pb69 Hozzászólás ideje: 2014. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 16. Na hátha a veretes nézettségi adatok hoznak még forrásokat a konyhára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 16. Na hátha a veretes nézettségi adatok hoznak még forrásokat a konyhára. Én is ezt remélem. Viszont 6 évadnyi TCW után lehettek volna egy picit bátrabbak is. A Star Wars az a sorozat, ami mindig tuti befutó, nem kell vele kísérletezgetni, az már megtörtént 77-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. (szerkesztve) Valahogy nem is tartottam "szalonképesnek" a 16 részes évadot, egyszerűen kilógott a sorból. Most már végre tudjuk, hogy a jól elterjedt és működőképes 13 rész/évad-os formulával van dolgunk. Fura ez az okfejtés. Hisz lentebb Bomarr is kifejtette, hogy technikailag 16 résznek megfelelő anyag az évad így is. Melyik sorozatnak van 13 részes "formulája"? Én nem vagyok sorozatfüggő, de amit ismerek van 12 részes; Dexter, a The walking dead(6,13,16,16,?) Breaking Bad és a Prison break is változó volt, de ezek mind min. 40 perc/epizód. A 22 perc/epizód tempóban jellemzőnek inkább a 20 körüli epizódszám szerintem évadonként( tcw, jóbarátok, így jártam...stb) Szóval szerintem a 2. évad is egyszerűen 16 rész lesz és az nem olyan rossz! Szerkesztve: 2014. November 17. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Melyik sorozatnak van 13 részes "formulája"? DW Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. DW Oké, mi is ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Oké, mi is ez? Doctor Who - brit sci-fi sorozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Nemcsak brit, hanem a világ egyik legjobbja... ja... és 6 nap múlva 51 éves! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Melyik sorozatnak van 13 részes "formulája" Under the Dome Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. (szerkesztve) Fura ez az okfejtés. Hisz lentebb Bomarr is kifejtette, hogy technikailag 16 résznek megfelelő anyag az évad így is. Melyik sorozatnak van 13 részes "formulája"? Én nem vagyok sorozatfüggő, de amit ismerek van 12 részes; Dexter, a The walking dead(6,13,16,16,?) Breaking Bad és a Prison break is változó volt, de ezek mind min. 40 perc/epizód. A 22 perc/epizód tempóban jellemzőnek inkább a 20 körüli epizódszám szerintem évadonként( tcw, jóbarátok, így jártam...stb) Szóval szerintem a 2. évad is egyszerűen 16 rész lesz és az nem olyan rossz! Igen, az valóban szokatlan, hogy 13 részből áll egy évad, ami 22 perces epizódókat vonultat fel, de a 12-16 intervallum mára már teljesen általánossá vált, amiből én a 13-at látom felbukkanni a legtöbbször, akárhogy nézzük is. Nem mondom, hogy nem szeretnék többet, de azt sem, hogy menjen a minőség rovására a több epizódra beosztott ugyanankkora keret, amit Zéé lejjebb jól leírt. Ja, és már a Monty Python's Flying Circus is 13 résszel futott, kivéve az utolsó évadot. Szerkesztve: 2014. November 17. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Köszi a válaszokat, remélem azért a Rebels így-úgy kerekítgetve, de meglesz 16 jövőre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Gathering Forces: http://vodlocker.com/5mmicyvx1vm6 Wow mekkora rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Kösz Bomarr, nézem is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Hát ez harmatgyenge epizód volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Hát ez harmatgyenge epizód volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Gyengusz tényleg? Este kiderítem. Azert kösz Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Tényleg gyenge volt. Én itt el is kaszálom a magam részéről a sorozatot.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Gyengusz tényleg? Este kiderítem. Azert kösz Bomarr! Nehogy elhidd már neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Idén nem lesz már több epizód? Remélem nem erről van szó, ugyanis semmi hír további részekről! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Könnyen megeshet, hogy karácsonyi szünetre vonul a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Én is erre számítanék. Az ürgét aki elmondta hogy a pilot nélkül 13 részes lesz az évad, többen kérdezgették hogy mikor jön a többi és mondta hogy várják meg amíg hivatalosan bejelentik a vetitési időpontokat. Ha rögtön jönnének akkor nem kéne semmire várni, szóval szerintem is szünet lesz. De ha ez lesz a félévadzáró akkor érzésem szerint egy nagyon jó ponton hagyjuk itt a sorozatot. Rengeteg a nyitott kérdés de nincs őrjitő cliffhanger ráadásul elég jól beindultak a dolgok. Persze az lenne a legjobb ha jönne rögtön a következő, de most úgy érzem elég tartalmas volt amit eddig láttunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. (szerkesztve) Ej-ej Dzséjt! Multkor szóltál valamit a fekete humorra, amit benyogtem valahová(nem dorgálást, csak úgy), de nem tudtam, hogy neked meg a szopatós a kenyered! Hisz az eddigi legjobb rész volt! Áhh..mozifilmszintű élmény. És ez belekerült vagy 7 részbe? Mi lesz itt még?! Szerkesztve: 2014. November 18. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Jaj bocs! Úgy kibillentett ez a mai "molyfing részecske", hogy majd elfelejtettem az előző rész képét: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. (szerkesztve) Tényleg ennyire jó a Gathering Forces? Na nem mintha az Empire Day kutyaütő lett volna. Köszi Csoli! Szerkesztve: 2014. November 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Ejha, akkor nézem is hamarba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Tényleg ennyire jó a Gathering Forces? Na nem mintha az Empire Day kutyaütő lett volna. Köszi Csoli! Szívesen. Amúgy brutális..csak szuperlatívuszokban lehet róla szólni. Dzsana' rá felirat nélkül, simán menni fog az neked. -tudom hogy csináltad már! Ejha, akkor nézem is hamarba! Jól teszed! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Nem sietünk... Először az Empire Day -t kell kiélvezni. Egyébként jobban belegondolva nem is baj, hogy jön egy legalább hónapos szünet. A TCW hatodik évada épp a jövőhét végén jön meg BD -n, azt is ki kell élvezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Nagyon, nagyon erős rész volt az 1x07. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Nem is volt gyenge rész az évadban. Kevesebb de sűrűbb sorozat. Anélkül, hogy láttam volna a 1x07 -est már most kijelenthetem, hogy két olyan animációs sorozattal gazdagodtunk a filmek mellett amik telitalálatok! Vagy valami iszonyat nagy mákunk van, vagy a StarWars márkanév tényleg garancia a minőségre. Filoni és csapata lassan kaphat egy szobrot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Egyetértek, a Gathering Forces-t ugyan még nem láttam (csak órák kérdése), de Filoniék megint nagyot alkottak, ez már most kijelenthető. Ahogy Lucast eddig is a teremtőnek neveztük Star Wars tekintetében, Filonit lassan tekinthetjük a Star Wars egy arkangyalának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Közben megerősítették, hogy a Gathering Forces után téli szünetre vonul a sorozat. A fennmaradó 6 részt január 5-től láthatjuk majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.