Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. 34 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az a trikós csaj vagy csávó? Dettó ez jutott nekem is eszembe. Még csak egy erősebb tippem sincs melyik lehet. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. (szerkesztve) 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az a trikós csaj vagy csávó? Én is ezen gondolkodtam, úgyhogy megnéztem iMDB-n és meglepődtem. Csaj, ráadásul nem is teljesen névtelen. Mackenzie Davis, játszott a Blade Runner 2049-ben és a The Martianban is. A fiús haj és a Photoshop nem vállt az előnyére. Szerkesztve: 2018. Augusztus 2. - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Jaja pedig ez csinos lány. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Lehet ő játssza John Connort és akkor érthető. 1 2 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az a trikós csaj vagy csávó? Minden poszt alatt ezt a kérdést látom. Szegény csajszi kapja az ívet. (ui: én is ezt kérdeztem) Szerkesztve: 2018. Augusztus 2. - kudar 3 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Jelentem, én is azt hittem, hogy fiú, sőt, viccen kívül azt gondoltam először, hogy ő John Connor. Valami megmagyarázhatatlan okból ezt a filmet eddig kicsit vártam, de ez rosszabbnak tűnik, mint eddig bármi, ami a Terminátor mozifilmekben történt, pedig 1991 után ez a léc már annyira alacsonyan van... 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Én meg egyáltalán nem foglalkoztam azzal hogy fiú-e vagy lány. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 3. 9 órával ezelőtt, Rog írta: Én meg egyáltalán nem foglalkoztam azzal hogy fiú-e vagy lány. Ez a mai nyitott és elfogadó gondolkodásmód! a többit nem írom le, mert túlságosan magas labda. 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 3. 13 órával ezelőtt, Brodie írta: Jelentem, én is azt hittem, hogy fiú, sőt, viccen kívül azt gondoltam először, hogy ő John Connor. Valami megmagyarázhatatlan okból ezt a filmet eddig kicsit vártam, de ez rosszabbnak tűnik, mint eddig bármi, ami a Terminátor mozifilmekben történt, pedig 1991 után ez a léc már annyira alacsonyan van... Szerintem nem éri meg egyetlen (tényleg durván elbaltázott) képből ítélni! Sajnos a legutóbbi két T film marketingesei rettenet munkát végeztek, gondolok itt a promóciós anyagokra (fertelmes képek és a legfontosabb csavarokat ellövő trailerek ... WTF) úgy tűnik a sz*r marketingeseket magukkal hozták a 6. filmre is... hiba volt! Na de ennek ellenére is bízom a filmben és igyekszem nem temetni egyetlen fostaliga kép láttán! Bár ezek alapján az előjelek tényleg nem jók! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 3. 7 órával ezelőtt, kudar írta: Ez a mai nyitott és elfogadó gondolkodásmód! a többit nem írom le, mert túlságosan magas labda. Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 8. 2018. 07. 25. - 19:32, JakeSully írta: A Saul fia Oscar díjas rendezőjének, Nemes Jeles Lászlónak itt az első nézőcsalogató előzetese a Napszállta. Azóta kijött egy trailer is, engem kifejezetten érdekel ez a film és biztos meg fogom nézni, a képi világa és a hangulata is tetszik, de ahogy a főszereplő beszél az pont olyan, mint a legtöbb magyar filmben, ahol nem érzem azt, hogy ezt most tényleg az adott karakter mondja egy hétköznapi dialógus során, hanem az adott színész/színésznő csak felmondja a szövegét. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Nekem nincs bajom vele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Ez megint ilyen zsidó témájú film lesz? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Nem, nem az lesz. Itt a szinopszis: 1913 nyara, Budapest - a béke utolsó napjai. Leiter Írisz hosszú évek után tér vissza az Osztrák-Magyar Monarchia sokszínű és nyüzsgő városába. A korán elárvult fiatal lány minden vágya, hogy néhai szülei legendás kalapszalonjában kapjon munkát. Az új tulajdonos, Brill Oszkár azonban elutasítja, és mindenáron igyekszik eltávolítani a városból. Az éj leple alatt egy idegen keresi fel Íriszt, és bátyja hollétét tudakolja tőle - a lány ekkor tudja meg, hogy Leiter Kálmán néven él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott. Írisz nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa. Írisz számára egyedül a tündöklő Leiter Kalapszalon tűnik biztos pontnak, de a ragyogás mögött a legsötétebb titok tárul fel." 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. 44 perccel korábban, Bomarr írta: Nem, nem az lesz. Itt a szinopszis: 1913 nyara, Budapest - a béke utolsó napjai. Leiter Írisz hosszú évek után tér vissza az Osztrák-Magyar Monarchia sokszínű és nyüzsgő városába. A korán elárvult fiatal lány minden vágya, hogy néhai szülei legendás kalapszalonjában kapjon munkát. Az új tulajdonos, Brill Oszkár azonban elutasítja, és mindenáron igyekszik eltávolítani a városból. Az éj leple alatt egy idegen keresi fel Íriszt, és bátyja hollétét tudakolja tőle - a lány ekkor tudja meg, hogy Leiter Kálmán néven él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott. Írisz nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa. Írisz számára egyedül a tündöklő Leiter Kalapszalon tűnik biztos pontnak, de a ragyogás mögött a legsötétebb titok tárul fel." A szinopszis tetszik. Viszont a trailer annyira nem csigázott fel, a színésznő hangjával nincs gondom, de az eddigiek alapján a karaktere nem fogott meg sajnos. Egy esélyt már csak az egyedi OM környezet miatt is megérdemel. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Miért emlékeztet engem a színésznő Emma Watsonra? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Nekem is ő jutott eszembe róla. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 9. Ez így leírva érdekesen hangzik. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Ha már szóba jött az IGN. Milyen másik magyar oldal van az IGN helyett, ahol érdemes filmes híreket olvasni, és viszonylag naprakész? Engem is felidegesítenek. De sajna más oldalakon alig vannak hírek. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. A puliwood szerintem elég jó. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 15. 1 perccel korábban, RacerX írta: A puliwood szerintem elég jó. Egyetértek. Plusz jó pont, hogy nem utálják alapból az új SW műveket. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. https://www.puliwood.hu/hirek/back-to-the-future-cast-reunion-and-episode-4-251968.html Én nem örülnék egy esetleges 4. résznek. Unalmas már, hogy mindennek folytatást akarnak csinálni X év után. A Vissza a jövőbe-trilógia úgy jó szerintem, ahogy van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Ez a hír nem szól semmiről. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. (szerkesztve) Mission: Impossible - Utóhatás Lehet ezzel nem leszek népszerű, de a SOLO-t akármennyire is szerettem, sajnos idén már nálam két film is lekörözte. Az egyik a Végtelen háború, a másik pedig a fent nevezett alkotás! Abszolút az év egyik legjobb filmje! Tom Cruise egy állat! Ja és bár mindig is kedveltem az MI filmeket, a 6. résszel elkészült az eddigi legjobb epizód!! Szerkesztve: 2018. Augusztus 18. - Darth Riddick 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Én ma a Jumanjit láttam, ami igazi szórakoztató popcorn mozi. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. 6 órával ezelőtt, caseyjones írta: https://www.puliwood.hu/hirek/back-to-the-future-cast-reunion-and-episode-4-251968.html Én nem örülnék egy esetleges 4. résznek. Unalmas már, hogy mindennek folytatást akarnak csinálni X év után. A Vissza a jövőbe-trilógia úgy jó szerintem, ahogy van. Pedig én, már az alapstoryt is tudom, Marty éli kényelmes öregkorát így 2018-ban, egyszer csak megjelenne a Doki és hirtelen eszmélne, hogy se légdeszka, se repkedő autók, stb. úgyhogy valamit nagyon elcseszhettek régen és ezt meg kell változtatniuk 2 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én ma a Jumanjit láttam, ami igazi szórakoztató popcorn mozi. Már kétszer is láttam! Kifejezetten szórakoztató, abszolút pozitív meglepetés volt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Lehet, hogy az életben többet se fogom megnézni, de ettől még nézhető volt. Mondjuk eredeti hanggal szerintem még jobb lehet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. (szerkesztve) 2018. 08. 18. - 21:39, Darth Riddick írta: Mission: Impossible - Utóhatás Lehet ezzel nem leszek népszerű, de a SOLO-t akármennyire is szerettem, sajnos idén már nálam két film is lekörözte. Az egyik a Végtelen háború, a másik pedig a fent nevezett alkotás! Abszolút az év egyik legjobb filmje! Tom Cruise egy állat! Ja és bár mindig is kedveltem az MI filmeket, a 6. résszel elkészült az eddigi legjobb epizód!! Én vasárnap néztem meg, hát nálam a Solónál nem ült jobban, és még az M:I sorozatban is van, ami jobban tetszik, de kifejezetten élvezetes darab lett. Spoiler Mondjuk a végén a baromkodás a helikopterrel ultra gáz volt, ott azért elkapott a röhögő görcs, de hát egy M:I filmtől az ember végül is nem a realitást várja el. Back to the Future 4: ilyen biztos nem lesz. Michael J. Fox képtelen lenne újra eljátszani Marty-t a betegsége miatt (még a videojátékban is csak egy kisebb szerepet tudott csak vállalni), nélküle meg legfeljebb rebootolni fogják, de az meg veszett fejsze nyele. Szerkesztve: 2018. Augusztus 20. - Dzséjt 2 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. (szerkesztve) Hát valóban nem volt klisémentes a film, de nem is vártam el tőle, hogy ne legyen. Ellenben szerintem tudott kicsit más lenni, valamint MI filmen régen izgultam ennyit. Plusz az élvezeti faktorhoz hozzátartozott az is, hogy tudtam bizonyos jeleneteknél, hogy ezeket nem trükkel vették fel, hanem bizony élesben... és ezen plusz infóval még jobban működött nálam az összhatás Valamint... hatalmas plusz pont a zenéért! Elképesztően jó volt. Kicsit az Eredetet és a Sötét Lovag filmeket idézte, de nálam ez nem hátrány, sőt! Szerkesztve: 2018. Augusztus 20. - Darth Riddick Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.