettem a poénokon, hatalmas beszólások vannak benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Rio Nagyon aranyos kis film, bájos és kedves nem utolsósorban szórakoztató. Nagyon sokat nevettem a poénokon, hatalmas beszólások vannak benne. A mostanság megnézett három animációs filmből ez a legviccesebb, bár nekem ez tetszett a legkevésbé a Rango és az Anyát a Marsra után. Ennek ellenére aranyos film volt, jó poénokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Rio Jópofa volt, szerethető rajzfilm. Viszont eddig valahogy a Sárkányost egyik se tudta lekörözni. Nálam az a favorit Ezt az Anyát a Marsra érdemes megnézni? Túlzóak a lehúzások róla? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Rio Jópofa volt, szerethető rajzfilm. Viszont eddig valahogy a Sárkányost egyik se tudta lekörözni. Nálam az a favorit Ezt az Anyát a Marsra érdemes megnézni? Túlzóak a lehúzások róla? Nálam is az Így neveld a sárkányod a favorit, remek mese. Szerintem érdemes megnézni a Marsosat. Az sem éppen nevettetős, de bájos és látványos. Nekem tetszett. Jobban, mint a Rango. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megnéztem a Frászkarika című filmet, ugyan az eredetit nem láttam, viszont ez a remake nekem bejött. Főleg David Tannent Vincent szerepében. Hát valami fergeseteset alakított a filmben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Megnézte, a Faster című "akció" filmet. Ritka unalmas egy film. Altatónak kiváló! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.