csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Jó képek. És persze én is kételkedem! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Kíváncsi vagyok mikor fogom elhinni mert még most sem megy. Nem vagy vele egyedül. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Kíváncsi vagyok mikor fogom elhinni mert még most sem megy. Talán, ha már mögöttünk lesz a premier. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Elhiszem, mert már több emberrel is beszéltem erről Ma infos kollégának pedzegettem, ha esetleg nem az én gépemet "kábelezzük át" először, különben meg én jelentkeztem be elsőnek, akkor pénteken spoilertömeg fog rázúdulni Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Az egész olyan, mintha valami álom lenne. Én pl. az Ep5 bemutatója óta nem voltam Star Wars premieren, és az már igen csak régen volt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Szerintem film után is szürreális lesz. Azt fogjuk kérdezni: Ez volt az? Erre vártunk? És persze remélem az lesz a válasz, hogy igen erre érdemes volt! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. 50 óra. Tudom, hogy már szinte vitatkozunk, de akkor is 2 nap! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Tudom, hogy már szinte vitatkozunk, de akkor is 2 nap! Valóban? Há! Nem baj. Tudod mit? 3000 perc. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Ne tetézd!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Én veled vagyok, Rajmesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Én amit harcoltam ezért a premier megtekintésért....hááát ha sz*r lesz a film én lerombolom a mozit. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Én amit harcoltam ezért a premier megtekintésért....hááát ha sz*r lesz a film én lerombolom a mozit. Ez nem opció! Biztos, hogy jó lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Történelmi esemény lesz! Veletek! Hihetetlen! Egész napos program a végén a lényeggel. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. (szerkesztve) A film mellett magát a premiert is legalább annyira várom! Hatalmas élmény lesz együtt, és más rajongókkal is körülvéve átélni azt a pillanatot, amikor megjelenik a Star Wars felirat a vásznon, és felcsendülnek a jól ismert dallamok. Szerkesztve: 2015. December 15. - Pildi Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Nekünk eszünkbe jutott, hogy az Fx kardjaimmal vonulnánk be a moziba. De jelenleg elvetés alatt van az ötlet. Mellete: fotózkodás, buli, élmény. Ellene: nem akarom film közben szorongatni, a kocsiba meg nem merem kivinni, mert úgy is látszana, és aggódnék értük meg kocsiért végig. Ja és 5-en vagyunk, kard meg csak 4.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Én holnap tuti megnézem a Jedi Visszatért! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Ne tetézd!! Én veled vagyok, Rajmesz! Köszi. Én amit harcoltam ezért a premier megtekintésért....hááát ha sz*r lesz a film én lerombolom a mozit. Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz az. Nekünk eszünkbe jutott, hogy az Fx kardjaimmal vonulnánk be a moziba. De jelenleg elvetés alatt van az ötlet. Mellete: fotózkodás, buli, élmény. Ellene: nem akarom film közben szorongatni, a kocsiba meg nem merem kivinni, mert úgy is látszana, és aggódnék értük meg kocsiért végig. Ja és 5-en vagyunk, kard meg csak 4.. Valahol azt olvastam, hogy a CC konkrétan megtiltotta, hogy bármiféle jelmezben, maszkban, "fegyvernek látszó akármivel" (gondolom a fénykardokra céloz) menj be. Pedig nekem is eszembe jutott, hogy a Darth Vaderes jelmezemben és maszkomban menjek be a Vader FX kardommal karöltve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Tudom, hogy már szinte vitatkozunk, de akkor is 2 nap! Nem bazeg, holnap után! Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Valahol azt olvastam, hogy a CC konkrétan megtiltotta, hogy bármiféle jelmezben, maszkban, "fegyvernek látszó akármivel" (gondolom a fénykardokra céloz) menj be. Pedig nekem is eszembe jutott, hogy a Darth Vaderes jelmezemben és maszkomban menjek be a Vader FX kardommal karöltve. Igen, a CC Facebook oldalán van fönn. Érdemes elolvasni a kommenteket, van köztük pár szellemes darab. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Működnek a trógerek. Régen a jegyüzérekre keményen lesújtott a kádári rendőrség. Sajnos nem csak ezt a kettőt találtam...szomorú. Szerkesztve: 2015. December 16. - Zééé Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Sirok most jottem ki a mozibol ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) holnap 0_45 megintmegnezem.aztan 20:00 megint:)))) hhhhhhhhhhhhuuuuuuuu gyerekek ma mar tuti nem alszom zsong a felyem Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én amit harcoltam ezért a premier megtekintésért....hááát ha sz*r lesz a film én lerombolom a mozit. zsepkendot vigyetek Ody nagyon nagy elmeny volt vegignezni a moziban Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Nem tudom mikor fogom elhinni, hogy holnap este új Star Wars filmet látok, ráadásul Imaxben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Sirok most jottem ki a mozibol ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) holnap 0_45 megintmegnezem.aztan 20:00 megint:)))) hhhhhhhhhhhhuuuuuuuu gyerekek ma mar tuti nem alszom zsong a felyem Szóval akkor tetszett? Zééé. MEgérdemelné, hogy rajta maradjon. És rajta is fog! 40K? Ne vicceljen már. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Sirok most jottem ki a mozibol ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) holnap 0_45 megintmegnezem.aztan 20:00 megint:)))) hhhhhhhhhhhhuuuuuuuu gyerekek ma mar tuti nem alszom zsong a felyem Làttad a filmet?? Akkor légyszi nyugtass màr meg a spoileres topikban, hogy Poe sokat szerepel a filmben, ahogy egy main carakterhez illik, és nem nyúlfarknyi a szerepe. Milyen jelenetekben van benne?Nagyjàból. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Valahol azt olvastam, hogy a CC konkrétan megtiltotta, hogy bármiféle jelmezben, maszkban, "fegyvernek látszó akármivel" (gondolom a fénykardokra céloz) menj be. Pedig nekem is eszembe jutott, hogy a Darth Vaderes jelmezemben és maszkomban menjek be a Vader FX kardommal karöltve. Kösz, hogy írod! Bár nem CC ben nézem, de kihagyjuk a mókát! Biztos féltik a kárpitokat! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Igen, a CC Facebook oldalán van fönn. Érdemes elolvasni a kommenteket, van köztük pár szellemes darab. Kösz a megerősítést. Kösz, hogy írod! Bár nem CC ben nézem, de kihagyjuk a mókát! Biztos féltik a kárpitokat! Mondjuk egy "vidéki" (a vidéki itt jelző) moziban szerintem beengednek. Különben a CC is beenged, ha tagja vagy az 501-eseknek. Ugyan is az 501-es légió magyarországi helyőrség tagjainak engedélyezett. Sirok most jottem ki a mozibol ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) holnap 0_45 megintmegnezem.aztan 20:00 megint:)))) hhhhhhhhhhhhuuuuuuuu gyerekek ma mar tuti nem alszom zsong a felyem Te hol és mikor láttad a filmet? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Működnek a trógerek. Régen a jegyüzérekre keményen lesújtott a kádári rendőrség. Sajnos nem csak ezt a kettőt találtam...szomorú. Na ez viszont tényleg fujj! Ha ez az ára, akkor "sajnos" én sosem leszek gazdag... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Holnap este!!!!! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.