Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Annyiban látok némi kapcsolatot a kettő között, hogy mindkét esetben egy olyan karaktert bontottak ki a "feltámadás" után, akik a film(/ek)ben nem mutattak valami sokat magukból. Annyi különbséget viszont tennék a kettő között (bár ez persze szubjektív), hogy Maul vissza hozatala számomra szimpatikusabb volt, a kivitelezést tekintve. Nem erőltettek bele valami nyakatekert magyarázatot és utána úgy mélyítették a karaktert és adtak neki személyiséget, hogy az tanítani való lenne. Boba Fett esetében szerintem ezt nyugodtan meg lehetne tenni egy spin-off keretében még a halála előttre időzítve. Hogy miként szerzett nevet magának, hogy építette fel ezt a reputációt amivel a classic-ban bírt. Itt egy amolyan "eredettörténet" jobban nézne ki, mint Maul esetében és ilyen irányba lehetne haladni a jövőben Bobával kapcsolatban. A jövőjét meg inkább ne firtassuk (tudom elég gagyi volt a halála szegénynek), kb. úgy, mint azt, hogy miként is élte túl pontosan Maul az Ep. I-et! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Mondasz valamit, de Maul feléledése számomra ugyanakkora f*szság, mint Boba EU-története. Még ha az kánon, akkor is... Szerintem nem vagy képben. Én nem az EPVI utáni Bobára gondoltam, hanem a Boba reboot -ra. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Szerintem nem vagy képben. Én nem az EPVI utáni Bobára gondoltam, hanem a Boba reboot -ra. Attól hogy a kánonra nyomtak egy újraindítást, még lehet Boba Fett film Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Lehet persze, de nem úgy hogy figyelembe se veszik a prequeleket. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Maul vissza hozatala számomra szimpatikusabb volt, a kivitelezést tekintve. Nem erőltettek bele valami nyakatekert magyarázatot Hát szerintem eléggé nyakatekertre sikeredett az ő visszatérése is, de persze ez csak az én véleményem. Boba Fett esetében szerintem ezt nyugodtan meg lehetne tenni egy spin-off keretében még a halála előttre időzítve. Hogy miként szerzett nevet magának, hogy építette fel ezt a reputációt amivel a classic-ban bírt. Itt egy amolyan "eredettörténet" jobban nézne ki, mint Maul esetében és ilyen irányba lehetne haladni a jövőben Bobával kapcsolatban. Volt is betervezve elvileg Boba-val kapcsolatos spin-off, nem tudom jelenleg mekkora az esély annak megvalósulására. Egy, az ő karakterén keresztül az alvilágot központba helyező sztori igencsak szépen ülhetne a SW rajongók és az egyszeri néző szemszögéből nézve is, én komoly érdeklődéssel figyelném. Mondjuk igazából az OT-ban is inkább nézői szempontból volt komoly reputációja, mintsem magában a történetben. Az Ep.2-ben és a TCW-ben felvázolt kiindulási alap nekem eléggé bejövős, arra lehet építeni. Egyetértek abban, hogy inkább ezt a vonalat folytassák és bontsák ki, mintsem előszedjék az új trilógiára. Nem különösebben örülnék neki, ha utóbbiban feltűnne, bár egyelőre erre valóban minimális az esély. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Hát szerintem eléggé nyakatekertre sikeredett az ő visszatérése is, de persze ez csak az én véleményem. OFF Azzal egyetértek annyiban, hogy már az, hogy életben van - nyakatekert. Viszont én itt arra gondoltam, hogy ahogy ezt kezelték (nem próbálták megmagyarázni, szájba rágni valami elképzelhetetlen módon), okosan inkább a levegőben hagyták, s azzal foglalkoztak, hogy felépítsék a karaktert olyanra, hogy végül a rajongók nem a feltámadásával foglalkoztak, hanem azzal, hogy milyen mélységet kapott Maul. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Szerintem nem vagy képben. Én nem az EPVI utáni Bobára gondoltam, hanem a Boba reboot -ra. Hoppá, ezt tényleg benéztem. Bocsi! Ettől függetlenül amit írtam, azt tartom. Csak nem kapcsolódik közvetlenül a témához. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Mondjuk kövezettek meg, de én egy Boba Fett filmet az OT idején nagyon megnéznék. Ha vissza tudnák adni az OT hangulatát, tele kapcsolódási ponttal, de közben a Birodalom idején meghúzódó alvilágra fókuszálva (ahol feltűnhetnének pl. a TCW-ből és EpV-ből megismert fejvadászok is, hm... szerintem nagyon szuperül meg lehetne csinálni, persze csak a prequelek tiszteletével (Boba Jango klónja és kész). Szerintem a nép is enné, szóval mindenki jól járna. Feltűnhetne Jabba, Temuera Morrison adhatná Boba hangját, Daniel Logan eljátszhatná... kell ennél több? Ja és még valami: felőlem itt "majmolhatnák" az OT-t, lehetnének csillagrombolók, Tie fighter, épülő Halálcsillag II, akármi, belefér, sőt: elvárt. Az új ötletek meg mehetnek az új trilógiába. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. (szerkesztve) Álom, édes álom. Én mondjuk ezért sem örülök túlzottan Kasdan felbukkanásának az SW körül. Szerkesztve: 2014. Május 9. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Miért, szerinted nincs realitása? A nép is valami hasonlót akar szerintem, de Boba Fett filmet egész biztosan. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. A zegy dolog mit akar a nép és mit Kasdan. Remélem a Disney leállítja. Már ha igazak a pletykák. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. A prequel kánon. Innentől kezdve én ezt úgy értelmezem, hogy adott az OT megítélése szempontjából is. Ennek megfelelően bármely Boba spinoffnak ehhez kell igazodnia szerintem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Igazodik is hisz benne lesz a PT Boba, csak kb, tíz perc után kinyiffan. Így nem mond ellent semminek mert a folytonosságot biztosítja. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Igazodik is hisz benne lesz a PT Boba, csak kb, tíz perc után kinyiffan. Így nem mond ellent semminek mert a folytonosságot biztosítja. Ezt értem, de nálam a prequel mint kánon nemcsak igazodást jelent, hanem tiszteletet is a prequel és OT között létrejött kapcsolatokra nézve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. A tiszteletről nem volt szó, de én is remélem, hogy lesz bennük egy minimális. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Mondjuk kövezettek meg, de én egy Boba Fett filmet az OT idején nagyon megnéznék. Nem kövezlek, egy ilyen film engem is érdekelne, pedig nem vagyok egy nagy Boba Fett-rajongó. Simán működhetne. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Mondjuk kövezettek meg, de én egy Boba Fett filmet az OT idején nagyon megnéznék. Részemről a kövezés elmarad (edit: úgy látom nem vagyok egyedül ). Annyira, hogy hangulatos felolvasó képek ide vagy oda, erről sokkal jobban eltudnám hinni, hogy egy jól müködő szórakoztató darab lenne, mint az ep.7-ről. Ez mondjuk nyilván változik ha kiderül hogy utóbbiban ki a gonosz és a válasz nem erőltetett, de addig is örülnék ha bejelentenének egy Boba filmet mert ezt nehéz lenne úgy megcsinálni hogy ne legyen óriási fun. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Ugyan már, egy épeszű alkotó egyből rájön, hogy azzal, ha Boba Fettet megölik a film első tíz percében, és másvalaki bújik a páncélba, az már egy Boba Fett nélküli film lenne. Ezt senki nem engedheti meg magának, hiszen ez szembeköpése a mozinézőknek és lesz*rása a rajongóknak (sok ep1-2-3-gyűlölő ért abban egyet, hogy Boba előtörténete kifejezetten jól sikerült). Jobban gyűlölnék, mint az ep1-2-3-mat együttvéve, és ezt már nem csak a rajongók, hanem a kritikusok és a sima nézők is. Arról nem beszélve, hogy az is kánon, hogy Boba az ep5-ben Jango hangján szólal meg. Eléggé érdekes lenne ez úgy, hogy valójában nem is ő van a páncélban. Amúgy én sem kövezek, mert a lefestett film nekem is bejönne. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Mondjuk kövezettek meg, de én egy Boba Fett filmet az OT idején nagyon megnéznék. Ha vissza tudnák adni az OT hangulatát, tele kapcsolódási ponttal, de közben a Birodalom idején meghúzódó alvilágra fókuszálva (ahol feltűnhetnének pl. a TCW-ből és EpV-ből megismert fejvadászok is, hm... szerintem nagyon szuperül meg lehetne csinálni, persze csak a prequelek tiszteletével (Boba Jango klónja és kész). Szerintem a nép is enné, szóval mindenki jól járna. Feltűnhetne Jabba, Temuera Morrison adhatná Boba hangját, Daniel Logan eljátszhatná... kell ennél több? Ja és még valami: felőlem itt "majmolhatnák" az OT-t, lehetnének csillagrombolók, Tie fighter, épülő Halálcsillag II, akármi, belefér, sőt: elvárt. Az új ötletek meg mehetnek az új trilógiába. Egy ilyesféle Boba Fett spin offra én is minden további nélkül vevő lennék. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 16. Hozzászólás ideje: 2014. Július 16. (szerkesztve) Lucas állítása szerint, Boba túlélte az Ep6-os sarlacc incidenst. Szerkesztve: 2014. Július 16. - Darth Sky Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Úgy tűnik George álláspontja ismét 180 fokos fordulatot vett. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Most meglepődtél? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Én nem emlékszem, hogy valaha mondta volna hogy meghalt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Én nem emlékszem, hogy valaha mondta volna hogy meghalt. Hát nem mondta, de a Sarlacc gyomra nem éppen túlélésre való hely. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. (szerkesztve) Én nem emlékszem, hogy valaha mondta volna hogy meghalt. De mondta. Azt mondta, hogy számára Boba Fett története a Jediben végetért. Mondjuk ő sem Igazmondó Szent Lukács néven fog bevonulni a történelembe, de mivel egyfajta művész, az alkotói szabadságot meg ugye illik nem korlátozni, ezért elnézzük neki. Szerkesztve: 2014. Július 18. - Zééé Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Alkotói szabadság, na persze. A Disney csinálni akar Fett filmet mert a karaktert mindenki szereti. Lucas már ehhez igazodik. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. (szerkesztve) Alkotói szabadság, na persze. A Disney csinálni akar Fett filmet mert a karaktert mindenki szereti. Lucas már ehhez igazodik. Egyértelmű, de ettől még Lukács orra nem megy össze. Akkor kezdhetünk izgulni, ha Darth Vader is túlélet! Kicsit sajnálom a dolgot, mert volt valami egyedi abban, ahogy Lucas lerendezte a nagyfiút. Ma már nem adnának neki ilyen értelmetlenül kretén halált, pedig lássuk be, az élet kevésszer kínál hősi halált a rosszfiúknak. Az ilyen Fett féle alakok általában szétlőtt fejjel végzik valamelyik kuplerájban. Ha ma készülne a Jedi, Han biztosan egy értelmetlenül gigászit verekedne Fettel. Szerkesztve: 2014. Július 18. - Zééé Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Nekem pont az egyszerűsége miatt tetszett Boba Fett "halála". A való élet is ilyen, így a fejvadász halála gyakorlatilag csak egy volt a sok közül. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Hozzászólás ideje: 2014. Július 18. Egyértelmű, de ettől még Lukács orra nem megy össze. Akkor kezdhetünk izgulni, ha Darth Vader is túlélet! Kicsit sajnálom a dolgot, mert volt valami egyedi abban, ahogy Lucas lerendezte a nagyfiút. Ma már nem adnának neki ilyen értelmetlenül kretén halált, pedig lássuk be, az élet kevésszer kínál hősi halált a rosszfiúknak. Az ilyen Fett féle alakok általában szétlőtt fejjel végzik valamelyik kuplerájban. Ha ma készülne a Jedi, Han biztosan egy értelmetlenül gigászit verekedne Fettel. Ebben van valami. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.