Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Imádom azt a filmet :D

22 órával ezelőtt, Pildi írta:

Szintén :D

Többen így vagyunk a Csillagporral :D

Megnéztem én is a Jurassic World-öt. Jót szórakoztam rajta, abszolút élvezhető darab lett :)

Hozzászólás ideje:

Most hogy készül a Top Gun 2, kíváncsi leszek, visszahozzák e Tom Cruise első részbeli nagy szerelmét. 

Érdekesség kép, jól látszik, hogy Tom Curise egy gyíkember, aki nem öregszik.

DgRzMJmX0AAe-Ar.jpg:large

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Donát írta:

Pedig tök jó lett. Nem értem a mozi nézőket, komolyan. 

Már semmi sem jó ami valami régihez kapcsolódik, biztos ez is lerombolja a gyerekkorukat :facepalm: Meglátásom szerint van egy a Disney haterséghez hasonló sznob effektus, hogy amiből már készült 2-3 rész abból az újonnan készült csak rókabőr lehúzás lehet akármilyen is maga a film és csak sz*r lehet.

Hozzászólás ideje:

Vajon a Top Gun 2 megerőszakolja majd az ősrajongók gyerekkorát?

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:

Csak nehogy az legyen, mint most a TLJ -nél. Nem tudom, hogy tudtok róla, de valakik készek rá, hogy újból leforgassák a filmet úgy, ahogy annak LENNIE(!!!) kell. :D Valaki még 50 milkát rá is szán valahogy, továbbá 200 milliót szeretnének összeeszkábálni. :lol2: Ugye nem gondolják komolyan ezt, ugye? Ilyen h*lye világban élünk, ahol már egy nyamvadt filmért pokolba küldik az embereket? :facepalm:

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Én jót szórakoztam a Jurassic World -ön, a 2. részt még nem láttam. A régi filmek közül is csak az első részt láttam még kicsi koromban - akkor nagy dínó korszakomat éltem, egy csomó dínóval itthon :P - az is jó volt. Ha kijön jó minőségben, lecsekkolom a filmet. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A korábbi filmeket anno a premieren láttam. Az első Jurassic Park az egyik legnagyobb mozis élményem volt. 10 éves voltam amikor kijött és maga volt a megtestesült mozis forradalom. Ilyen trükköket előtte nem lehetett látni. Ami jó benne -és ezért is öregedett jól- hogy a karakterek is jók voltak. Szemben a Jurassic Worlddel.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Én jót szórakoztam a Jurassic World -ön, a 2. részt még nem láttam. A régi filmek közül is csak az első részt láttam még kicsi koromban - akkor nagy dínó korszakomat éltem, egy csomó dínóval itthon :P - az is jó volt. Ha kijön jó minőségben, lecsekkolom a filmet. :)

Azért szerintem a korábbi filmeket is érdemes lenne pótolnod. Oké, a Jurassic Park III nem nagy szám, de egyszer meg lehet nézni.

2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

A második részt nem láttam de szerintem a Jurassic World nem volt nagy szám.

Senki sem lehet tökéletes, mert k*rva jó film volt. :P :evil:

Viccet félre téve, azért érdekelne, hogy ha a JW szerinted "nem nagy szám", mi a véleményed a második és a harmadik részről? Mert szvsz. mind a The Lost World: Jurassic Park, mind a Jurassic Park III gyengébb a Jurassic Worldnél, mondom ezt úgy, hogy a JW-ig a TLW volt a kedvenc részem a sorozatban.

Nekem amúgy most ez a tetszési sorrendem:

1. Jurassic World

2. Jurassic World: Fallen Kingdom

3. The Lost World: Jurassic Park

4. Jurassic Park

5. Jurassic Park III

A filmek minőségét tekintve meg ilyen sorrendet állítanék:

1. Jurassic Park

2. Jurassic World: Fallen Kingdom

3. Jurassic World

4. The Lost World: Jurassic Park

5. Jurassic Park III

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
45 perccel korábban, Dzséjt írta:

Viccet félre téve, azért érdekelne, hogy ha a JW szerinted "nem nagy szám", mi a véleményed a második és a harmadik részről? Mert szvsz. mind a The Lost World: Jurassic Park, mind a Jurassic Park III gyengébb a Jurassic Worldnél, mondom ezt úgy, hogy a JW-ig a TLW volt a kedvenc részem a sorozatban.

A Lost World életem egyik legnagyobb mozis csalódása volt. Eszement módon fel voltam rá spanolva. A mozis premier idején 14 voltam és azt hittem hogy életem legnagyobb moziját fogom látni. Aztán amikor Malcolm kislánya "lekaratézta" a raptort legszivesebben kirohantam volna a teremből. De úgy ahogy van az egész film nem tetszett. Azóta valamennyire megbékéltem vele és most már egész elvagyok vele, de elsőre sokkoló volt. A harmadik rész meg szerintem egy nagy semmi. A második rész marhaságai legalább emlékezetesek. A harmadik rész amolyan nagy kerek nulla. Ja és elkezdte lerombolni a T-Rex ázsióját, ami ordas hiba és talán épp ezért bár a Jurassic World nem kedvencem, amikor a végén a T-Rex beveti magát az óriási jelenet volt. Ott tényleg jó értelemben volt nosztalgikus a film. Nekem most a Jurassic Park után a Jurassic World a második helyen áll. 

Hozzászólás ideje:

Akkor nagyjából egyetértünk. Csak más-más mértékbe toleráljuk az egyes filmeket, illetve más módon éltük meg. Mivel én a Jurassic Parkot csak akkor láttam moziban, amikor 3D-ben adták 2013-ban, és 1997-ig, a szülinapomig csak egy videotékából kihozott VHS-ről lemásolt kazin néztem (mai fiataloknak: ez annyit tett, hogy a másolásvédelem miatt pocsék volt a hang, a kép és csíkok futkároztak rajta, kb. egy TSRip minősége) láttam, így számomra a The Lost World volt az, ami neked a Jurassic Park. Belegondolva, én a JP-t élvezhető minőségben csak a TLW után láttam először pár hónappal. A JW is pont ezért tetszett, mert pontosan úgy éreztem magam a moziban, mint anno '97-ben, 12 évesen. Csak a JW-t jobban összerakott filmnek tartom.

Mert akármennyire is az egyik kedvencem a TLW, azért sok dolog meredek, és én például ezen a téren fordítva vagyok, én ahogy öregedtem, úgy kezdtek egyre jobban zavarni a TLW hibái. Főleg az, hogy Spielbergék mintha ad-hoc dobták volna össze a forgatókönyvet. Főleg a vége felé, amikor elfogják a rexet. A semmiből, percek alatt odakerül egy második InGen kontingens szállításra készen (ki hívta őket oda, könyörgöm? :facepalm: ), egy komplett Rex ketrec, ráadásul már be is csomagolták Buckot. Aztán meg jön a hajó, ami egy bazi nagy ostoba rejtély. Hát hogy ölt le ott mindenkit Buck? Pláne úgy, hogy még olyan helyen is széttépett embert, ahová a keze is alig férne be. Aztán miután megreggelizett, valaki még rázárta a kaput, és aztán jól meghalt. De ki kormányozta be az öbölbe a hajót? :roll:

Szóval, ahogy idősödtem, úgy kezdett zavarni a TLW sok hülyesége. Ennek ellenére ha nézem, még el tud kapni a hangulat, de gyerekkoromban sokkal jobban szerettem. Aztán jött a JW, amitől visszakaptam azt, amit a TLW adott, csak én úgy érzem, hogy nincs benne annyi baromság, ezért szerettem meg sokkal jobban. A Fallen Kingdom meg egy külön szám.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Engem keresztapám elvitt a moziba a Jurassic Parkra. Ami ennél is nagyobb szó: emlékszem is rá, pedig 4 éves voltam. Képzelhetitek, milyen hatást gyakorolt rám. Utána kaptam még egy raptor játékot is, ami a mai napig megvan. Ha meghúzod a lábát, raptor hangot ad ki:

JPRaptor-4.jpg

Éveken keresztül a kedvenc játékom volt. :) 

Viszont érdekes módon a II. és III. rész is kimaradt és azóta se láttam. 

Hozzászólás ideje:

Azért itt is mennyire jól látszik, hogy az emberre mikor milyen film van hatással. Egy jól időzített filmes élmény egy életre szól.

Nekem ez az SW-vel megtörtént, soha még csak esély se volt olyan élményre, de ez persze nem baj. :) Az első JP-t is csak másolt kalóz VHS-en láttam, de elég volt úgy is. 

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Azért itt is mennyire jól látszik, hogy az emberre mikor milyen film van hatással. Egy jól időzített filmes élmény egy életre szól.

Nekem ez az SW-vel megtörtént, soha még csak esély se volt olyan élményre, de ez persze nem baj. :) Az első JP-t is csak másolt kalóz VHS-en láttam, de elég volt úgy is. 

Igen, és igazából ha ki kell emelnem, négy moziélményt tudok:

1993 --> JP

1995 --> Golden Eye (:lol:)

1999 --> HP 1 (de akkor már a könyvek miatt eleve nagy fan voltam)

2002 --> Star Wars AotC

Volt még néhány kiváló emlék, de a legnagyobbak egyértelműen ezek voltak a gyerekkoromból.

Hozzászólás ideje:

Nálunk is most megy a Jurassic téma:

Az 1 és 2 volt meg a gyerekekkel, most jön a 3. A saját véleményem, hogy a 2, sosem volt a kedvencem és a 3, a játékidővel teszi magát B-filmmé, de szeretem mindet, és most, hogy a 3 jön, szerintem a gyerekeknek nagyon fog tetszeni, mert pörgős, és lesznek a "madaras" részek, aztán hopp! -vége! Amúgy az 1 nagy hatással volt rájuk, nagyon beleélték magukat Lex és Tim helyébe! ;)

És én is védelmembe veszem a "World duót", nagyon jó filmek, tisztelik az elődöket és jól viszik tovább a történetet!

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

ROTS? Donát! Annak meg kell lennie. Örökre beleéget az arcod a memóriámba. :D Úgy jöttél ki a filmről, mint akin átment egy úthenger.

Azt már nem sorolom a gyerekkorom élményei közé. :P Valahogy az már más életszakasznak minősül így érzésre. :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.