Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Hozzászólás ideje: 2014. Január 22. Szerintem érdemes megnyitni ezt a részleget is lassan. Remélhetőleg legalább olyan magas színvonalú lesz a zenei felhozatal mint a TCW -nél. Kinner bátyó maradhatna mint zeneszerző. Nagy kihívás lesz az EPIV -es időszak hangulatát megidézni az új szerzeményekkel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Én is remélem, hogy Kinner marad. Remek zenéket szerzett a TCW-hez is, kár lenne leváltani. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Hozzászólás ideje: 2014. Január 23. Akárcsak a kinézetben, a zenében is visszatérhetünk a klasszikus korszakba. De jó lesz az EPIV előszelének zenéit hallgatni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Kevin Kiner lesz a zeneszerző!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Lejátszották a sorozat főtémáját! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Kevin Kiner lesz a zeneszerző!!! Ennek kimondottan örülök, szükség van a folytonosságra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Már alig várom, hogy halljam a főtémát. Én is örülök neki, hogy maradt Kiner. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Remek! Nagyon szépen áthozták a TCW-s alkotógárdát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Itt is van a Rebels theme. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. (szerkesztve) Interjú Kevin Kiner-rel http://www.youtube.com/watch?v=WtxExG9QW8c Szerk: Mia?! Bocs, valamiért nem sikerült videóként beágyaznom a linket, de nem tudom, mi a baj vele... Szerkesztve: 2014. Április 20. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Itt is van a Rebels theme. Az eleje nem tetszik - ez általában a zenei szakasz lezárása szokott lenni. De az önálló szakasz és a vége már bejövős. Az elejét meg majd megszokom. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Itt is van a Rebels theme. Nagyon bejövős. Igazán érződik benne az OT feeling. Gyakorlatilag már ordít róla, hogy "Gyerünk, legyünk Lázadók és küzdjünk a nagy gonosz Birodalom ellen!" Jó lesz ez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Nagyon bejövős. Igazán érződik benne az OT feeling. Nem csoda, hisz gyakorlatilag az OT zenékből van összevágva. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Április 22. Hozzászólás ideje: 2014. Április 22. Nekem is tetszik. Az elejénél valóban olyan érzése van az embernek, hogy "Ez nem a vége már?", de egyébként engem is tisztára a Lázadók! hangulat kerít a hatalmába. Van benne lendület rendesen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Április 23. Hozzászólás ideje: 2014. Április 23. Szerintem nagyon gáz ez a főtéma. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Nekem be is jön meg nem is. Itt-ott kapkodósnak érzem de különösebb bajom amúgy nincs vele. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy kap-e intrót a sorozat, mint általában a Disney-sorozatok, vagy ez is csak úgy lesz, mint a TCW, futó címmel és "hírműsorral." Mert pl. a TCW-s "hírműsorok" alatt szóló zene sem valami nagy cucc (tipikus aláfestő zene), viszont ütős képekkel egy intróba szuszakolva meg elég jól fel lehet dobni bármilyen zenét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 25. Valószínűleg hasonló lesz a kezdés mert egy-egy epizód időtartama is kb. ugyanannyi. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Nekem tetszik az új főtéma, de annyira a klasszikussal kezdenek, majd hirtelen elnémul és jön az egész kis dallamos új rész, de alig másodperccel után megint visszatérnek a már beválthoz SW dallamhoz. Őszintén szólva egy kicsit ilyen beletákolás vagy beleékelés jellege van. Még szokni kell. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. (szerkesztve) Én úgy tudom az "új részt" is a klasszikus SW zene inspirálta. Egész pontosan az endori csata témája(1:02-től): http://www.youtube.com/watch?v=iPCPw1dww3E#t=62 Szerkesztve: 2014. Április 30. - dalekterminator Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. (szerkesztve) hivatalos főcímzene: http://www.youtube.com/watch?v=ndiUlinno9g Nagyon klassz. Szerkesztve: 2014. Augusztus 8. - Rog Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Ez a zene jól el lett találva, tetszik. Főképp, ahogyan a klasszikus témákat összedolgozták benne. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. A zene nagyon tetszik. Van benne egy kis "csinnadratta", de messze nem olyan durva mint a TCW főcíme volt. Kifejezetten ügyes munka. És remélem hogy a sorozaton belül is operálnak majd sokat a klasszikus témákkal, mert a tcw-nál, ha véletlenül volt ilyen már hálát rebegtem! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Ismertük ezt a főcímzenét már, csak ilyen jó minőségben még nem hallhattuk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Én nagyjából emlékszem rá. Meg is akartam hallgatni hogy összevethessem emezzel csak amazt azóta már eltüntették. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Valamelyik Con -on vették fel, de azóta törölték. Ilyen jó minőségben viszont most halljuk először. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Nekem is nagyon tetszik. Szép összedolgozása a régi jól ismert dallamoknak egy újfajta csillogással, ahogy csoli is irta. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 9. (szerkesztve) Még pár dícsérő szó: azon kaptam magam, hogy ezt fütyülöm. És valóban zseniális ahogy átvezetődik az új dallam egy kis klasszikba. ezt nagyon elkapta most Kiner. Remélem így lesz majd végig, mert a TCW zenéjőtől nem voltam túlságosan eldőlve, legalábbis sosem fütyültem szórakozottabb pillanatomban. Szerkesztve: 2014. Augusztus 9. - csoli1138 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Kiner bátyánkék és a főtéma: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Így kibővítve, élő zenekarral már tök jól hangzik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.