Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Rey nem volt kérdés, számomra ő az Ep.7 legjobb karaktere, így összességében is már most elég szép helyen áll a globális rangsoromban. Ezra-t meg nem kedvelem igazán, a rebels-es csapatból is legkevésbé őt csípem, úgyhogy ez még csak könnyített a döntésen. :) A másik fronton Boba-ra böktem, mert szerintem most még jobb karakter, mint Hux. De ha utóbbiból a továbbiakban kihajtják a potenciált, akkor később már előrébb kerülhet nálam is.

Hozzászólás ideje:

Mennyivel több potenciál van kihajtva Bobából mint Huxból?

Azért az Ep.2-vel és a TCW-szal együtt már szerintem jóval több. Az OT-ban elég kevésnek éreztem, ahhoz meg pláne, hogy kultuszkarakter legyen belőle, a mai napig nem igazán értem. A prequel érában látottak alapján már egy jobb karakternek tartom, noha szerintem még így is az egyik, ha nem a legtúlértékeltebb. Ennek ellenére Hux-nál jelenleg nálam előrébb tart.

Hozzászólás ideje:

Ha tökösek lennének és tartani akarnának egy jó fricskát a boba-rajongóknak, akkor egyszer beraknák a Madness-be Boba-t Daniel Logan képével! Akár csak egy csörtére. :evil:

Akkor meglátnánk mit ér a figura túlhype-olt nem megérdemelt ázsiója. Mert még egy Obi-wan vén fejjel is ér valamit, Boba hatalmasat esne mert a karaktere fabatkát sem ér a saga összképét nézve sem!

Egyeltalán nem mindegy, hogy ki milyen benyomást keltve van versenyben.

Hozzászólás ideje:

Bobara és Reyre ment a szavazat. Hux nekem iszonyúan rideg, miközben megszállott is, a kettő nálam nem működik jól. A legtöbb ellenféllel szemben Boba elvesztené a szavazatom, de itt és most nem. Rey... remélem ő nyeri az egész versenyt! :)

Hozzászólás ideje:

Bobara és Reyre ment a szavazat. Hux nekem iszonyúan rideg, miközben megszállott is, a kettő nálam nem működik jól. A legtöbb ellenféllel szemben Boba elvesztené a szavazatom, de itt és most nem. Rey... remélem ő nyeri az egész versenyt! :)

Az én Predict the madness-emben Ő nyerte! Márpedig nyilvános, hogy az az "oscar előszobája". :P

Hozzászólás ideje:

Elindult az új szavazás. Leia és Poe között elég szoros volt nálam a helyzet.

Leia

+ Az egyik legjobb női karakter a sagában, szókimondó, vagány de néha sebezhető

+ Skywalker, ami sokat nyom a latban

+ Kedvenc jelenet: Leia vs. Tarkin a HCS szétrobbanásánál

- Az EpVII-es image nála rombolt a legtöbbet

- Kicsit mindig is háttérben volt a fiúk mögött

Poe

+ Nagyon szimpatikus karakter, tele élettel, aki kellően vagány

+ Oscar remek színész

+ Kedvenc jelenet: mikor szétlövi föntről a TIE-okat és a rohamosztagosokat

- Kevés játékidőt kapott eddig, nem volt idő igazán kibontani a történetét

Összességében Leiára ment a szavazat, de szoros volt. A VIII. után ez simán fordítva is lehetne.

Grievous vs. Kallus

Na itt nem is volt kérdés: Kallusra szavaztam! Az egyik legjobb birodalmi karakterré nőtte ki magát, Grievous pedig tipikusan a nagyobb a füstje, mint a lángja. Halljuk, hogy elintézett egy csomó Jedit, a TCW-ben látjuk is, de elég sokszor sül fel. Ez igaz Kallusra is, de ő elindult egy komplexebb - és rögösebb - karakter úton, úgyhogy rá szavaztam.

Hozzászólás ideje:

Poe és Kallus. Leia sosem volt a szívem csücske (ez azt hiszem, általánosan elmondható nálam a Skywalker-famíliában :D), Poe viszont nagyon hamar szimpatikus lett. Kallus meg nagyon sokat nőtt idén a Rebelsben, míg Greivous csak egy cool karakter. Egy másik cool karakterrel szemben rá szavaznék, de Kallusszal szemben semmiképpen sem.

Hozzászólás ideje:

Leia és Kallus. Poe nálam egyelőre csak egy jobbfajta Wedge 2.0, valószínűleg a következő epizódban már jobban elmélyítik a karakterét. Kallus viszont nem kérdés, Grievous nekem annak idején a Clone Wars sorozat után a filmben inkább csalódás volt, a TCW meg még inkább rombolta a nimbuszát. Kallus ezzel szemben egy nagyon jó karakter, nem véletlen volt ő volt közel egy évig az avatarom.

Hozzászólás ideje:

Leia valahogy bennem se tudott mély nyomot hagyni. Az OT legnagyobb kihasználatlanul maradt ziccerének tartom, nagyon sok lett volna a karakterében, de szinte semmit nem kezdtek vele. És hát az Ep.7 se épp emelt a megítélésén. Csak azért szavazok most rá, mert Poe-t még az Ep.7 viszonylatában is keveset láttam ahhoz, hogy érdemben megítéljem. Nagyon jó figurának tűnik, legalábbis a 7-es alapokra egy fasza karaktert lehet felépíteni, de nem tudom végül merre mozgatják a szálait. Mindenesetre nagyon valószínű, hogy már az Ep.8 után jóval feljebb kerül a rangsoromban, alighanem Leia elé. Hacsak utóbbival nem robbantanak még valamit.

A másik ágon nekem Kallus a nyerő. Grievous egy nagyon ötletes és cool (hogy Dzséjt szavaival éljek) kinézetű karakter, de a TCW-ban elbaltázták. Annyira sokat szerepeltették és szinte mindig csak a menekülés és meghátrálás jutott neki, hogy teljesen leírták a karakterét. Közben meg folyton hallgathattuk a dicshimnuszokat, hogy amúgy off-screen mekkora spíler, csak ebből mi nem sokat láttunk, így meg nem működik a dolog. Amúgy szoros volt a dolog, ha Kallus-nál nincs a múltkori Rebels rész, akkor lehet úgy járt volna, mint Poe. Így viszont azt gondolom, hogy belőle már ezen rövid idő alatt is többet hoztak ki, mint Grievous-ből, úgyhogy megelőlegeztem (félig-meddig előleg) neki a bizalmat. :)

Hozzászólás ideje:

Én is leadtam a szavazatom. Poe és Grivi lett a támogatottam. Előbbi azért mert bár kevéssé ismerjük, de az alapján amit eddig láttam belőle hatalmas kedvenc, utóbbi pedig nem is volt kérdés számomra. Kallus sem rossz, de a rajzolt/animált karaktereket sosem tudtam igazán komolyan venni.

Ráadásul ha elképzelem hogy melyiküktől félnék jobban, Grivitől, ahogy elindul felém úgy ahogy Obi felé az Ep3-ban, vagy Kallustól.... Lényeg a lényeg, számomra ez egyértelmű menet volt.

Szerkesztve: - Jar-Jar Binks

Hozzászólás ideje:

Pedig már úgy vártam, hogy beírod: R2. :D

Hát ezzel még várnod kell legalább egy évet. :D Bár könnyen lehet, hogy hiába, mert ha nem lesz selejtező, akkor már az első fordulóban is könnyen alulmaradhat nálam a kis "kuka". Amúgy durva, mert a sequel elkészültével, ha lesz olyan karakter, aki mind a 9 Saga filmben (és a két animációs sorozatban is) szerepel, akkor az R2 (és esetleg 3PO) lesz. Mondjuk az Ep.7-ben kevesebb szerep jut neki, mint bármely eddigi filmben, de azért ott van. A folytatásban szerintem már több időt kap.

Hozzászólás ideje:

Holnap leszek kíváncsi a Luke- Han meccsre.

Még nem kerültek össze.

Vajon a régi coolság és a nagy halál győz, vagy régi hős frissen nyert misztifikálódásával?

Hozzászólás ideje:

Holnap leszek kíváncsi a Luke- Han meccsre.

Még nem kerültek össze.

Vajon a régi coolság és a nagy halál győz, vagy régi hős frissen nyert misztifikálódásával?

Luke az előző években nem teljesített túl fényesen. Jó, mondjuk Yoda, majd Obi-Wan nagyon bivaly ellenfelek voltak viszonylag az elején, de tavaly főtáblára se került a selejtezőkből. Ráadásul az ő megítélésén szerintem nem sokat dobott az Ep.7. Han viszont már eddig is több ízben megszorongatta Obi-t, az új film pedig egyértelműen nála hozta el a legpozitívabb változást a korábbi szereplők közül. Őt én a végső sikerre is esélyesnek tartom, úgyhogy Luke szerintem nem sok sót fog enni mellette.

Hozzászólás ideje:

Luke az előző években nem teljesített túl fényesen. Jó, mondjuk Yoda, majd Obi-Wan nagyon bivaly ellenfelek voltak viszonylag az elején, de tavaly főtáblára se került a selejtezőkből. Ráadásul az ő megítélésén szerintem nem sokat dobott az Ep.7. Han viszont már eddig is több ízben megszorongatta Obi-t, az új film pedig egyértelműen nála hozta el a legpozitívabb változást a korábbi szereplők közül. Őt én a végső sikerre is esélyesnek tartom, úgyhogy Luke szerintem nem sok sót fog enni mellette.

Egyébként Vader és R2D2 kapta a szavazatomat. Előbbihez nem tudok mit hozzáfűzni. Csak akkor esnék gondolkodóba, ha Palpatine lenne az ellenfele. Minden más esetben Vader a nyerő. R2D2 pedig muszáj volt. Az öreg Ben amúgy sem volt sose a szívem csücske, R2 meg mindig is zseniális volt.

Szerkesztve: - Jar-Jar Binks

Hozzászólás ideje:

Hanra és Sidiousra szavaztam. Luke-ot Han akkor is verné nálam, ha nem lenne ep7, s bár Maul az egyik kedvenc karakteremmé nőtte ki magát a TCW-nek hála, Sidiousszal szemben ezen a szavazáson annyi esélye van, mint egy fénykardpárbajban... Vagy Erőhasználatban. Na jó, egy szépségversenyen talán meg tudná verni egykori mesterét. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.