Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Mondanál párat? :clap:

POTC filmek, Déja Vu, Beverly Hills-i zsaru, Top Gun, A sólyom végveszélyben, ezek szerintem elég jó filmek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az audiokommentárokból kitünik, hogy Bruckheimer nagyon "profi", hihetetlen hozzáértéssel tud beszélni a filmkészités szervezői részéről... de ugy egyébként a filmek 'lelkéhez' nem sokat ért... a nevéhez köthető kevés számú jó film (például a Sólyom végveszélyben), föleg a rendezőknek köszönhető. Mert ha nem egy Ridley Scott, hanem egy Michael Bay áll a kamera mögé abból olyan fertelem lesz mint a Pearl Harbor... Bruckheimer ide vagy oda.

Hozzászólás ideje:

Egy kis The Dark Knight:

"Bruce a Wayne Művek egyik garázs épületét használja majd a barlang helyett. The Dark Knight című film sztorija ott folytatódik, ahol a Batman Begins utolsó jelenete befejeződött. Bruce barátunk egy gyönyörű belvárosi lakásban fog lakni, mivel a kastély még nem épült (újra) fel. Szerintem barlangról pedig csak akkor érdemes beszélni, ha a kastély már kész. És mivel Bruce deszkákkal szögelte be a kutat, kötve hiszem hogy barlangászni szeretne, mivel az egyetlen bejárat a vízesésnél van. Zuhany (aranyeső) pedig biztos van abban a luxuslakásban. A film elején Bruce még az első Batman jelmezt (Batman Begins-es cuccot) viseli, és a történet folyamán kifejleszt egy új, jobb holmit, ami felváltja majd a Begins-es rucit. A Batpod-nak pedig nagyon durva hangja van."

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Aki nem csípi Bay filmjeit annak jóhír hogy a jelen állás szerint Mike Newell fogja rendezni a Prince of Persia-t.Na neki aztán tényleg nincs sok jó filmje.

Hozzászólás ideje:
Aki nem csípi Bay filmjeit annak jóhír hogy a jelen állás szerint Mike Newell fogja rendezni a Prince of Persia-t.Na neki aztán tényleg nincs sok jó filmje.

Engem mondjuk egy olyan film, aminek Prince of Persia a címe, már alapból nem nagyon érdekelne, még akkor sem ha Scorsese rendezné... :D

Hozzászólás ideje:
Tudod ez olyan izé dolog....mint a 'független s*gg napja" vagy az "indul a csiklós busz" :D Vagy ezt ki kellett volna ikszelnem? :D

De akkor ennek inkább Prince of Perversia lenne a címe, nem? :D

Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem a szellemlovast. Szerintem tök jó volt! Simán megállja a helyét a képregényfilmek között, sőt, az egyik legjobb.

Remélem lesz folytatás. Eva Mendes pedig..... :para:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Eva Mendes pedig..... :para:

Hát, szerintem ő volt az egyetlen értékelhető pontja a filmnek. Bár úgy hallom, a rendezői változat (vagy SE, a lényeg, hogy kibővített) jobb. Én viszont csak a mozisat láttam.

Hozzászólás ideje:

A GR nekem is bejött de a csajszi mondjuk nem hozott annyira lázba.

Azt a SE változatot még nem láttam de ha már tudom hogy van olyan akkor vmikor azt is +lesem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hát, szerintem ő volt az egyetlen értékelhető pontja a filmnek. Bár úgy hallom, a rendezői változat (vagy SE, a lényeg, hogy kibővített) jobb. Én viszont csak a mozisat láttam.

9 percet hozzáraktak, de sajnos ugyanolyan rossz maradt, mint a moziban volt.

Hozzászólás ideje:
9 percet hozzáraktak, de sajnos ugyanolyan rossz maradt, mint a moziban volt.

Hát akkor ezek szerint rosszúl hallottam. Kivétel, ha az a 9 perc Eva Mendes sztriptíz show. Azzal fel lehetne dobni a filmet :para:

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Már itt is van egy csöpp HP6 videó. Persze csak egy kis háttéranyag a kviddicsruhákról meg egy két jelenet.

HP6vid

Amúgy lécci itt ne kerüljön szóba a HP7, mert én még semmit nem tudok róla :para: Kösziii ^^

Hozzászólás ideje:

Ma megnéztem A herceg menyasszonyát (a múlt héten vettem fel, de csak most volt rá időm), és teljesen jó volt. Jó kis történet, remek humor, váratlan fordulatok - megfelelő arányban. És tényleg stílusban eléggé hasonlít a Csillagporhoz. Tetszett. Nem is értem, hogy nem láttam ezt már előbb.

Hozzászólás ideje:

"Annyira tönkretetted a fogaidat hogy protkóra lesz szükséged miután végeztem velük." :)

predalidentistry8.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.