Rog Hozzászólás ideje: 2022. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 1. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 1. Már magyar szinkronnal is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Esetleg ha uncsizna valaki.... Index: Befutott a Netflixre az elmúlt évek legszórakoztatóbb magyar filmje Ritka kincs, tessék megnézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Ma inkább Die Hardot néztem, de ígérem, holnap sem ezt fogom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Ritka kincs!!!! Á, nem tudod mi a jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 3. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ritka kincs!!!! Á, nem tudod mi a jó. Ezt azóta tudom, hogy a The Last Jedi lett a kedvenc Star Wars filmem. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Amszterdam Vegyes érzéseim vannak. Nagyon jók a színészek, ami nem csoda, mert tele van a szereposztás a legjobbakkal, de különösen Christian Bale fantasztikus (megint), és vannak benne üdítő finom poénok is időnként, de maga a történet elég katyvasz lett. Kár érte, mert egyébként még így sem unatkoztam rajta, sőt kifejezetten jól szórakoztam. Micsoda remek film is lehetett volna ebből! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 4. 2022. 12. 03. - 14:29, Dzséjt írta: Különösen nem tudom Pascalt Joellel azonosítani. Még soha nem láttam olyan szerepben, mint amit Joel megkövetel, ráadásul a csávónak van egyfajta jófiús kisugárzása, aminek hála még gonoszként is szimpatikus az embernek (Wonder Woman 1984, Kingsman: The Golden Circle). Szerencsére játszott olyan gonoszt is akit nem lehet szeretni. Igaz a példámban levő gonoszkodás kisebb mértékű annál ami a sorozatos topikba általad betett szpojlerbe rakott videóban van. Joel-hez jóval tőbb kakaó kell mint Dave York-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 5. Az új D&D filmről. Az a vörös varázsló, valószínűleg Thay Vörös Varázslója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 11. (szerkesztve) Napi színes az indextől. Igenis tud a Netflix igényes karácsonyi filmet csinálni Itt a bizonyíték. Szerkesztve: 2022. December 11. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 12. Nekem meg lehet hogy megvan a legújabb favorit karácsonyi muvim. Plusz legalább már tudjuk hogy Hopper seriff mit ügyködik karácsonykor. Elmegy télapóskodni. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 30 éves az egyik kedvenc filmem, az Egy becsületbeli ügy https://hu.ign.com/egy-becsuletbeli-ugy/82441/feature/30-eves-az-egy-becsuletbeli-ugy-minden-idok-egyik-legjobb-targyalotermi-dramaja 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Jaj de szerelmes voltam akkor Demi Moore-ba. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Jack Nicholson katonatisztje nagyon durva. Spoiler Kikaparom a szemed és beleh*gyozok a koponyádba-üvölti Cruise karakterére. Ez a jelenet nagyon belém égett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 1 órával korábban, Rog írta: Zseniális ez a jelenet, szinkronostól, mindenestől! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. A legjobb lemaradt belőle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 1 órával ezelőtt, Pildi írta: 30 éves az egyik kedvenc filmem, az Egy becsületbeli ügy https://hu.ign.com/egy-becsuletbeli-ugy/82441/feature/30-eves-az-egy-becsuletbeli-ugy-minden-idok-egyik-legjobb-targyalotermi-dramaja A Godfather és a Ponyvaregény mellett ez a harmadik kedvenc filmem, ami nem sci-fi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: ez a harmadik kedvenc filmem, ami nem sci-fi. Azért még volt egy pár. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: A Godfather és a Ponyvaregény mellett ez a harmadik kedvenc filmem, ami nem sci-fi. Nálam a kedvenc filmek egy tekintélyes része romantikus, de a nem romantikus, nem Star Wars és nem Gyűrűk Ura kedvenc filmek között az elsők között van (hogy milyen filmek vannak itt, abból most csak hirtelen a Becstelen brigantyk jut eszembe :D). Majd egyszer, közkívánatra, összeszedem, melyek a kedvenc romantikus filmjeim. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. (szerkesztve) 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azért még volt egy pár. Az én top 3-asomba háromnál több film nem fér be, sajnálom. Kivéve, ha a sci-fi kategóriáról van szó, mert ott a top 3-ban pillanatnyilag 21 film van. 22 perccel korábban, Pildi írta: Majd egyszer, közkívánatra, összeszedem, melyek a kedvenc romantikus filmjeim. Jöhet, nekem is van pár kedvencem abban a műfajban is. Szerkesztve: 2022. December 13. - Dzséjt 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Ezt a filmet én még sosem láttam. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 14 perccel korábban, Dzséjt írta: Jöhet, nekem is van pár kedvencem abban a műfajban is. A teljesség igénye nélkül és nem sorrendben, csak amelyek hirtelen eszembe jutottak, hogy rendszeresen újranézem őket : Igazából szerelem Holiday Büszkeség és balítélet (a film is, de a sorozat is) P.S. I love you Egy fiúról Tuti dolog Lesz ez még így se Forrest Gump My Fair Lady Dirty Dancing Titanic Moulin Rouge Micsoda nő! Francia csók Bridget Jones naplója 1,2,3 4 perccel korábban, Donát írta: Ezt a filmet én még sosem láttam. Akkor bele ne nézz a részletbe! Helyette tessék megtekinteni az egész filmet. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 9 perccel korábban, Donát írta: Ezt a filmet én még sosem láttam. Akkor irány a Netflix, ahol ott van angolul vagy a legközelebbi virágbolt, ahol elérhető magyarul (ezt tudom ajánlani magyarul is). 4 perccel korábban, Pildi írta: Forrest Gump My Fair Lady Titanic Moulin Rouge Ez a négy nálam is best of a műfajban. Bár a Titanicot inkább a hajó és a katasztrófa miatt szeretem, de általában ezt szoktam megjelölni kedvenc romantikus filmemnek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 15 perccel korábban, Donát írta: Ezt a filmet én még sosem láttam. Ez még emberiség elleni büntettenek is nagyon enyhe. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 30 perccel korábban, Donát írta: Ezt a filmet én még sosem láttam. Sok alapfilmet nem láttál még. A Rambo után most ez....ccccc. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 25 perccel korábban, Pildi írta: A teljesség igénye nélkül és nem sorrendben, csak amelyek hirtelen eszembe jutottak, hogy rendszeresen újranézem őket : Igazából szerelem Holiday Büszkeség és balítélet (a film is, de a sorozat is) P.S. I love you Egy fiúról Tuti dolog Lesz ez még így se Forrest Gump My Fair Lady Dirty Dancing Titanic Moulin Rouge Micsoda nő! Francia csók Bridget Jones naplója 1,2,3 Akkor bele ne nézz a részletbe! Helyette tessék megtekinteni az egész filmet. A Nothing Hill hol van?????? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Nothing Hill hol van?????? Most nem jutott eszembe. De az is ide számít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. (szerkesztve) Már kezdtem aggódni. Julia Roberts legaranyosabb filmje, meg amúgy is az. Nálam még a Jerry Maguirre is bőven ebbe a sorba tartozik, + a Truman Show. Szerkesztve: 2022. December 13. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 13. És sehol a Sabrina (a '95-ös változat)? Ejnye na! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.