Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Hogy mit csinálsz? És háttértáncosok is lesznek? Kipróbálom milyen.Háttértáncos csajok létszáma... hogy is mondjam, ha X jelenti a fiúk létszámát, a lányokét kb. 2,5X fogja Tehát lesz aki majd a Kinectben begörcsölt végtagjainkat megmasszírozza és gondoskodik rólunk, miután e kemény játékok után a kanapén "döglődünk" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Én is imádtam amikor a nagyapámék macskája az ölembe aludt el. Mindig várta, hogy menjek, jó sora volt mellettem. Hehe, ezt az én egyik macskám is előszeretettel csinálja (akárcsak anno az apja). Ha meg fekszem, akkor meg a hasam vagy a hátam bérli ki. A másik legalább megelégszik a takarómmal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Háttértáncos csajok létszáma... hogy is mondjam, ha X jelenti a fiúk létszámát, a lányokét kb. 2,5X fogja Tehát lesz aki majd a Kinectben begörcsölt végtagjainkat megmasszírozza és gondoskodik rólunk, miután e kemény játékok után a kanapén "döglődünk" Nagyon helyes Bár az a fél háttértáncos leány kicsit morbid, hulla jó buli lehet, de hát ízlések és fétisek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Csak nehogy ott maradjon végleg. Aranyos lehet. Én is imádtam amikor a nagyapámék macskája az ölembe aludt el. Mindig várta, hogy menjek, jó sora volt mellettem. Oks, hogy a macska sokszor csinál ilyet, de ez egy kutya. Még az a szerencse, hogy pici, alig öt-hat hetes. Apás a drága Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Oks, hogy a macska sokszor csinál ilyet, de ez egy kutya. Még az a szerencse, hogy pici, alig öt-hat hetes. Apás a drága NA ez az, hogy kicsi. Kell neki az ilyesfajta babusgatás még. Gondolom a tesód oda van érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. (szerkesztve) Nagyon helyes Bár az a fél háttértáncos leány kicsit morbid, hulla jó buli lehet, de hát ízlések és fétisek Hát Istenem, tehetek én róla, hogy egyiküket Bellának, öhm, akarom mondani Bélának hívják? Szerkesztve: 2010. December 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Phobos aztán csajozzál be szilveszterkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. NA ez az, hogy kicsi. Kell neki az ilyesfajta babusgatás még. Gondolom a tesód oda van érte. Jaja. Az elválasztás kellős közepébe van. Az anyja már kergeti el maga mellől állítólag. Remélem hamar lesz gazdája Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Jaja. Az elválasztás kellős közepébe van. Az anyja már kergeti el maga mellől állítólag. Remélem hamar lesz gazdája Már meg is van. A neve Oldfighter. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Ittam mostanában olyat. Sejtettem, mert különben honnan tudnád Ezt nem vagyok hajlandó megnézni. Én se néztem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Sejtettem, mert különben honnan tudnád Ittam epreset is, de az nem volt olyan jó. Sőt, kimondottan rossz volt. Nagyon érződött rajta a festék íz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Azt hiszem, az ilyen műélvezeteket kihagyom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Már meg is van. A neve Oldfighter. :D Nem, nem fogok annyira "beleszerelmesedni" Legyen neki egy szép nagy kertje, kifáradhatatlan gyerekekkel és egy következetes falkavezére, mert a kis tünemény ezt igényli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 28. Nem, nem fogok annyira "beleszerelmesedni" Már bele vagy, csak még nem tudsz róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldog Névnapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldog névnapot, Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldog Névnapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldogat! Megünnepeld ám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Jake, Karrde, Phobos, Krande:: köszi Megünnepeld ám! Meglesz. Ma tartunk haverokkal egy kis előszilvesztert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldog névnapot Dzséjt. Hány sör volt már eddig? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldog névnapot, Dzséjt! Oldie: asszem téged már bepaliztak, késő öregem visszakozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldog névnapot, Dzséjt! Oldie: asszem téged már bepaliztak, késő öregem visszakozni. Csatlakozom. Dzséjt, Fenékig! Miranda Lawson fenekéig Hát jah, Folyik egyfajta pszichológiai hadviselés. Én h*lye meg egyre szerelmesebb leszek ebbe a dögbe. Végül is....elnyalogat, elharapdál..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldog névnapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldog névnapot kívánok és is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Hát jah, Folyik egyfajta pszichológiai hadviselés. Én h*lye meg egyre szerelmesebb leszek ebbe a dögbe. Végül is....elnyalogat, elharapdál..... Szép is az animal szex. hajrá Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Szép is az animal szex. Na most ha megint a tapasztalat beszél belőled, mint a kölyökpezsgőnél, kezet rázok veled :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Na most ha megint a tapasztalat beszél belőled, mint a kölyökpezsgőnél, kezet rázok veled :D Nem-nem. Én csak tovább gondoltam amit a kapcsolatodról írtál a kutyussal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Nem-nem. Én csak tovább gondoltam amit a kapcsolatodról írtál a kutyussal. Hát ez se menti a helyzeted túlságosan Ha most pl ugye gondolatrendőrség lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Boldog névnapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 29. Ez valami rettenet. http://www.origo.hu/nagyvilag/20101229-moszkva-eroszakos-orosz-rasszizmus-a-kaukazusi-es-kozepazsiai-bevandorlok-ellen.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.