Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. (szerkesztve) Ellőtték a videóval a lényeget....Luminara halott. Kár volt megnéznem a topikot. Szerkesztve: 2014. Október 1. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. (szerkesztve) F*sza, hogy még ki is írod azoknak akik nem nézték meg ezt a részletet éppen ezért.... Had szopjanak ők is. Szerkesztve: 2014. Október 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Nem ezért vagy azért, de a traileres topicban a trailerekről hadd ne spoileresen írjanak már a népek. Aki belép ide, az legyen felkészülve arra, hogy a trailerek miatt olvashat spoilert. Akár ki is írhatjuk a topic címe alá, bár szerintem ez evidens. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Amúgy nem azért, de enyhén szólva is túlzás az alábbi Luminarás megállapítás a klip alapján. Semmi ilyesmit nem lőttek el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Szerintem sem érdemes még kész tényként kezelni. Én az említett áll-tetkókat sem tudom kivenni abból az aszott fejből. Persze az Inkvizítor jelenlétében bármi lehetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. (szerkesztve) Pedig sajnos elég nyilvánvaló, hogy Luminara van a képen. Szerkesztve: 2014. Október 3. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 2. (szerkesztve) F*sza, hogy még ki is írod azoknak akik nem nézték meg ezt a részletet éppen ezért.... Had szopjanak ők is. Ody, ne szórakozzál már....ez a trailer topik, de ha legörgettél volna, láthattad volna, hogy nem én írtam ki először, hanem....köhöm.....hát ki lett posztolva egy bazi nagy kép, ami akkor még nem volt spoilerbe téve. Továbbá 20-an írták le, hogy; Jéééé Luminara meghalt. Figyi Ody....Bobby Ewing nem halt meg! Nem ezért vagy azért, de a traileres topicban a trailerekről hadd ne spoileresen írjanak már a népek. Aki belép ide, az legyen felkészülve arra, hogy a trailerek miatt olvashat spoilert. Akár ki is írhatjuk a topic címe alá, bár szerintem ez evidens. Köszi Dzséjt, ez jól esett. Szerkesztve: 2014. Október 2. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Trailer topic ide vagy oda én éreztem, hogy jobb ha spoilerezek. Sajnálom, hogy mégis belefutottatok páran. De valóban nem kell még tényként kezelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Ez volt már? Micsoda helyszín! http://www.youtube.com/watch?v=dKWlzH-I1EE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Huu anyam!Ez nagyon jo! (nem is annyira gyerkocoknek valo:)) meg 2 nap... :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Ezek már gondolom későbbről valóak, amik nem 100%-osan készek. Csak mert volt pár ilyen trailer, ahol a grafikai vagy animációs minőség mintha gyengébb lenne a már fix anyagokénál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Ez volt már? Micsoda helyszín! Pöpec Tetszenek az utalások a korábbi érára az ARC-170 és a LAAT/i roncsokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Klasszak azok a rémek. Jól megizzasztották a csajokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Aztazegit micsoda részlet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. (szerkesztve) Ody, ne szórakozzál már....ez a trailer topik, de ha legörgettél volna, láthattad volna, hogy nem én írtam ki először, hanem....köhöm.....hát ki lett posztolva egy bazi nagy kép, ami akkor még nem volt spoilerbe téve. Továbbá 20-an írták le, hogy; Jéééé Luminara meghalt. Figyi Ody....Bobby Ewing nem halt meg! Sok a "volna" f*szfej. Senki nem írta be, hogy meghalt, nyíltan. Lehet, hogy spoilerben volt, de másképp nem. Az a lényeg, hogy nyíltan ne írjuk le. Kapísi? Szerkesztve: 2014. Október 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Mivel Ody adminisztrátor, így hivatalból látogatnia kell ezt a topikot (ahogy a moderátoroknak is), így szerintem se hal bele senki, ha mondjuk egy nagyon árulkodó momentumot az illető spoiler mögé rejt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Sok a "volna" f*szfej. Senki nem írta be, hogy meghalt, nyíltan. Lehet, hogy spoilerben volt, de másképp nem. Az a lényeg, hogy nyíltan ne írjuk le. Kapísi? Ez a kezdőmondat bájosan hangzik... Megjegyzem, pár oldallal ezelőtt te is lazán spoilereztél a hölggyel kapcsolatban. Tudomásom szerint ugyanis az is spoilernek minősül, hogy egyáltalán megemlíted, hogy szerepel benne. Sőt, az egyik trailer kezdőképén is ott virít, akkor azt is dobjuk spoiler tag mögé? A trailer topicban elég ha olyasmit rejtünk el, ami a trailerekből nem derül ki. Aki meg benéz ide, az meg magára vessen, ha trailerből származó spoilert olvas. Én sem örülök, hogy ez kiderült, alapjáraton nekem még az arc sem tűnt fel, bosszantott is a dolog elsőre, és majdnem írtam is. Csak aztán rádöbbentem, hogy én vagyok saját szórakozásom elrontója, elvégre én olvasgatok egy olyan topicot, ami a trailerekről szól. Ha nem nézném meg, nem néznék be ide sem. Ne kezdjük már megint elölről ezt a spoileresdit. Mivel Ody adminisztrátor, így hivatalból látogatnia kell ezt a topikot (ahogy a moderátoroknak is), így szerintem se hal bele senki, ha mondjuk egy nagyon árulkodó momentumot az illető spoiler mögé rejt. Senkinek sem kell hivatalból semmit néznie. Azért vagyunk többen moderátorok, hogy lefedjük az egész fórumot és ne egy embernek kelljen az egészet kézben tartania. Persze bele senki sem hal, ha a trailerekről a traileres topicban spoilerek mögött értekezünk, csak idiótán veszi ki magát. Ennyi erővel az ep5 elemzés topicjába minden fejezetet spoiler mögé kéne dugnom, mert simán bemehet oda valaki, aki még nem látta az ep5-öt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Ez a kezdőmondat bájosan hangzik... Jobb ha hozzászoksz. Megjegyzem, pár oldallal ezelőtt te is lazán spoilereztél a hölggyel kapcsolatban. Megjegyzem...de mit is? Fingom sincs, hogy ekkora spoilereket nyomattam volna a"hölggyel" kapcsolatban. Tudomásom szerint ugyanis az is spoilernek minősül, hogy egyáltalán megemlíted, hogy szerepel benne. Sőt, az egyik trailer kezdőképén is ott virít, akkor azt is dobjuk spoiler tag mögé? A trailer topicban elég ha olyasmit rejtünk el, ami a trailerekből nem derül ki. Aki meg benéz ide, az meg magára vessen, ha trailerből származó spoilert olvas. Én sem örülök, hogy ez kiderült, alapjáraton nekem még az arc sem tűnt fel, bosszantott is a dolog elsőre, és majdnem írtam is. Csak aztán rádöbbentem, hogy én vagyok saját szórakozásom elrontója, elvégre én olvasgatok egy olyan topicot, ami a trailerekről szól. Ha nem nézném meg, nem néznék be ide sem. Ne kezdjük már megint elölről ezt a spoileresdit. Te mi a kiskutya f*száról beszélsz már megint? Van egy karakter. Stop. Az ő sorsát miért is kellene kiírni főcímbe? Mert az, hogy Luminara Unduli benne van a sorozatban az egy tök jó dolog, de ebből még nem következik semmi a sorsát illetően. Vagy szerinted igen? Ezentúl ha valaki feltűnik bármelyik sorozatban annak írjuk le a végső sorsát mert.....csak??!?!? Eszem f*szom megáll öregem. Senkinek sem kell hivatalból semmit néznie. Azért vagyunk többen moderátorok, hogy lefedjük az egész fórumot és ne egy embernek kelljen az egészet kézben tartania. Persze bele senki sem hal, ha a trailerekről a traileres topicban spoilerek mögött értekezünk, csak idiótán veszi ki magát. Ennyi erővel az ep5 elemzés topicjába minden fejezetet spoiler mögé kéne dugnom, mert simán bemehet oda valaki, aki még nem látta az ep5-öt. "Ez a gyerek meg nem normális." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 3. (szerkesztve) Sok a "volna" f*szfej. Ez már nem volt poénos, inkább otromba. Kicsit sérelmezem....ilyet azért ne mondjunk a másikra, ez parasztság. Ne vagyok fszfej, kikérem magamnak és itt senki nem az! Dzséjt leírta, amit diplomatikusan le lehet írni. Részemről lezárva....de azért no....a másikra ilyet mondani. Szerkesztve: 2014. Október 3. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. (szerkesztve) Nem volt poénos? Lehet. Parasztság volt? De még mennyire. Egyébként én is az voltam most (f*szfej). Gondoltam vagyunk olyan viszonyban, hogy ennyi belefér a barátságba. Kisdobos becsület szavamra, többet nem foglak le f*szfejezni. Szerkesztve: 2014. Október 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Te mi a kiskutya f*száról beszélsz már megint? Van egy karakter. Stop. Az ő sorsát miért is kellene kiírni főcímbe? Mert az, hogy Luminara Unduli benne van a sorozatban az egy tök jó dolog, de ebből még nem következik semmi a sorsát illetően. Vagy szerinted igen? Ezentúl ha valaki feltűnik bármelyik sorozatban annak írjuk le a végső sorsát mert.....csak??!?!? Eszem f*szom megáll öregem. Az, hogy kiírod, hogy egyáltalán benne van egy olyan karakter a Rebelsben, akit utoljára az ep3-ban a Kashyyykon láttunk, ahol ugye kiadásra került a 66-os parancs, és nem láttuk onnan elmenni, szerintem eléggé leleplezi a sorsát. Elárulja, hogy él! Lőjenek le, de szerintem ez spoiler, és talán van olyan, aki ezzel a meglepetéssel nem Ody Mandrelltől akartak értesülni. De szerintem ezzel akkor sem volt probléma, mert az is a trailer része volt és te ezt a traileres topicban árultad el. Nem csak valakinek, valaminek a végső sorsa számít ám spoilernek. És nem azt mondom, hogy írjuk le bátran, kivel mi történik, ki jelenik meg, ki mit csinál. Ezt nem tudom, hogyan sikerült leszűrni. Azt írtam, hogy a topicokban megfelelően kezeljük azért a dolgokat. Ne b*sszunk le már valakit azért, mert a traileres topicban nem spoileresen beszél a trailerről. Akkor csesszük le, ha olyat oszt meg a traileres topicban, ami nem volt benne azokban az anyagokban. Nyilvánvalónak kéne lennie, hogy a trailer topicban bizony ki lesz elemezve a trailer, és ha ott kiszúrunk valami érdekeset, azt még inkább kielemezzük. Ez trailer topic, arra van, hogy itt szabadon beszélhessünk róla. Aztán, ha ettől már eltérő spoiler jön, azt lehet rejteni, mert az már nem csak a találgatás talaja. Ahogy az epizódos topicokban is csináljuk. És korábban több hozzászólást is módosítottam már itt is. Én ennyire gondoltam, de hát ha nem, akkor nem. Nem erőszak a disznótor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Én csak azt mondom, hogy spoiler és spoiler között is van különbség. De az akceptálható, hogy ez a trailer topik és ami azokban van azt nem kell spoilerbe rakni. A jövőben óvatosabban nézek be ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Nem is vitatom, csak sajnos a befogadó között is van. Sajnos ez a Luminarás jelenet nálam is kiverte a biztosítékot, de nekem már az sem tetszett, hogy egyáltalán elárulták egy korábbi trailerben a megjelenését. Ez van, sajnos. Nekem is vissza kell szoknom a trailerek kerüléséhez. Jó lenne egy személyre szabható spoiler-kapcsoló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Érthetetlen, hogy egy ilyen jelentőségű infót a készítők miért lőnek le előre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Érthetetlen, hogy egy ilyen jelentőségű infót a készítők miért lőnek le előre... Remélem azért merték bevállalni, mert a későbbi események tükrében ez jelentéktelen infó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Én meg észre se vettem csak azután, hogy írtak róla. Mondjuk az ominózus előzetest se láttam végig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Kaptunk egy rövidebb klipet a NYCC-ról: http://www.youtube.com/watch?v=_QRXmkPnxT0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. (szerkesztve) Nagyon kiraly!!! Szerkesztve: 2014. Október 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Ez vajon melyik részből van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.