Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megmondom őszintén hogy velem is Brosnan szerettete meg a Bond filmeket még 7 éves koromban. Hogy úgy mondjam az ő Bond filmjein nőttem fel, így nekem ő a kedvenc, persze Craig se semmi. A Brosnan elötti Bond filmeket viszont sajna még nem láttam, majd igyekszem azokat is behozni, de most inkább a régebbi horror filmekre (mint az Élőhalotak éjszakája, A dolog, Kedvencek temetője stb) fókuszálok. Mivel '86-os vagyok így persze én is Brosnan-nel ismertem meg Bondot. Sőt akkor még tetszett is... de utána ahogy megnéztem a Connery-s filmeket, olvastam az '50-es években írt regényeket... megértettem, h ki az igazi Bond. Amitől a producer család jó ideje lekanyarodott, és most ismét visszatért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Az új Bond-filmnek elég illusztris a stábja eddig. Csak pár Bond-filmet láttam, szóval nem vagyon nagy nézője. A legutóbbihoz volt szerencsétlenségem, szerintem is borzalom, totál elvette a kedvem az egész szériától egy időre. Amit várok, az a Hobbit és az új Batman, más hirtelen nem jut eszembe, ami jövőre jön. Ha pedig nem új filmről van szó, akkor TPM 3D Na igen, ha nem új film, akkor Baljós árnyak 3D áll az első helyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. új illusztráció a most készülő Riddick-múvihoz: Diesel állítása szerint R-es besorolású lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. (szerkesztve) Nemsokára láthatjuk majd a The Avengers című filmet. Ebben az szövetségben nem kellene szerepelnie Pókember-nek is? Szerkesztve: 2011. Szeptember 4. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Nemsokára láthatjuk majd a The Avengers című filmet. Ebben az szövetségben nem kellene szerepelnie Pókember-nek is? A Pókember filmes jogai a Sonynál vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Nemsokára láthatjuk majd a The Avengers című filmet. Ebben az szövetségben nem kellene szerepelnie Pókember-nek is? Nem, mivel Pókember nem tagja az eredeti csapatnak, csak a Bosszú angyalai felbomlása után létrejövő Új Bosszú Angyalai nevű formációban kap helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Aki megnevezi az összeset kap egy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Eltolódott a Wolverine forgatása, így Rozsomák csak 2013-ban jön újra a mozikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. A majmok bolygója - Lázadás 9/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. http://www.youtube.com/watch?v=V7B__KkLCLM&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 10. interjú a Thelomeris rendezőjével Szakácsi Sándorról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Asszem ez a jelenet fontos szerepet fog betölteni Batmanusék háza táján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. interjú a Thelomeris rendezőjével Szakácsi Sándorról Kemény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. (szerkesztve) Én a halála utáni egyik megemlékezésben leadott, Cella című egyszemélyes börtöndrámából való részleteket keményebbnek találtam. Sajnos olyan volt mintha direkt neki találták volna ki azt a darabot. Szerintem a Thelomeris hasonló érzést fog előidézni mint az az előadás. Szerkesztve: 2011. Szeptember 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hanna Csalódás. Nem ezt vártam. Egy lebutított, művészeskedő lázálom volt. Pedig a nyerssége és a durvasága megvolt. Kár érte. A negatív karakterek egyszerűen nevetségesek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Hanna Csalódás. Nem ezt vártam. Egy lebutított, művészeskedő lázálom volt. Pedig a nyerssége és a durvasága megvolt. Kár érte. A negatív karakterek egyszerűen nevetségesek voltak. Ez a "Hanna a gyilkos természet"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 11. Ez a "Hanna a gyilkos természet"? Aha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Ez a "Hanna a gyilkos természet"? Én is láttam pár hónapja. Nem fogalmaznék ennyire nyersen, mint Oldie, de nekem sem jött be. Elhibázott volt a zene (ennyire rossz filmzenét nem is tudom, hogy mikor hallottam utoljára, már ha hallottam egyáltalán), a tempó és kb. az utolsó negyed nagyon átment valami paródiaféleségbe. Hirtelen jobb szót nem találok rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Én is tegnap este néztem meg, de nem is vettem rá az erőt, hogy írjak róla, annyira uncsi volt. Ha ezt összevágják, 90 percbe, még élvezhetőbb lett volna, de így nagyon vontatott volt, és annyira értelmét sem láttam. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megnéztem a Végső állomás 5-öt. 4. rész után már temettem a sorozatot de az utolsó rész még durrantott 1 nagyot. Főleg a vége ami nagyon tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizek: ha nem is olyan jó, mint a Fekete Gyöngy átka, sorban ez következik utána. Jó sztori, kellően humoros és kalandos, és a három legjobb szereplőt hozták át az első három részből (na jó, Jacket számítva négy ). Barbossa még mindig a legjobb karakter, akárki akármit mond. Jack továbbra is egy ütődött zseni, és természetesen hű barátja, Gibbs sem csúfolja meg magát, talán csak a rumfogyasztást minimalizálta. Will és Elizabeth egyáltalán nem hiányoztak, ellenben a Fekete Gyöngy "hiánya" nem hagyott hidegen, de hát kell valamit a következő rész(ek)re is hagyni. A stáblista utáni jelenet viszont ebben a legjobb. Szegény Jack, rá fog járni a rúd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. A stáblista utáni jelenet viszont ebben a legjobb. Szegény Jack, rá fog járni a rúd. Nagyot nevettem rajta, érdemes volt megvárni, bár a barátnőm a moziajtóban várt meg, mert nem bírt tovább ülni a stáblista alatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Jaj de nagyon várom a MESTERT újra látni. Ilyen aranyos és vicces figurát szerintem már sosem fognak kitalálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Jövőre jön a Top Gun 3D-s változat a mozikba A minap levetítették ezt a négy perces jelenetet: http://www.youtube.com/watch?v=V8rZWw9HE7o Micsoda nosztalgiafeeling lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Jaj de nagyon várom a MESTERT újra látni. Ilyen aranyos és vicces figurát szerintem már sosem fognak kitalálni. Nagyon nagy ez a poszter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Félelmetes kalóz lehet ez a Captain Scrat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Félelmetes kalóz lehet ez a Captain Scrat. A kis makk vagy mi, a háttérben mindent elmond a frenchise- ról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. A kis makk vagy mi, a háttérben mindent elmond a frenchise- ról. Kár hogy azt nem tudja elmondani hogy az a kis fazon hogyhogy nem halt még éhen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Nagyon nagy ez a poszter. Szerintem is Mindjárt kedvet is kaptam megnézni egy részt, pl. amit még nem láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.