Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elhiszem, mert már több emberrel is beszéltem erről :D Ma infos kollégának pedzegettem, ha esetleg nem az én gépemet "kábelezzük át" először, különben meg én jelentkeztem be elsőnek, akkor pénteken spoilertömeg fog rázúdulni :evil:

Hozzászólás ideje:

Az egész olyan, mintha valami álom lenne. Én pl. az Ep5 bemutatója óta nem voltam Star Wars premieren, és az már igen csak régen volt. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem film után is szürreális lesz.

Azt fogjuk kérdezni:

Ez volt az? Erre vártunk?

És persze remélem az lesz a válasz, hogy igen erre érdemes volt!

Hozzászólás ideje:

A film mellett magát a premiert is legalább annyira várom! Hatalmas élmény lesz együtt, és más rajongókkal is körülvéve átélni azt a pillanatot, amikor megjelenik a Star Wars felirat a vásznon, és felcsendülnek a jól ismert dallamok.

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Nekünk eszünkbe jutott, hogy az Fx kardjaimmal vonulnánk be a moziba.

De jelenleg elvetés alatt van az ötlet.

Mellete: fotózkodás, buli, élmény.

Ellene: nem akarom film közben szorongatni, a kocsiba meg nem merem kivinni, mert úgy is látszana, és aggódnék értük meg kocsiért végig.

Ja és 5-en vagyunk, kard meg csak 4..

Hozzászólás ideje:

Ne tetézd!! ;)

:P

Én veled vagyok, Rajmesz! :D

Köszi. :)

Én amit harcoltam ezért a premier megtekintésért....hááát ha sz*r lesz a film én lerombolom a mozit. :D

Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz az. :)

Nekünk eszünkbe jutott, hogy az Fx kardjaimmal vonulnánk be a moziba.

De jelenleg elvetés alatt van az ötlet.

Mellete: fotózkodás, buli, élmény.

Ellene: nem akarom film közben szorongatni, a kocsiba meg nem merem kivinni, mert úgy is látszana, és aggódnék értük meg kocsiért végig.

Ja és 5-en vagyunk, kard meg csak 4..

Valahol azt olvastam, hogy a CC konkrétan megtiltotta, hogy bármiféle jelmezben, maszkban, "fegyvernek látszó akármivel" (gondolom a fénykardokra céloz) menj be. Pedig nekem is eszembe jutott, hogy a Darth Vaderes jelmezemben és maszkomban menjek be a Vader FX kardommal karöltve. :)

Hozzászólás ideje:

Valahol azt olvastam, hogy a CC konkrétan megtiltotta, hogy bármiféle jelmezben, maszkban, "fegyvernek látszó akármivel" (gondolom a fénykardokra céloz) menj be. Pedig nekem is eszembe jutott, hogy a Darth Vaderes jelmezemben és maszkomban menjek be a Vader FX kardommal karöltve. :)

Igen, a CC Facebook oldalán van fönn.

Érdemes elolvasni a kommenteket, van köztük pár szellemes darab. :)

Hozzászólás ideje:

Működnek a trógerek. Régen a jegyüzérekre keményen lesújtott a kádári rendőrség. Sajnos nem csak ezt a kettőt találtam...szomorú.

j1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

j4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Sirok most jottem ki a mozibol :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) holnap 0_45 megintmegnezem.aztan 20:00 megint:)))) hhhhhhhhhhhhuuuuuuuu gyerekek ma mar tuti nem alszom zsong a felyem

Hozzászólás ideje:

Én amit harcoltam ezért a premier megtekintésért....hááát ha sz*r lesz a film én lerombolom a mozit. :D

zsepkendot vigyetek Ody nagyon nagy elmeny volt vegignezni a moziban

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sirok most jottem ki a mozibol :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) holnap 0_45 megintmegnezem.aztan 20:00 megint:)))) hhhhhhhhhhhhuuuuuuuu gyerekek ma mar tuti nem alszom zsong a felyem

Szóval akkor tetszett? :D

Zééé. MEgérdemelné, hogy rajta maradjon. És rajta is fog! 40K? Ne vicceljen már.

Hozzászólás ideje:

Làttad a filmet?? Akkor légyszi nyugtass màr meg a spoileres topikban, hogy Poe sokat szerepel a filmben, ahogy egy main carakterhez illik, és nem nyúlfarknyi a szerepe. Milyen jelenetekben van benne?Nagyjàból.

Hozzászólás ideje:

Kösz, hogy írod!

Bár nem CC ben nézem, de kihagyjuk a mókát!

Biztos féltik a kárpitokat!

Hozzászólás ideje:

Igen, a CC Facebook oldalán van fönn.

Érdemes elolvasni a kommenteket, van köztük pár szellemes darab. :)

Kösz a megerősítést.

Kösz, hogy írod!

Bár nem CC ben nézem, de kihagyjuk a mókát!

Biztos féltik a kárpitokat!

Mondjuk egy "vidéki" (a vidéki itt jelző) moziban szerintem beengednek.

Különben a CC is beenged, ha tagja vagy az 501-eseknek.:D Ugyan is az 501-es légió magyarországi helyőrség tagjainak engedélyezett.

Te hol és mikor láttad a filmet? :o

Hozzászólás ideje:

Működnek a trógerek. Régen a jegyüzérekre keményen lesújtott a kádári rendőrség. Sajnos nem csak ezt a kettőt találtam...szomorú.

Na ez viszont tényleg fujj! :sick: Ha ez az ára, akkor "sajnos" én sosem leszek gazdag...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.