Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én szívesen átveszem, ha megadod a koordinátákat (mikor, hol). :)

Köszönöm! Lentiek alapján úgy tűnik, mégis be tudok érte menni, mert időintervallum van megadva :)

Ki lehet választani, hogy melyik moziban vedd át (ha van CC a városodban, akár ott is átveheted) és december 3-tól egészen január 31.-ig bemehetsz érte

60 km-re van a legközelebbi CC :) De ha bármikor bemehetek érte a megadott intervallumban, akkor az tökéletesen megoldható :)

Hozzászólás ideje:

Durva, hogy kevesebb mint egy hónap múlva az Arena pláza az egyik mozitermének 2. sorában Ody mellett (?) csapkodom a széket örömömben, és lelkesen tapsolok.

Hamar eljő ez a jeles nap.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Én már azt várom, hogy lemenjen a szokásos novemberi munkahelyi roham, és végre december elején igazán átadhassam magam a várakozás örömének, a karácsonyi készülődés mellett. :)

Hozzászólás ideje:

Én két jegyet vettem az éjféli premierre (Aréna, 2D, felirat), a legtöbben ide mennek a fórumról. Viszont, most kiderült, elképzelhető, hogy a haverom a premierre nem fog hazaérni Portugáliából (vizsgáktól függ), így ha ez a helyzet állna fenn, fel tudnék ajánlani egy jegyet valakinek (11. sor).

Ha jól emlékszem, volt itt valaki a fórumról, aki szeretett volna jönni a "közös fórumos premierre", de nem tudott. Viszont mindenképp szeretném hangsúlyozni, hogy ez a lehetőség nem 100%, csak azért szólok előre, hogy ne az utolsó pillanatban derüljön ki, amikor már nem tud tervezni az ember.

Hozzászólás ideje:

Ez szerintem egy csoport vette meg mint mi a forumrol, bar mikor baka voltam az egesz zsoldom rament a Gyuruk ura elso reszere mert a franc se nezte angolul nekem meg akkor volt fel napos kimenom es kibereltem a termet hogy levetitsek egy hetig le se lehetett vakarni a vigyort a pofamrol es ezert szivattak is rendesen:) de akkoris megerte

Hozzászólás ideje:

Én két jegyet vettem az éjféli premierre (Aréna, 2D, felirat), a legtöbben ide mennek a fórumról. Viszont, most kiderült, elképzelhető, hogy a haverom a premierre nem fog hazaérni Portugáliából (vizsgáktól függ), így ha ez a helyzet állna fenn, fel tudnék ajánlani egy jegyet valakinek (11. sor).

Ha jól emlékszem, volt itt valaki a fórumról, aki szeretett volna jönni a "közös fórumos premierre", de nem tudott. Viszont mindenképp szeretném hangsúlyozni, hogy ez a lehetőség nem 100%, csak azért szólok előre, hogy ne az utolsó pillanatban derüljön ki, amikor már nem tud tervezni az ember.

Akkor senki többet harmadszor? :)

Hozzászólás ideje:

És akkor élnél az esetleges lehetőséggel? (dec. elejére kiderül, hogy fel tudom ajánlani a jegyet vagy sem)

Persze, hogyne, nagyon megköszönném a lehetőséget :) Azt hiszem a közös fórumos mozizásra készlök lélekben amióta megtudtam, hogy lesz Ep VII :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg száguldanak a napok, hihetetlen hogy már kevesebb mint 1 hónap. :)

ezek már csak hetek. Alig több mint három. Alig hiszem el! :o

Hozzászólás ideje:

Szerintem meg száguldanak a napok, hihetetlen hogy már kevesebb mint 1 hónap. :)

Én is így érzem. :) Alig volt 3 éve, hogy jött a hír, lesz új SW mozi, és most már hamarosan látjuk is. Hihetetlen!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.