Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem érdemes megnyitni ezt a részleget is lassan. Remélhetőleg legalább olyan magas színvonalú lesz a zenei felhozatal mint a TCW -nél. Kinner bátyó maradhatna mint zeneszerző. Nagy kihívás lesz az EPIV -es időszak hangulatát megidézni az új szerzeményekkel.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Itt is van a Rebels theme. :D

Nagyon bejövős. :D Igazán érződik benne az OT feeling. Gyakorlatilag már ordít róla, hogy "Gyerünk, legyünk Lázadók és küzdjünk a nagy gonosz Birodalom ellen!" Jó lesz ez.

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik. :) Az elejénél valóban olyan érzése van az embernek, hogy "Ez nem a vége már?", de egyébként engem is tisztára a Lázadók! hangulat kerít a hatalmába. Van benne lendület rendesen. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem be is jön meg nem is. Itt-ott kapkodósnak érzem de különösebb bajom amúgy nincs vele.

Hozzászólás ideje:

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy kap-e intrót a sorozat, mint általában a Disney-sorozatok, vagy ez is csak úgy lesz, mint a TCW, futó címmel és "hírműsorral." Mert pl. a TCW-s "hírműsorok" alatt szóló zene sem valami nagy cucc (tipikus aláfestő zene), viszont ütős képekkel egy intróba szuszakolva meg elég jól fel lehet dobni bármilyen zenét.

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik az új főtéma, de annyira a klasszikussal kezdenek, majd hirtelen elnémul és jön az egész kis dallamos új rész, de alig másodperccel után megint visszatérnek a már beválthoz SW dallamhoz. Őszintén szólva egy kicsit ilyen beletákolás vagy beleékelés jellege van. Még szokni kell.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ez a zene jól el lett találva, tetszik. Főképp, ahogyan a klasszikus témákat összedolgozták benne.

Hozzászólás ideje:

A zene nagyon tetszik. Van benne egy kis "csinnadratta", de messze nem olyan durva mint a TCW főcíme volt.

Kifejezetten ügyes munka. És remélem hogy a sorozaton belül is operálnak majd sokat a klasszikus témákkal,

mert a tcw-nál, ha véletlenül volt ilyen már hálát rebegtem! :)

Hozzászólás ideje:

Én nagyjából emlékszem rá. Meg is akartam hallgatni hogy összevethessem emezzel csak amazt azóta már eltüntették.

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon tetszik. :) Szép összedolgozása a régi jól ismert dallamoknak egy újfajta csillogással, ahogy csoli is irta.

Hozzászólás ideje:

Még pár dícsérő szó: azon kaptam magam, hogy ezt fütyülöm.

És valóban zseniális ahogy átvezetődik az új dallam egy kis klasszikba. ezt nagyon elkapta most Kiner.

Remélem így lesz majd végig, mert a TCW zenéjőtől nem voltam túlságosan eldőlve, legalábbis sosem fütyültem szórakozottabb pillanatomban.

Szerkesztve: - csoli1138

• 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.