Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Szegény Pratt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Kicsoda az a Chris Pratt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hát ez jópofa volt Megnyugodhat, hogy még nyugodtan sétálhat az utcán, mint közönséges járókelő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hát ez rohadt jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Kicsoda az a Chris Pratt? - There's one other name you might know me by... Chris Pratt. - Who? - Chris Pratt, man....legendary actor? Aw, forget it. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. No, ma egy Cápa 19 közös fórumos filmnézés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Jöhet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. - There's one other name you might know me by... Chris Pratt. - Who? - Chris Pratt, man....legendary actor? Aw, forget it. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. No, ma egy Cápa 19 közös fórumos filmnézés? Nem tudom a USA Today mai kiadását láttátok e, de megadták a módját. - http://www.gamestar.hu/vissza-a-jovobe-2-usa-today-cimlap.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Igen, kis változtatással azért (Dianat kihagyták kegyeleti okokból - ja most látom, ezt a cikk is írja). Biztos hosszú ideje készült erre már az USA Today. Egy érdekes Index-cikk a témában: Eláruljuk, miről szól valójában a Vissza a jövőbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hoppá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Natalie bekeményít Hoppá Oda meg vissza lehet a filmtől a mázlistája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Jézusom! Mi ez? Star Wars a vadnyugaton? Owen bácsi meghúzza Padmét erre jön Obi-Wan bosszút állni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. A következő Star Wars és a Warcraft rendezője egymásnak esett twitteren. Duncan Jones Vs Rian Johnson http://geekz.444.hu/2015/10/22/a-kovetkezo-star-wars-es-a-warcraft-rendezoje-egymasnak-esett-twitteren Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. (szerkesztve) Jézusom! Mi ez? Star Wars a vadnyugaton? Owen bácsi meghúzza Padmét erre jön Obi-Wan bosszút állni? Padmé és Owen bácsi régebben egy pár voltak így valószínű hogy sor került egy kis meghúzásra. Aztán valamikor Padmé összeállt egy másik pacákkal akit egy napon a bandafőnök Obi-Wan lepuffantott és a sikertelen akció után továbbra is ki akar nyírni. Ekkor Padmé a familiáját féltve elhívja Owen bácsit hogy segítsen elintézni Obi-t és a bandáját. Plusz Padmének valamikor még Obi-ékoz is volt valami köze. Szerkesztve: 2015. Október 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. A következő Star Wars és a Warcraft rendezője egymásnak esett twitteren. Duncan Jones Vs Rian Johnson http://geekz.444.hu/2015/10/22/a-kovetkezo-star-wars-es-a-warcraft-rendezoje-egymasnak-esett-twitteren Hát ez elég érdekes. A vége alapján, olyan mintha csak jóbaráti beszológatás lett volna, de menetközben a Warcraft rendező Duncan Jones -akit egyébként csipek és követek is- néha mintha túlságosan be akart volna szólni és van egy-két odamondás, amiben sokkal több a beszólás mint a poén. Nem elfogultságból de Rian Johnson odamondásai sokkal elegánsabbak, bár nem hiszem hogy azokra is szükség volt. Vajon ismerik egymást személyesen? Mert akkor elhiszem, hogy csak vicceltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Hoppá Ez biztsos annak apropóján született, hogy tegnap volt a dátum, ahová a jövőbe mennek Marty-ék a 2. részben! Natalie bekeményít Erről már hallottam, érdekel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Ez biztsos annak apropóján született, hogy tegnap volt a dátum, ahová a jövőbe mennek Marty-ék a 2. részben! Tényleg? A kép alatt pár hsz-t ennek a dátumnak szenteltünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Ezekre igazán emlékezhettem volna. Mindenesetre lecsekkoltam őket. Milyen különc ez a Star Wars. A WB logót a Village Roadshow Pictures logója követi és csak azután peregnek a címet megjelenítő kódok. A Tommorowland-ben elég komoly Disney Logó átalakulás van! Egyébként eszembe juttatta, hogy a volt már máskor is. Biztos több van, de nekem most az egyik Karib kalóz film ugrik be, ahol egy kalózhajó úszik a palota mögött és lehet, hogy a legújabb részben meg kalóz zászló lobog a kastélyon? Tényleg? A kép alatt pár hsz-t ennek a dátumnak szenteltünk. Hopszi! bocs.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Padmé és Owen bácsi régebben egy pár voltak így valószínű hogy sor került egy kis meghúzásra. Aztán valamikor Padmé összeállt egy másik pacákkal akit egy napon a bandafőnök Obi-Wan lepuffantott és a sikertelen akció után továbbra is ki akar nyírni. Ekkor Padmé a familiáját féltve elhívja Owen bácsit hogy segítsen elintézni Obi-t és a bandáját. Plusz Padmének valamikor még Obi-ékoz is volt valami köze. Ilyennek kellett volna lennie a prequelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. (szerkesztve) A Tommorowland-ben elég komoly Disney Logó átalakulás van! Egyébként eszembe juttatta, hogy a volt már máskor is. Biztos több van, de nekem most az egyik Karib kalóz film ugrik be, ahol egy kalózhajó úszik a palota mögött és lehet, hogy a legújabb részben meg kalóz zászló lobog a kastélyon? A kalózhajó és a kalóz zászlós kastély a negyedik rész elején kerül elő. Plusz még két delfin ugrik fel a vízből a kastély előtt. Amúgy jó sok féle Disney logó van: Ilyennek kellett volna lennie a prequelnek. Az tuti. Egyből nem lett volna senki se PT-utáló. Mindenki oda meg vissza lett volna érte. Szerkesztve: 2015. Október 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. A kalózhajó és a kalóz zászlós kastély a negyedik rész elején kerül elő. Plusz még két delfin ugrik fel a vízből a kastély előtt. Universal logó, Brüno! "Üniversal"! Csodàlatos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Plusz még két delfin ugrik fel a vízből a kastély előtt. Szerintem az két szirén elvégre abban a filmben elég sok szirén szerepelt. Plusz lelassítva inkább sellőszerű lényeknek tűnnek, mint delfineknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Érdemes belevágni: egy újabb német gyöngyszem: Who am I - írás 1 Who am I - írás 2 Mindkettőnknek bejött, annyira rossz nem lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Szerintem az két szirén elvégre abban a filmben elég sok szirén szerepelt. Plusz lelassítva inkább sellőszerű lényeknek tűnnek, mint delfineknek Így van, sellők azok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. (szerkesztve) Nááá tudhattam volna hogy Disney-ék sellőknél alább nem adják. Universal logó, Brüno! "Üniversal"! Csodlatos! Közben azt is megsasoltam. Nekem nem igazán jött be. Szerkesztve: 2015. Október 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Nááá tudhattam volna hogy Disney-ék sellőknél alább nem adják. Közben azt is megsasoltam. Nekem nem igazán jött be. A film, vagy a logó? Mert a film a maga nemében eszméletlen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 24. Éhezők viadala (3/I): Egy szóban - csalódás. Több szóban: hol van ez az első résztől? A mesterkélt jelző illik talán a legjobban az egészre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Ennek a 3/1 résznek is vannak jó jelenetei, de nagyon hullámzó az egész epizód, szóval összességében nem a legjobban sikerült darabja a sorozatnak. Tervezem, hogy az utolsót moziban nézem meg ennek ellenére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. (szerkesztve) Ezek a Young Adult könyveken alapuló filmek nem éppen a filmek krémjei és eléggé egy kaptafára készülnek szerintem, az egyetlen ami tetszett eddig az Útvesztő, de abban is maga az útvesztő tette érdekessé a filmet, gyanítom annak hiányában a 2. rész sem valami nagy cucc(még nem láttam). Szerkesztve: 2015. Október 25. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.