Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 3. Én nehezen tudom megjósolni hogy hányadán állnék a folytatásokhoz. Az első a premiert követő néhány hónap után egyre kevésbé tudta fenntartani az érdeklődésem. Elég régóta tartok ott hogy kábé fél perc után simán csatornát váltok ha valamelyik adón véletlenül elkapom. A többi talán totál nem tudna érdekelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. November 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 4. A Queen zenekarról készült film óriási siker lett: első hétvégéjén globálisan 141 millió dollárt hozott, úgy hogy 52 millióba került. Pár nap után már bőven nyereséges. Csak Amerikában 50 milliós hétvégét jósolnak neki. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 4. 2018. 10. 26. - 21:27, Darth Riddick írta: Már annyiszor sétáltam bele abba a csapdába, hogy előitéletes voltam egy filmmel kapcsolatban... ez történt most is. MAD MAX - A harag útja 2015-ból (6 Oscart nyert, ezen utológ már nem döbbentem meg, de eleinte nem értettem a dolgot) Nos anno, mikor moziban ment a film annak ellenére sem érdekelt, hogy az általam igen kedvelt Tom Hardy alakította a címszerepet. Csupán azért nem, mert még valamikor gyerekként láttam az első két részét (a 3. részt egyáltalán nem láttam korábban) de úgy emlékeztem, hogy teljesen és totálisan érdektelen filmek voltak számomra... és egyébként sem szeretem a road-movie műfajt. Múlt héten viszont kollégáim nyomására mégis bepótoltam a filmet. Nos... másnap besétáltam a MediaMarkt-ba, hogy megvásároljam a teljes Antológia kiadványt a 4 filmmel BD-n. Ergo pöppet bejött a film Azóta a régi 3 filmet is újranéztem, amik szintén bejöttek (a 3. talán picit kilógott a sorból, de megvolt a maga bája) ám az új rész Hardyval valami elképesztő! Remélem Miller elkészíti a két folytatást hozzá, amit tervez!!! Anno ugyan így voltam a Matrix-al, a Gyűrűk Urával és Nolan féle Batman: Kezdpdikkel is. Szinte már dacosan nem akartam látni ezeket a filmeket... ironikus, hogy a kedvenc trilógiáim lettek (SW most nem játszik!!). Szóval 6 Oscar díj az új Mad Max-nek?! F.ckyeah!!! U.i.: Most megyek és megnézem 3D-ben is! Ez meghozta a kedvem. Hisz az említett trilógiákkal én is így voltam. Komolyan! Kap még egy esélyt a Fury Road! 2018. 11. 01. - 21:48, JakeSully írta: Top Gun2-be is motorra pattan Tom Cruise. Jól tartja magát, de a Kawa-Ninját épp hogy csak. Alig éri fel a kis-koma! Jótékonyan kieffektelték, hogy lábujjhegyen szenved.. 2018. 11. 03. - 11:04, RacerX írta: Ha hihetünk a BBC News-nak, akkor ezek lesznek az Avatar folytatások alcímei: Avatar: The Way of Water Avatar: The Seed Bearer Avatar: The Tulkun Raider Avatar: The Quest for Eywa Remélem nem kell 60 éves koromig várni hogy láthassam is a filmeket. ezek szerintem videójáték pályanevek lesznek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 4. 3 órával ezelőtt, Bomarr írta: A Queen zenekarról készült film óriási siker lett: első hétvégéjén globálisan 141 millió dollárt hozott, úgy hogy 52 millióba került. Pár nap után már bőven nyereséges. Csak Amerikában 50 milliós hétvégét jósolnak neki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 5. A Bohém rapszódiát a héten néztem meg és nekem tetszett. Szépen bemutatta a Queen születését és a fénykorát. A zenék is nagyon kellemesek, nemhiába népszerű a Queen még ennyi idő után is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz életképes a The Walking Dead mozivásznon. Mindjárt 3 filmet is terveznek a sorozat egyfajta folytatásaként, szóval úgy tűnik, bíznak a sikerben. Nagyobb költségvetéssel és nagyszabásúbb történettel érdekes lehet. Főleg, ha megismerhetjük, hogy Amerikán kívül mi a helyzet a világ többi részén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. 4 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Kíváncsi vagyok, mennyire lesz életképes a The Walking Dead mozivásznon. Mindjárt 3 filmet is terveznek a sorozat egyfajta folytatásaként, szóval úgy tűnik, bíznak a sikerben. Nagyobb költségvetéssel és nagyszabásúbb történettel érdekes lehet. Főleg, ha megismerhetjük, hogy Amerikán kívül mi a helyzet a világ többi részén. Én már az 5. évad elején elvesztettem a fonalat mármint totál érdektelen lett, és meguntam így felhagytam nézésével. Ámbár egy mozifilm nem hangzik rosszul. Viszont amit egész évbe az egyik legjobban vártam: A hangulat már megvan, és sokat nem kell aludni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Én is megnéztem a Bohém rapszódiát és csak csatlakozni tudok a korábbi véleményekhez. Queen rajongóként több helyen a hideg futkosott a hátamon, néhol meg is könnyeztem a végén a koncert pedig fantasztikus csúcspont volt. Kifejezetten örülök, hogy moziban láttam, mert baromi jól szóltak a zenék. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Nagyon úgy néz ki hogy a héten én is sort kerítek rá. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Kíváncsi vagyok, mennyire lesz életképes a The Walking Dead mozivásznon. Mindjárt 3 filmet is terveznek a sorozat egyfajta folytatásaként, szóval úgy tűnik, bíznak a sikerben. Nagyobb költségvetéssel és nagyszabásúbb történettel érdekes lehet. Főleg, ha megismerhetjük, hogy Amerikán kívül mi a helyzet a világ többi részén. Tévéfilmek lesznek nem mozifilmek. Dzséjt kedvenc WD karakteréről fog szólni azaz Rickről. Andrew Lincoln fogja játszani, ami meglepő mert elvileg ő akarta abbahagyni Rick szerepét és ezért is írták ki a sorozatból. 3-at terveznek és Ricknek Spoiler a tv-sorozatból való elbúcsúzása után játszódik. Kiderül mi lesz Rickkel miután a sorozatból eltávozott. https://sg.hu/cikkek/film/133780/the-walking-dead-filmek-keszulnek Szerkesztve: 2018. November 6. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. (szerkesztve) Ezt ajánlom, nagyon erős, mesés fényképezéssel, kőkemény végig. 10/10, pedig felirat nélkül, németül tudtam csak... NEM szabad más nyelven ezt, ez alap. Ha vki esetleg talál magyar feliratost, szóljon. Köszike Szerkesztve: 2018. November 6. - Darth Porg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. 51 perccel korábban, Frenkie írta: Tévéfilmek lesznek nem mozifilmek. Dzséjt kedvenc WD karakteréről fog szólni azaz Rickről. Andrew Lincoln fogja játszani, ami meglepő mert elvileg ő akarta abbahagyni Rick szerepét és ezért is írták ki a sorozatból. 3-at terveznek és Ricknek Spoileres tartalom megtekintése a tv-sorozatból való elbúcsúzása után játszódik. Kiderül mi lesz Rickkel miután a sorozatból eltávozott. https://sg.hu/cikkek/film/133780/the-walking-dead-filmek-keszulnek Nekem a spoiler feletti rész is spoiler volt. Ebbe belefutottam. Vajh mi lehet akkor a spoilerben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Napi reboot hírek Hollywoddból. Rebootolják a teljes SHREK szériát az eredeti színészekkel. Kedvenc ogre barátunk így megint a 0-ról építkezhet.. Jó ez nekünk? Rebootolják H.G. Wells klasszikus regényéből készült filmet, az Időgépet. Az egyik legismertebb időutazás sztoriból utoljára 2002 környékén készítettek mozit. Ott a viktoriánus New Yorkból utazott előre az időbe tudós barátunk. Producer Leonardo DiCaprio lesz, a rendező pedig a Stephen King féle IT filmmel berobbant Andés Muchietti. Nem bánnám ha a távoli jövő most kb olyan lenne, mint a Horizon Zero Dawnba látott koncepció. Ősi civilizációk vs mesterséges intelligencia, de lehetne ott egy harmadik fél is, egy fejlettebb emberi faj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Shrek reboot... Jól van Hollywood, ülj le, egyes! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Nekem a spoiler feletti rész is spoiler volt. Ebbe belefutottam. Vajh mi lehet akkor a spoilerben? Húúú bocsánat. Nyár közepe óta minden médium lehozza hogy Andrew Lincoln abbhagyja a WD-et. Azt hittem ez annak aki nézi köztudott. Mégegyszer elnézést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. 5 órával ezelőtt, Frenkie írta: Andrew Lincoln fogja játszani, ami meglepő mert elvileg ő akarta abbahagyni Rick szerepét és ezért is írták ki a sorozatból. Azért nem akart tovább a sorozatban szerepelni, mert kevés időt tudott a családjával tölteni (évi pár hónap azt hiszem). Viszont még Rick karakterével sem akart végezni, így született a döntés a filmekről. Azokat jóval rövidebb idő alatt le lehet forgatni, mint egy 16 részes sorozatévadot. Az meg elég gáz lett volna, ha a TWD (eddigi) fő-főszereplője ezt követően csak évadonként 1-2 részben szerepelt volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 7. 13 órával ezelőtt, Frenkie írta: Húúú bocsánat. Nyár közepe óta minden médium lehozza hogy Andrew Lincoln abbhagyja a WD-et. Azt hittem ez annak aki nézi köztudott. Mégegyszer elnézést. Na, most akkor már érted, nekem milyen dilemmát okoz az, amikor én írok meg olyan infót az SW-ből, amit már minden médium lehozott (évekkel korábban, többször is), aztán mégis le vagyok szólva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 7. 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Na, most akkor már érted, nekem milyen dilemmát okoz az, amikor én írok meg olyan infót az SW-ből, amit már minden médium lehozott (évekkel korábban, többször is), aztán mégis le vagyok szólva. Meg vagy követve. Amikor csoli írta hogy spoilert írtam pont az jutott eszembe hogy akasszák a hóhért. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 7. 22 órával ezelőtt, Frenkie írta: Húúú bocsánat. Nyár közepe óta minden médium lehozza hogy Andrew Lincoln abbhagyja a WD-et. Azt hittem ez annak aki nézi köztudott. Mégegyszer elnézést. Figyi, nagy gáz nincs, mert kezdek kiszeretni a sorozatból. A körülötte lévő híreket sem követem már. Félévados darákra készülök. De nagyon meglepett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Tegnap letudtam a Bohém rapszódiát. Tényleg frankón összehozták. Szerencsére feleslegesen izgultam miatta. Tutira megérte beülni rá. 1 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. (szerkesztve) Tom Curise beiratkozott egy vadászgép vezető tanfolyamra, hogy a forgatásokon ő maga irányítsa a repülőgépet. Nem semmi színész, nem igaz? Szerkesztve: 2018. November 8. - JakeSully 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Azt hittem ezt már 30 éve megtette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. 23 perccel korábban, JakeSully írta: Tom Curise beiratkozott egy vadászgép vezető tanfolyamra, Amerikában mik vannak. Eddig azt hittem ezt csak a hadseregben lehet megtanulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Szimulátoron bárki megtanulhatja, manapság ez nem egy nagy was ist das, és ha van elég pénze, szerintem még fel is viszik egy körre, pláne egy, a hadsereget propagáló film kedvéért. Az más kérdés, hogy nem hagynák, hogy vezesse. De ha jól tudom, az első Top Gunban is volt alkalma repülni F-14-essel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Akkor ez speciálisan neki szól. Mert a tanfolyam elnevezés kicsit megtévesztő. Olyan mint az autó oktatás, bárki elvégezheti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Jó, hát bulváros a megfogalmazás. Az mégis hogy nézne ki, ha azt írnák, hogy Tom Cruise megtanult vadászgépet vezetni szimulátoron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. https://port.hu/cikk/mozi/20-izgalmas-dolog-amit-mar-biztosan-lehet-tudni-az-avatar-folytatasairol/article-55978 Eddigi információk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 10. (szerkesztve) Remélem James Cameron tudja majd ki pótolhatja James Horner helyét. Egyértelmű a választás remélem a rendező se fog másképpen gondolkodni. Szerkesztve: 2018. November 10. - Kargarosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 11. Jövőhéten érkezik az új előzetes. Addig is Alita gyakorol a tükör előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2018. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 11. (szerkesztve) Bohém Rapszódia Számomraeddig az év filmje. Persze én nagy Queen rajngó vagyok, ők voltak az első kedvenc zenekarom, szóval emiatt ne mvagyok elfogulatlan a témával kapcsolatban. A színészek eszméletlenül hitelesen hozzák a zenekari tagokat, az ééneklős jeleneteknél mintha őket látnám volna. Ebben is, meg a megidézett korban is emlékeztet a film a Rushre (a Niki Lauda-James Hunt rivalizálásrl szóló filmre). Szóval nagyon nagy fillm, a végét meg is könnyeztem. Erősen kétlem, hogy valaha lesz nagyobb hatású időtállóbb zenekar, mitna Queen volt. Ja, és mostantól a Pólus Mozi az új kedvenc mozim (a Corvinban már elég régen voltam). Szerkesztve: 2018. November 11. - Tarzaan 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.