Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

- There's one other name you might know me by... Chris Pratt.

- Who?

- Chris Pratt, man....legendary actor? Aw, forget it.

:D

MLPupPy.gif

:D

Hozzászólás ideje:

Natalie bekeményít

Hoppá :D

Oda meg vissza lehet a filmtől a mázlistája. :D

Hozzászólás ideje:

Jézusom! Mi ez? Star Wars a vadnyugaton? Owen bácsi meghúzza Padmét erre jön Obi-Wan bosszút állni? :lol:

Padmé és Owen bácsi régebben egy pár voltak így valószínű hogy sor került egy kis meghúzásra. Aztán valamikor Padmé összeállt egy másik pacákkal akit egy napon a bandafőnök Obi-Wan lepuffantott és a sikertelen akció után továbbra is ki akar nyírni. Ekkor Padmé a familiáját féltve elhívja Owen bácsit hogy segítsen elintézni Obi-t és a bandáját. Plusz Padmének valamikor még Obi-ékoz is volt valami köze.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A következő Star Wars és a Warcraft rendezője egymásnak esett twitteren.

Duncan Jones Vs Rian Johnson

http://geekz.444.hu/2015/10/22/a-kovetkezo-star-wars-es-a-warcraft-rendezoje-egymasnak-esett-twitteren

Hát ez elég érdekes. A vége alapján, olyan mintha csak jóbaráti beszológatás lett volna, de menetközben a Warcraft rendező Duncan Jones -akit egyébként csipek és követek is- néha mintha túlságosan be akart volna szólni és van egy-két odamondás, amiben sokkal több a beszólás mint a poén. Nem elfogultságból de Rian Johnson odamondásai sokkal elegánsabbak, bár nem hiszem hogy azokra is szükség volt. Vajon ismerik egymást személyesen? Mert akkor elhiszem, hogy csak vicceltek.

Hozzászólás ideje:

Hoppá :D

Ez biztsos annak apropóján született, hogy tegnap volt a dátum, ahová a jövőbe mennek Marty-ék a 2. részben!

Natalie bekeményít

Erről már hallottam, érdekel!

Hozzászólás ideje:

Ez biztsos annak apropóján született, hogy tegnap volt a dátum, ahová a jövőbe mennek Marty-ék a 2. részben!

Tényleg? :D A kép alatt pár hsz-t ennek a dátumnak szenteltünk.

Hozzászólás ideje:

Ezekre igazán emlékezhettem volna. Mindenesetre lecsekkoltam őket.

Milyen különc ez a Star Wars. :D

A WB logót a Village Roadshow Pictures logója követi és csak azután peregnek a címet megjelenítő kódok.

A Tommorowland-ben elég komoly Disney Logó átalakulás van!

Egyébként eszembe juttatta, hogy a volt már máskor is. Biztos több van, de nekem most az egyik Karib kalóz film ugrik be, ahol egy kalózhajó úszik a palota mögött és lehet, hogy a legújabb részben meg kalóz zászló lobog a kastélyon? :hmm:

Tényleg? :D A kép alatt pár hsz-t ennek a dátumnak szenteltünk.

Hopszi! bocs..

Hozzászólás ideje:

Padmé és Owen bácsi régebben egy pár voltak így valószínű hogy sor került egy kis meghúzásra. Aztán valamikor Padmé összeállt egy másik pacákkal akit egy napon a bandafőnök Obi-Wan lepuffantott és a sikertelen akció után továbbra is ki akar nyírni. Ekkor Padmé a familiáját féltve elhívja Owen bácsit hogy segítsen elintézni Obi-t és a bandáját. Plusz Padmének valamikor még Obi-ékoz is volt valami köze.

Ilyennek kellett volna lennie a prequelnek. :lol:

Hozzászólás ideje:

A Tommorowland-ben elég komoly Disney Logó átalakulás van!

Egyébként eszembe juttatta, hogy a volt már máskor is. Biztos több van, de nekem most az egyik Karib kalóz film ugrik be, ahol egy kalózhajó úszik a palota mögött és lehet, hogy a legújabb részben meg kalóz zászló lobog a kastélyon? :hmm:

A kalózhajó és a kalóz zászlós kastély a negyedik rész elején kerül elő. Plusz még két delfin ugrik fel a vízből a kastély előtt.

Amúgy jó sok féle Disney logó van:

Ilyennek kellett volna lennie a prequelnek. :lol:

Az tuti. Egyből nem lett volna senki se PT-utáló. Mindenki oda meg vissza lett volna érte. :D

Hozzászólás ideje:

A kalózhajó és a kalóz zászlós kastély a negyedik rész elején kerül elő. Plusz még két delfin ugrik fel a vízből a kastély előtt.

Universal logó, Brüno! "Üniversal"! Csodàlatos!

Hozzászólás ideje:

Plusz még két delfin ugrik fel a vízből a kastély előtt.

Szerintem az két szirén ;) elvégre abban a filmben elég sok szirén szerepelt. Plusz lelassítva inkább sellőszerű lényeknek tűnnek, mint delfineknek

Hozzászólás ideje:

Szerintem az két szirén ;) elvégre abban a filmben elég sok szirén szerepelt. Plusz lelassítva inkább sellőszerű lényeknek tűnnek, mint delfineknek

Így van, sellők azok!

Hozzászólás ideje:

Nááá tudhattam volna hogy Disney-ék sellőknél alább nem adják. :D

Universal logó, Brüno! "Üniversal"! Csodlatos!

Közben azt is megsasoltam. Nekem nem igazán jött be.

Hozzászólás ideje:

Nááá tudhattam volna hogy Disney-ék sellőknél alább nem adják. :D

Közben azt is megsasoltam. Nekem nem igazán jött be.

A film, vagy a logó? Mert a film a maga nemében eszméletlen!

Hozzászólás ideje:

Ennek a 3/1 résznek is vannak jó jelenetei, de nagyon hullámzó az egész epizód, szóval összességében nem a legjobban sikerült darabja a sorozatnak. Tervezem, hogy az utolsót moziban nézem meg ennek ellenére :)

Hozzászólás ideje:

Ezek a Young Adult könyveken alapuló filmek nem éppen a filmek krémjei és eléggé egy kaptafára készülnek szerintem, az egyetlen ami tetszett eddig az Útvesztő, de abban is maga az útvesztő tette érdekessé a filmet, gyanítom annak hiányában a 2. rész sem valami nagy cucc(még nem láttam).

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.