MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Én szívesen átveszem, ha megadod a koordinátákat (mikor, hol). Köszönöm! Lentiek alapján úgy tűnik, mégis be tudok érte menni, mert időintervallum van megadva Ki lehet választani, hogy melyik moziban vedd át (ha van CC a városodban, akár ott is átveheted) és december 3-tól egészen január 31.-ig bemehetsz érte 60 km-re van a legközelebbi CC De ha bármikor bemehetek érte a megadott intervallumban, akkor az tökéletesen megoldható Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hozzászólás ideje: 2015. November 17. 30 nap múlva ilyenkor... pont olyan nyugodt leszek, mint a magyar-norvégon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Fúúúúú...már totál be leszünk zsongva szerintem. Apropó, holnap jegy sorsolás igaz? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hűha, rohan az idő... Már csak 30 nap. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Találkozás rég nem látott barátokkal, beszélgetések....telni fog az idő. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Fúúúúú...már totál be leszünk zsongva szerintem. Apropó, holnap jegy sorsolás igaz? Bizony! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hány órakor lesz pontosan? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hozzászólás ideje: 2015. November 17. Hány órakor lesz pontosan? Dél/kora délután felé már érdemes nézegetni itt a híreket vagy a csillagokhaboruja.hu-t. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Nem tudom, hogy a jegyek nyertese forumtag-e, de gratula neki ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Ha fórum tag beírhatna ide, hogy tudjuk kiről van szó. Egyébként nem ismerős a név. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Hozzászólás ideje: 2015. November 18. (szerkesztve) Durva, hogy kevesebb mint egy hónap múlva az Arena pláza az egyik mozitermének 2. sorában Ody mellett (?) csapkodom a széket örömömben, és lelkesen tapsolok. Hamar eljő ez a jeles nap. Szerkesztve: 2015. November 18. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Nem mellettem fogsz ülni, de nem is az a lényeg mert ettől független jó lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Én már azt várom, hogy lemenjen a szokásos novemberi munkahelyi roham, és végre december elején igazán átadhassam magam a várakozás örömének, a karácsonyi készülődés mellett. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Én két jegyet vettem az éjféli premierre (Aréna, 2D, felirat), a legtöbben ide mennek a fórumról. Viszont, most kiderült, elképzelhető, hogy a haverom a premierre nem fog hazaérni Portugáliából (vizsgáktól függ), így ha ez a helyzet állna fenn, fel tudnék ajánlani egy jegyet valakinek (11. sor). Ha jól emlékszem, volt itt valaki a fórumról, aki szeretett volna jönni a "közös fórumos premierre", de nem tudott. Viszont mindenképp szeretném hangsúlyozni, hogy ez a lehetőség nem 100%, csak azért szólok előre, hogy ne az utolsó pillanatban derüljön ki, amikor már nem tud tervezni az ember. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Imax-re jön még valaki? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Ez se normális de viszont így biztos nyugodtan nézheti a filmet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 20. Vagy szétosztja a barátai között. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Hozzászólás ideje: 2015. November 21. Ez szerintem egy csoport vette meg mint mi a forumrol, bar mikor baka voltam az egesz zsoldom rament a Gyuruk ura elso reszere mert a franc se nezte angolul nekem meg akkor volt fel napos kimenom es kibereltem a termet hogy levetitsek egy hetig le se lehetett vakarni a vigyort a pofamrol es ezert szivattak is rendesen:) de akkoris megerte Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Én két jegyet vettem az éjféli premierre (Aréna, 2D, felirat), a legtöbben ide mennek a fórumról. Viszont, most kiderült, elképzelhető, hogy a haverom a premierre nem fog hazaérni Portugáliából (vizsgáktól függ), így ha ez a helyzet állna fenn, fel tudnék ajánlani egy jegyet valakinek (11. sor). Ha jól emlékszem, volt itt valaki a fórumról, aki szeretett volna jönni a "közös fórumos premierre", de nem tudott. Viszont mindenképp szeretném hangsúlyozni, hogy ez a lehetőség nem 100%, csak azért szólok előre, hogy ne az utolsó pillanatban derüljön ki, amikor már nem tud tervezni az ember. Akkor senki többet harmadszor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 22. (szerkesztve) Volt aki jelentkezett akár privátban is? Mintha Sinistra emlegette volna, hogy menne. Szerkesztve: 2015. November 22. - Ody Mandrell Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Valóban én voltam az, aki sajnos lemaradt a jegyvásárlásról... ^^" Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Hozzászólás ideje: 2015. November 22. És akkor élnél az esetleges lehetőséggel? (dec. elejére kiderül, hogy fel tudom ajánlani a jegyet vagy sem) Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 22. Hozzászólás ideje: 2015. November 22. És akkor élnél az esetleges lehetőséggel? (dec. elejére kiderül, hogy fel tudom ajánlani a jegyet vagy sem) Persze, hogyne, nagyon megköszönném a lehetőséget Azt hiszem a közös fórumos mozizásra készlök lélekben amióta megtudtam, hogy lesz Ep VII Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Percre pontosan 50 nap van hátra! Már csak 30857-szer kell megnéznem a trailert, és érkezik a film! Emlékeztek még erre? Na, már csak a fele van hátra (25 nap!) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Hozzászólás ideje: 2015. November 23. És ahogy fogynak a napok, úgy lassul az idő... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Ne is teljen gyorsan az idő, egy csomó mindent szeretnék addig csinálni Persze, ez egyéni szoc. problémám Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Hozzászólás ideje: 2015. November 23. És ahogy fogynak a napok, úgy lassul az idő... "Ugyan! eltelik az hamar" (és ezt már hallottuk tavaly is!) Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Szerintem meg száguldanak a napok, hihetetlen hogy már kevesebb mint 1 hónap. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Szerintem meg száguldanak a napok, hihetetlen hogy már kevesebb mint 1 hónap. ezek már csak hetek. Alig több mint három. Alig hiszem el! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Hozzászólás ideje: 2015. November 23. Szerintem meg száguldanak a napok, hihetetlen hogy már kevesebb mint 1 hónap. Én is így érzem. Alig volt 3 éve, hogy jött a hír, lesz új SW mozi, és most már hamarosan látjuk is. Hihetetlen! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.