Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó ez a lenti poszter, vajon meg is történik majd, amit ábrázol? :)

Nos Dave Filoni tegnap ezt mondta:

"All I can say is that the screening we're giving on Saturday will really be worthwhile to fans, especially fans wondering about Darth Vader and Ahsoka, which has come up quite a bit."

Hozzászólás ideje:

Sabine új külseje a 2. évadban...

CCySsWQUkAAGcBT.jpg

Mennyi idő telik el a 2 évad között? Nekem ezen a képen úgy tűnik, mintha pár évvel idősebb lenne.

Hozzászólás ideje:

Jó ez a lenti poszter, vajon meg is történik majd, amit ábrázol? :)

Az szinte tuti. Szegény Ahsoka-nak nem túl fényesek a kilátásai ez alapján. Mondjuk amúgy is sejtettük, de ez erősíteni látszik az elméleteinket.

Sabine meg elég hülyén fest így. A korábbi kinézete sokkal bejövősebb volt. Ez inkább Ezra-nak állna jól :D

Hozzászólás ideje:

Sabine fura, de szerintem a képen nem is szerencsés a beállítás (nekem is öregebbnek tűnik - a vállvértjét is átfestette kékre -, de én számítok is arra, hogy eltelik némi idő a két évad között). Eddigi tapasztalataimból kiindulva szerintem a 2x01-ben történő feltűnésének pillanatától számított 3 másodpercben meg fogom szokni. :)

Hozzászólás ideje:

Holnap jöhet az új rész? :D

Uram, ön talán tud valamit, amit mi nem? :) Amúgy jöhet, sőt, felőlem ebben a pillanatban is jöhet. Bízhatsz bennem, ha a következő posztodban linkeled a 2x01-et, nem foglak megszidni.

Hozzászólás ideje:

Sabine fura, de szerintem a képen nem is szerencsés a beállítás (nekem is öregebbnek tűnik - a vállvértjét is átfestette kékre -, de én számítok is arra, hogy eltelik némi idő a két évad között).

Nincs is azzal gond, hogy idősebbnek néz ki, sőt az kifejezetten jól is elsülhet (lásd pl. Ahsoka a TCW-ben). Nyilván a sorozatban jobban fog mutatni és nem is egy jól sikerült képről beszélhetünk. Viszont ez a kékség szerintem nagyon nem stimmel. A korábbi többárnyalatos verzió remekül passzolt a személyiségéhez, a külsejéhez, a szeméhez, az öltözetéhez, mégis igazán egyedi volt. Ez az egyszínű kék viszont nekem nagyon fantáziátlannak és mindenféle kreativitást nélkülözőnek hat. Arról nem is beszélve, hogy nagyon műnek tűnik (ahogyan pl. Ezra-é) is, miközben a korábbi verzió (főképp a többiekéhez képest) mondhatni valóságosnak hatott. Sokkal jobb lett volna mondjuk pár kék csík vagy melír, ha már új színt akartak vinni a buliba. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért lett kék, mert ezzel is jelzi elkötelezettségét a lázadás felé, aminek a színe a Rebelsben egyelőre a kék (kíváncsi vagyok, mikor váltanak át a Konföderáció színéről a Köztársaság színére - gondolom, amikor megalapul a Szövetség). Szerintem ez tökéletesen illik a jelleméhez. Rühelli a Birodalmat, végre megismerte a nagy tervet, és lényegében az egész akció az, ami ő: lázadás a világ ellen.

A sokszínű haj a bizonytalanság, a sehová sem tartozás, a kék az elkötelezettség, a lázadáshoz tartozás jelképe lehet. Várom már, amikor vörösre festi. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem megszokás kérdése. Az 1. évad előtt sokaknak pont a rózsaszínes páncél és a mellíres haj nem tetszett.

Ebben van igazság. Bár szerintem akiknek akkor nem tetszett Sabine, nekik ezzel az új külsővel se tetszett volna. Nekem anno már először is kifejezetten tetszetős volt a megjelenése. Azt nyilván nem tudom megmondani, hogy mit szóltam volna hozzá, ha már akkor is így harangozzák be, de most (számomra legalábbis) minden tekinteteben elég bugyutának hat. :)

Hozzászólás ideje:

Én vagyok az egyetlen, akinek jobban tetszik ez a verzió Sabine-ból, mint az első évados? :)

Nem, nem te vagy az egyetlen ;) Nekem elõször nem tetszett Sabine 1. évados kinézete, de aztán sikerükt megszoknom, meg talán meg is kedvelnem. Ennek ellenére a "mostani" design sztem sokkal komolyabb. Szerintem se túl elõnyös a beállítás, de jó lesz ez. :)

Az Ahsoka-Vaderes poszterhez: Elképesztõen jól sikerült, szép, igényes munka! Hogyha majd sikerül odáig eljutnom, hogy végre megint tudjak rajzolni, akkor már asszem tudom is, mi lesz a következõ téma.:D

Hozzászólás ideje:

Magyar idő szerint éjfél után lesz a premier...

EDIT: Pontosítok, hajnali 2 után lesz

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.