Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Nekem is nagyon tetszenek a képek. Mandalore is hasonló volt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Gary Whitta kirakott nemrég egy tweetet miszerint jelenleg épp egy Rebels forgatókönyvet ír, úgy hogy közben a kislánya épp Rebelses pizsamában nézi a Rebels sorozatot Ami érdekes lehet, hogy ez a Gary Whitta részt vesz a Rogue One írásában is. A képek pedig szuperek! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. (szerkesztve) Nagyon jól néz ki. Kicsit törökös vagy éppen Moszkvás. Ki-ki eldöntheti mire asszociál a hagyma kupolákról, melyek valóban havasak, így legyen az utóbbi! Szerkesztve: 2015. Május 26. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Hozzászólás ideje: 2015. Május 26. Gary Whitta kirakott nemrég egy tweetet miszerint jelenleg épp egy Rebels forgatókönyvet ír, úgy hogy közben a kislánya épp Rebelses pizsamában nézi a Rebels sorozatot Ami érdekes lehet, hogy ez a Gary Whitta részt vesz a Rogue One írásában is. A képek pedig szuperek! Érdekes kapcsolat lehet. Remélem, hogy bevállalják a filmmel való kapcsolódást! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 27. Hozzászólás ideje: 2015. Május 27. Érdekes kapcsolat lehet. Remélem, hogy bevállalják a filmmel való kapcsolódást! Én is remélem ezt, legalább szereplő szinten érdekes lenne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 27. Hozzászólás ideje: 2015. Május 27. Állítólagos concept artok a 2. évadban feltűnő "Takobo City"-ről. Szép Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Állítólagos concept artok a 2. évadban feltűnő "Takobo City"-ről. Gyönyörűek! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Hozzászólás ideje: 2015. Május 28. Nagyon mutatós vityilló. Amúgy néztem a képeket és mi ugrott be róluk? Hát a Kreml. Na szép. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Hozzászólás ideje: 2015. Május 29. Nekem is moszkvai hangulatot áraszt ez a kép. Tisztára az a stílus, mint a Vaszilij Blazsennij székesegyházé. Nagyon szép! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Május 30. Hozzászólás ideje: 2015. Május 30. Utánanéztem mert korábban nem láttam róla képet és arra jutottam hogy ama vityillóra jobban hasonlít. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Újabb jelenet a 2. évad pilot epizódjából, amely nem sokkal azután a bizonyos nagy összecsapás után játszódik: http://www.youtube.com/watch?v=H44StBq1l7A Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Közeleg a dátum! Kiváncsi voltam mikor indul a pörgés! Várom már! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Hozzászólás ideje: 2015. Június 2. Bő két hét és kezdődik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Basszus, már csak két hét? Hogy repül az idő, hála az égnek. A jövő héten Jurassic World, utána héten Rebels. Izgis ez a június. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Tényleg hamar elment az idő, legalábbis eddig, az a 2 hét lassabban fog telni mint az eddigi pár hónap Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Íme pár pillanatfelvétel az Ahsokás topic-ban említett videóból azoknak, akik nehezebben bírják a várakozást: Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. És már ott is vannak Takobo City hagymakupolái. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 6. Hozzászólás ideje: 2015. Június 6. Már csak két hét! Iszonyat várom már! Szerencsére alig tudok valamit a premierről így szinte minden eleme meglepetés lesz. Bár az előbbi spoileres hozzászólásba nem kellett volna belenéznem. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Új teaser trailer a 2. évadhoz. Ahsoka hogy felűvölt már. Aztaaa. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Köszi Rajmesz! Ahsokának milyen feje van már, és az a NOOOOOOO! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Lehet, hogy akkor döbben rá, kicsoda Darth Vader valójában? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. (szerkesztve) Én is pont erre gondoltam. Kikockázva úgy tűnik mintha Ahsokának látomása lenne. Szerkesztve: 2015. Június 7. - Ody Mandrell Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Én is pont erre gondoltam. Kikockázva úgy tűnik mintha Ahsokának látomása lenne. Szerintem is így van, egyértelműen látszik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. No majd meglátjuk mennyire epikus ez a csata. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. Hozzászólás ideje: 2015. Június 11. (szerkesztve) Köszi Rog. Volt benne pár új részlet, de főleg a régiekből voltak bevágások. Még egy hét. Szerkesztve: 2015. Június 11. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Arról pletykálnak, hogy Ventress is visszatérhet. Ez lett volna a hajója a TCW -ben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hát, ha vissza is tér, remélem nem ezzel a hajóval. Nem erőltették meg magukat, szimplán átszínezték a mandalore-i vadászgépet. Ráadásul nem is egy hagyományosat, hanem a többihez képest átalakított Gauntletet, Vizsla zászlóshajóját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Meglátjuk bár szerintem épp ő abszolút nem hiányzik ebből a korszakból. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Szerintem sem, max. annyiból, hogy jó lenne, ha az ő szálát se egy képregény vagy könyv varrná el. Fejvadászként még működhet is. Vagy esetlet inkvizítorként. Válasz
Mateo Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. Hozzászólás ideje: 2015. Június 13. (szerkesztve) Én úgy gondolom,hogy nagy csalódás lenne őt inkvizítorként látni,mert a TCW-ben már elindult a javulás útján. Fejvadászként jobban eltudnám képzelni,de azért nem kizárt,hogy mégis ő lesz a női inkvizítor akit az előzetesben láthattunk(én annak örülnék a legjobban,ha ő Barris Offee lenne) Szerkesztve: 2015. Június 13. - Mateo Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.