Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Én azt se bánnám, ha bevállalnák az egyik hős halálát a fő csapatból. Bár szerintem Kallus lesz az, aki kinyiffan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Kicsit csalódott leszek ha csak Kallust intézik el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. (szerkesztve) Talán Zeb halálát bevállalják. Többre nem számítanék. Szerkesztve: 2017. Március 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. (szerkesztve) Én már sejtem is, hogy hogyan fog Kallus páyafutása véget érni: Az előzetesben vagy egy jelenet, amikor robogóval megy Ezra régi kommtornya felé. Valószínűleg innen próbálja meg értesíteni a Főnix osztagot, mielőtt elérné őt Thrawn keze Amúgy Kanan karakterében sem maradt már túl sok, amit me sem bizonyít jobban, hogy az utóbbi pár részben szinte nem is szerepelt, de fontosabb szerepe is utoljára Sabine felkészítésében volt. Egyszerűen már nincs senki a kis csapatban, akit tanítgathatna, ezért én az ő kiírását érzem még esélyesebbnek (főleg hogy a RO előtt úgy is kezdeni kell vele valamit) Szerk.: És mégegyszer belegondolva rögtön ellent mond nekem az a tény, hogy Freddie Pince Jr. részt vett a 4 évad szinkronmunkálataiban Szerkesztve: 2017. Március 19. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Én remélem hogy Zeb nem hal meg. Menjen el a népéhez Lira San-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Igazából bárkiről is legyen szó sajnálnám. De lehet, hogy meglépnek valamit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Az előbb tudtam meg hogy Obi és AP5 hangját is Stephen Stanton szolgáltatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Az előbb tudtam meg hogy Obi és AP5 hangját is Stephen Stanton szolgáltatta. Nagyon tehetségesek a szinkronszínészek! Stanton is volt már Tarkin is ugye, félelmetes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Ki az aki Thrawn-nak szurkol? Ööö... Ne Kallus haljon meg, túl sablonos lenne, nem? Persze ne (csak) ezért maradjon életben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. A kiválasztottság titulusa Luke-ra esett Maul szerint és Kenobi ezt megerősíti. Korábban Anakint, ma már újabban Reyt emlegetik kiválasztottként. Ez nem ellentmondás Filoniék részéről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 20. Reyt még senki sem emlegette kiválasztottként, szóval nem. Luke kiválasztottságának lehetőségét meg lent ecseteltük (olvass vissza!), szóval újfent nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Darth Maul képregény 2. része nem akárhova nyújt betekintést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Azta Ez nagyon menő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Vaó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. (szerkesztve) És majdnem mind "keresztvasas" fénykard. Azt hittem csak egy volt, amit Ezra talált. Szerkesztve: 2017. Március 26. - RacerX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Én úgy látom, hogy nem mind "keresztvasas". Egyébként nagyon jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Wow. Jól is néz ki amúgy, leszámítva a 2. kép közepén lévő Maul ábrázatot, ami iszonyú gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 24. Ez tényleg komoly! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. (szerkesztve) Star Wars Lázadók 3.évad 20-21.rész "Nulladik óra" WEBRip 720p Letöltés: 20.rész Party 1: https://rarbg.to/torrent/6eo58ul 21.rész Party 2: https://rarbg.to/torrent/62xwj5y + Felirat a Sorozat fordító-hoz teszem pár perc mulva... Szívesen! Szerkesztve: 2017. Március 25. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. A Darth Maul-os képregény részlet nagyon badass! TheMilkyWay: Sztem én várni fogok, míg a Kisscartoon-on is fent lesz, de azért köszi szépen :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Köszi Milky! Amúgy ma magyarul is nekivágunk az évad második felének! Remélhetőleg Al befut majd a nap folyamán! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Star Wars Lázadók 3.évad 20-21.rész "Nulladik óra" WEBRip 720p THX! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Amúgy ma magyarul is nekivágunk az évad második felének! Remélhetőleg Al befut majd a nap folyamán! Csoli, te tudsz valamit arról, hogy holnap 5:30-kor lesz-e a rész? A disney channel honlapján ez van, de lehet csak az óraátállítás kavar be. De reméljük Al holnap is résen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. (szerkesztve) Minden igényt kielégítő rész volt Szerk.:Talán 1 valamit leszámítva: Satot leszámítva nem volt fontosabb halál, és róla már a RO óta tudjuk, hogy meg kellett halnia Szerkesztve: 2017. Március 25. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Star Wars Lázadók 3.évad 20-21.rész "Nulladik óra" Angol Szinkron 720p ONLINE Megtekintés: 20.rész Party 1: http://indavideo.hu/video/Star_Wars_Lazadok_3evad_20resz_Angol_Szinkron_720p-HD 21.rész Party 2: http://indavideo.hu/video/Star_Wars_Lazadok_3evad_21resz_Angol_Szinkron_720p-HD Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Minden igényt kielégítő rész volt Szerk.:Talán 1 valamit leszámítva: Satot leszámítva nem volt fontosabb halál, és róla már a RO óta tudjuk, hogy meg kellett halnia A rész topikjába is írhatod a véleményt, legalább nem kell itt spoilerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. (szerkesztve) Csoli, te tudsz valamit arról, hogy holnap 5:30-kor lesz-e a rész? A disney channel honlapján ez van, de lehet csak az óraátállítás kavar be. De reméljük Al holnap is résen lesz. Szerintem résen lesz. Elvileg ugye most éjjel 2-ről 3-ra állítjuk az órát. Ha ezt reggel 6:30ra vetítjük, akkor 6:30-ról 7:30 kell állítani. Ehhez képest 5:30-at jegyez, jó hogy szóltál. Lehet, hogy gyenge vagyok matekból, de egész egyszerűen nem értem, hogy ez most mit jelent. Általában a tv-csatornák, nem szokták elfelejteni az óraállítást. De ez most nem olyan, mint ha fordítva gondolkodtak volna? Szerkesztve: 2017. Március 25. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. A rész topikjába is írhatod a véleményt, legalább nem kell itt spoilerezni. Arra nincs elég időm most, de gondoltam egy kis kedvet csinálhatok itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Köszi Milky! Amúgy ma magyarul is nekivágunk az évad második felének! Remélhetőleg Al befut majd a nap folyamán! Délután jön a szórakozás, még tart a 8 óra munka ;-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 25. (szerkesztve) Délután jön a szórakozás, még tart a 8 óra munka ;-) Oké, várjuk. Amúgy úgy tűnik, hogy óraállítást figyelembe véve lesz 5:30 a kezdés. Csak ijesztő, mert ez már nem korán van, hanem szinte még éjjel... Mert jövő héten szombatra már reggelre ír két részt és 5:30 és 6:00 a kezdés.. szerk: a port.hu viszont kitart a 6:30-nál.. És jövő hétvégén 3 rész lesz. 6:30-tól és 7:00 Geonózis duó és vasárnap egy újabb rész. Szóval talán mégis az van, hogy a disney honlapján túlkombinálták az óraállítást. Szerkesztve: 2017. Március 25. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.